X-Hair je napisal/-a:To tam je samo da se drzava futra z denarjem in nic drugega.
Ja X-hair žal pravilno razmišljaš res je s tem denarjem fotramo samo državo

:)
Ampak jst se zavzemam za homogolizacijo in zakaj ker tako vsaj vem da pred mano vozeči voznik vsaj malo pozna situacijo in da se lažje počutim ker vem da ima recimo kvalitetem zadnji spojler in da nebo kr tako dol padel (pustimo ob strani zadeve ki so doma zmontirane in pol tuv z PS narejen )
Vsi dodatki ki lahko vplivajo na lego ali vozne karateristike morajo biti kvalitetno narejeni in ustrezno montirani ker kaj se lahko zgodi neki mulc bo recimo na svojem yugo-tu porezal fedre in kaj kmalu se lahko zgodi da se srečama na uvinku in ker nima kvalitetno narejene predelave lahko njegovi fedri počijo ker se je med rezanjem material spremenil in bum v moj avto torej jst sm 100% za homolomo čeprav se ne strinjam da tko komplicirajo glede tega v tujini je dovolj samo TUV potrdilo ki je v tujini tudi kao ISO certifikat torej pomeni da določen spojler ki ima TUV certifikat ustreza določenem tipu avtomobilov in da je prestal teste ki so mu omogočili da se je ojavil v trgovinah.Povedat pa morem tudi da prodajalci tudi znajo to tržit saj je izdelek z TUV-om precej dražji kot home made zadeva
quote]meni se ta homologacija zdi povsem bedasta! da moreš dat spojlerje homologirat, odbijače in pragove je čist en navaden K...!
tega ne razumem! kot da se pelaš ti z avtom 350km/h da ti ti spojleri vplivajo na lego avtomobila, no malo že vplivajo, ampak saj verjetno nišče ne vozi od vas na cestah tako kot oni z formula 1!
ok razumem da se morejo dat fedri in amortizerji homologirat, ker to lahko vpliva na lego avtomobila, ampak ne razumem pa zakaj moreš plačat 5k-10k da homologiraš del plastike, ali karbona ali kaj koli pač, to se mi zdi brezveze!
[/quote]
Z tem je tako ko kupuješ pneumatiko tudi pogledaš kakšen je hitrostni razred pneumatike ne verjamem da se ti z zimskimi gumami voziš 200km/h po avtocesti ker se bojiš da bo počila a je tako pa tudi rajši kupiš orginalne pneumatike kot pa obnovljene (nalite) mislim da se strinjaš po mojem bi se morale vse zadeve ki spremenijo vozne lastnosti nekam zabeležit ali imeti za vsako vsaj kakšno potrdilo (TUV) ki to dokazuje
darkdog24Je zainteresirana na to temo,ampak mi je pa tudi povedala,kje bi se dalo posnet ilegalne drage,predvsem v Velenju
Tega definitivno ne smemo mešat ker pol neveden folk takoj pomisli malce spuščen avto pa si pol reče poglej ga tale pa draga to moramo ločit
@all :V TEM SMO SKUPAJ IN SE O TEM NE SMEMO KREGAT ZDAJ LAHKO ZDRUŽIMO MOČI
LP
SEAT KLUB SLOVENIJE