Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če sep 30, 2004 7:12 pm

Offtopic: ej šusuglavo a lohk mal skrčiš podpis k morm drsnik drkat ke pa sm :twisted:

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a KOENIG Če sep 30, 2004 7:17 pm

Maky
Jaz sem tudi ta prispevek vidu in z njim so hotli dat kontra prejšnjemu, kot češ, mladi norijo, dirkajo in ogrožajo ostale :twisted: medtem ko pa se starejši učijo KAKO PREŽIVET :shock: :shock: med takimi norci :lol:

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če sep 30, 2004 7:17 pm

maky je napisal/-a: važno je da si stari še vedno upajo na cesto! ...

Ma itak, oni ne ogrožajo prometa ker itak vozijo 30 na uro....skoz!!! Pismo, eni so že čist čoravi tak da vozijo samo še po spominu in vidijo samo tebe k si ga prehitu (govorim hipotetično) da lohka pol lajajo še en teden o tem!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 30, 2004 7:18 pm

AR_146 je napisal/-a:pa vidm da ste lepo zasrali zdej bo še huj neki protest model pa črte riše pa ročno prteguje res ste se v lepi luči pokazali

zdej bo še huj k je blo!!! :roll:

ja fak totalni kmet ane :? , pridm tja in šripljejo gume, in vidim tega modela kako veselo z rdečim tipotom drka-ročno, sem že mislu it dam, pa se je pol neki umiril,
pa sem ostal, pa tam je tekla ena fina debata o homolomo, saj kaj ko pol ni noben nič povedu o tem problemu,

ispadlo je pa tko , da so vozniki predelanih vozil divjaki :? , in bilo je več govora o draganju , nič pa o homolomo :evil: ,

tuki pomojem nebi smelo biti nič govora o draganju in izgovarjanju le teh,ampak samo problem homolomo(zakaj vse so na tehničnem morili, tuki sploh ni bilo omenjenega da so moril za vse-alu pedalke itd..., omenili pa so da vozila nimajo kat., in spet je vse izpadlo tako , da opravičuje delo policistov)

mogl bi predstavit delo policije in delavcev na LPP, češ na kaj vse so se spravili gledat in pisat kazni, itd... :evil:

skratka čisto bed :x
Slika

Uporabniški avatar
Moby
Novinec

Napisal/-a Moby Če sep 30, 2004 7:18 pm

Sm mel kr slab občutek glede tega..glede na ostale države in njihovih zakonih in po pravici je vse zgledalo to good to be true :roll:

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Napisal/-a KOENIG Če sep 30, 2004 7:20 pm

:twisted: NAUK:
Dirkajte z serijskimi avti pa bo vse OK :twisted:

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 Če sep 30, 2004 7:22 pm

Mam en predlog če bi se klubi skup
spravli o tem podebatirali in potem
poklicali TV :D

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Napisal/-a KOENIG Če sep 30, 2004 7:24 pm

cc 206 je napisal/-a:Mam en predlog če bi se klubi skup
spravli o tem podebatirali in potem
poklicali TV :D

Odobravam!

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Če sep 30, 2004 8:13 pm

Ja res je vse, kar ste eni ze napisal - pravzaprav šele takole vidiš, ko se nekaterih med nami tiče kak prispevek na TV, kakšne bedarije se da po medijih objavit. Mislim glavni krivec je tisti novinar, ki to objavi in nihče drug - ti mu lahko daš na tone dobrega materiala in izrecno poveš, kaj je dejansko problem, pa bo b****r pisal o stvareh, ki sploh nimajo veze s tem kar je treba na glas povedat. Mislim da bi morali za "atraktiven prispevek o homologaciji - USTAVIMO DIVJAKE!" , dati tem novinarjem en velik :bow :evil: . Še posebej je prispevek najbrz požel glasno odobravanje s strani kakega starčka iz sledečega prispevka (naslov: "PA PREVERIMO, ČE ŠE LAHKO VOZIM AVTO IN NIKOGAR NE POVOZIM") na POP TV. Pa kako je možno, da se začne govorit o dragih in o divjakih, če je pa srž problema v ZAKONU o homologaciji vozil??? :roll: WTF :?: :ue
Ma skor sm znoru, k sm vidu da je bil tale prispevek lih kontra kar bi mugu bit. Ne ne, drzava in zakoni so v redu, zgleda da je problem samo v avtih, ki se vozijo po cestah in zgledajo prelepi (beri drugačni), in ki dosegajo tudi do 220 km/h na 400m :sadd (pa kje so ta 220 dobil???)
Evo, večina bo dobila občutek, da so vsi v spedenanih avtih divjaki in norci, ki jim manjka vsaj kaksen kolešček v glavi, in edino prav je, da jih policaji zjebejo kot se le da. Vsi s spedenanimi avti so/smo še vedno le peščica tistih, ki vsako leto plačuje registracijo in se vozi po cestah. Zato tudi če se še tako bunimo, ne bomo dosegli dosti. Tistega, ki avta nima zrihtanega ze na daleč, ga itak noben policaj ne bo jebal, pa naj se tista 4 kolesa komaj še skup drzijo in je pol avta sešraufanega iz ne vem kakih homemade delov. Nas, ki pa nekaj damo na avto, ki ze v osnovi delamo na tem, da bo avto boljši (tako pri varnosti kot pri izgledu), nas, ki damo pri nakupu boljši vzmeti, spojlerjev, zavor že tako ali tako davek drzavi, nas pa bodo jebali iz izžemali tolarje, katerih odvzem po nobenem zakonu ni upravičen. NI! To trdim, ker zakon NI v redu, in to bi morali mi vsi danes slišat po TV, ne pa o nekih dragih in podobnem :!: Pa seveda, red tudi mora bit (tisto z preglasnimi lonci, brez katalizatorjev,...) to je za upoštevat, da se ne sme delat, samo najprej naj bo črno na belem, kaj se sme in kaj se ne sme, potem pa tiste, ki tega ne spostujejo kaznovat, ostale pa na mir pustit :evil: Zakon je treba zrihtat - o tem ni blo ene besedice, vsaj na POPu ne :roll:
Torej homologacija DA, samo dokler bo vse o tem v zakonu napisan samo en nejasno določen odstavek, NE. To sem hotel slišat od unih, ki so bili na SiMobil prakplatzu, sam ni blo za zasledit, p...e novinarji tega prispevka:?

Evo vam primer iz prakse. Ko smo za Octavio probali uredit zadeve homologirat, torej spojlerje, blende, maska,... (mimogrede-imamo vse TÜV), nam takrat niso tega naredili, ker zaposleni niso vedeli, kako naj to storijo (ne vejo kaj naj not napišejo, vsak si po svoje predstavlja, NIČ JASNO NE PIŠE!!! - no saj to že itak veste:) Nimajo nobenih navodil, kaj, kako, zakaj,...nič ne vejo. Samo nekaj po občutku. V zakonu nič ne piše...Če ti bo ratalo, ti bo ratalo, če ne se pa obriši pod nosom. Da ne govorim o tem, da smo dali feltne/gume homologirat, dali denar, v kartončku pa narobe piše dimenzija (dali smo za 225, homologirali so za 205). In to niso edine napake. Pri kolegu recimo piše "VGARJENE vzemi Apex,...svašta, sej si človek prec dobi občutek, da kle ni nobene resnosti in da delajo samo za zabavo. Seveda, policaj te ne bo spraševal zakaj ni in kako da ni homologirano - "Ti samo plačaj, če boš pa še malo sikal te bom pa na izredni tehnični dal in nalepka dol, ker te bomo tolk preiskal da bomo že kej najdl (magar tud nehomologirano dišečo smrekico :lol: ).

Ma dej, komur se je dal prebrat prav, komur ne tud prav, sam sem moral dat mal tole iz sebe, ker tole vse skup SPLOH ni prav :roll: :evil:

lp Sedici
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 30, 2004 8:31 pm

Se popolnoma strinam z vsemi kritikami na račun novinarja, urednika in ostalih, ki sprašujejo eno, objavljano pa tretje. Če bi bil jest za kej odgovoren, bi na POP-tv sigurno zvedl kako je potekal intervju in kakšen je bil potem prispevek objavljen na TV.

Zdej pa kritika v drugo smer. (Sej vem da se boste razpetelinli ampak si ne morem pomagat)
Vsi avtomobilisti so na tem srečanju predvsem izgubili ugled in popolnoma nič pridobili, tko da še dobro da niso objavljali posnetke s srečaja. Sam sem se odločil da grem prvič pogledat ljudi, s katerimi se tudi pogovarjam na tem forumu. Na srečanje je prišlo mogoče 10 resnih ljudi in tem vsaka čast. Med njimi so bili Pero (mislim da je bil on, ker ga ne poznam osebno, avto pa sem videl), ki je največ govoril, prišel je X-hair z Zlatkom, prišel je JohnnyR s svojo raketo, opazil sem Majin stroj in Katrco od Katrce ter nekaj drugih s predelanimi avtomobili, ki jih ne poznam. IN TO JE TO!!! Tolk mate za povedat, na sestanek z novinarjem jih pride pa peščica v spremstvu mozoljavih smrkavcev in drugih popolnoma nezainteresiranih ljudi, ki stojijo vsak pri svoji 10 let stari vectri in pozirajo. Ne samo da se tudi približno ne vključijo v debato ampak stojijo vsaj 10 metrov stran in se zabavajo med sabo.
Velika večina je imela to srečanje za zabavo in shod, le nekaj jih je prišlo tja z namenom nekaj spremenit.

Na tak način in s takim pristopom ne boste popolnoma nič vplivali na spremembo zakonodaje o homologaciji.

OK. Zdej sem se spovedal pa me lohk začnete pluvat
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če sep 30, 2004 8:32 pm

jst nimam predelanga avtomobila zaenkrat. računam kaj se splača, zdaj itd. itd., ni važn. uglavnm..velik frendov mi je govorl da so jih kapsi ustavl in pregledal ceu avto - ker je biu "ušmekan" tud zarad špor. filtra kazn napisal itd. pa res folk k ma "stock" avto, velikrat voz nenormalno. dostkrat se zgodi da prehitiš en ful lep, predelan avto. človeku ga je pač škoda po nevem kako zelo zanič cesti ful hitr vozt. mislm...če že tolk uložiš u avto, zakai bi ga takoj za naslednjim ovinkom razbiu. verjetn boš bolj pazu. no nevem.. zadeve ne štimajo, ampk..kaj..

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če sep 30, 2004 8:53 pm

Ah mene pa ni blo na zboru, dnevnik sem pa prespal.... sam kolikor berem se ne bo nič spremenilo...
Slika

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Če sep 30, 2004 8:56 pm

No, kdor je bil na srecanju ve kako je bilo, jaz nisem bil, vtis sem dobil samo iz TV - in vse skupaj ni delovalo prav vzpodbudno :roll:
Slika

Dracula
Nov uporabnik

Napisal/-a Dracula Če sep 30, 2004 9:15 pm

Za ta cirkus so krivi nesposobni kadri ki piše nesposodne zakone .
Vsak pajac te lahko po je.. ker če ne boš tako naredu pa tut če je slabo boš po jeb.. :-:o .Za to je pa kriva LDS - ova BANDA ka ma na vseh vodilnih ustanovah in pozicijah svoje ljudi !! BANDA!!

UPAM DA VAM VSEM USPE , SREČNO !!!

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Če sep 30, 2004 9:20 pm

Ja zdej smo zamudil priložnost. Ko so imele vse stranke govore bi samo :-:o glavnega od vsake stranke, pa naredu ZAS (Združena avtomobilistična stranka) in bili kot edini še živi izvoljeni, da lahko spremenimo zakon o homologaciji
:lol:
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Če sep 30, 2004 9:30 pm

Povedanega v kamero in novinarjem s strani različnih oseb je bilo bistveno več, kot je bilo potemv prispevku na SLO 1.
Krivi niso tisti, ki s(m)o bili tam, da je izpadlo kot je, temveč predstavniki "sedme sile."

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Če sep 30, 2004 9:31 pm

blazz je napisal/-a:Offtopic: ej šusuglavo a lohk mal skrčiš podpis k morm drsnik drkat ke pa sm :twisted:

popravljeno

Mislim glavni krivec je tisti novinar, ki to objavi in nihče drug - ti mu lahko daš na tone dobrega materiala in izrecno poveš, kaj je dejansko problem, pa bo b****r pisal o stvareh, ki sploh nimajo veze s tem kar je treba na glas povedat

slovenski novinarji so leni (ne vsi ampak večina), ne poglobijo se pa tako v nič in potem dobimo tako trapast in enostranski prispevek.
odločili so se da bodo naredili prispevek on "nočnih divjakih" in to smo videli
za homologacijo so danes najbrž prvič slišali in mislijo da je nekaj za na kruh namazat
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če sep 30, 2004 9:46 pm

Ja za prispevek o divjakih so se pa odločili, ker to želijo gledat doma pred TV zasloni nič hudega sluteči občani, da so lahko potem ogorčeni nad tem kaj se dogaja v naši državi :roll: :roll: :roll:

Koga od njih pa zanimajo razni homologacijski kartončki in LPP-ji ter RTI-ji pa spojlerji in fedri. Itak, da nobenga in tistih 7 minut prispevka o tem sploh ne bi niti najmanj razumel, kaj šele da bi jih zanimal.

V bistvu se sploh sprašujem kakšen smisel ima to problematiko "ponujat" medijem, ker itak stvari obrnejo v svojo korist. Tisti, ki vemo da je ta homolomo stuff v kurcu smo itak skoraj vsi na tem in drugih avto forumih.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Če sep 30, 2004 9:46 pm

pofukal so nas še enkrat, čeprav sem bil fuuul proti temu in sem vam govoril!!!
ampak neeee.... lost in ostali kreteni kretenski morte še enkrat rint v drek!!!

pa kdaj vam bo že enkrat jasno da s tem rinete v drek use!!!!!!!!!!!
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

PiNkZ PoWeR
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a PiNkZ PoWeR Če sep 30, 2004 9:49 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov