Skubi je napisal/-a:Evo mene cev, mislim zivVzrok je biv akvaplaning na avtocesti Lesce (Vrba) - Kravaneke oz nasprotna smer, na Lipcah sem pripeljal na cesto ter se peljal proti Vrbi, prehiteval tovrnjak zum zum s ceste v jarek ograjo in na polje (4 saltice)
Speedfreak, hmm noh ja sej ne vozim toliko agresivno sam OKRadijo je pa cel, tudi woofer, in zvocniki, sicer je woofer lezal 20m stran od avta, in zadnja polica enim zvocnikom tudi (poleg tega je lezala tudi havba 20m stran in amortizer, avspuh, ... - use mal po soje)
O aja pa radijo pa muska se vsa dela
Skubi je napisal/-a:Mojster miha, slike sem dal na forum ker me je prosil prijatelj, da vidi, kaj sem naredil. Drugace imam sreco v zivljenju, pa nesreco an cesti.
Speedfrak, drugace je bil vmes se ax in honda (samo jih nisem statalka, sem jih pa malo razbil)
Ker avto pa je ze to ... Valuka?
Cene sem pa ze razmisljal, samo nevem kam naj se prijavim.
nebivedu je napisal/-a:En predlog, kupi si starega terenca, ki ne gre preko 140, pospeške ima ko crknjen konj in se boš zarad tega moral lepo počasi voziti v koloni. Sigurno ti bo uspelo imeti manj nesreč, pa če že bo nesreča, je en terenc vseeno trdnejši od enga fiata ali petke, tko da boš imel več možnosti, da ga manj razbiješ.
Pa ker ne moreš več prehitevat s takim avtom, skoraj nimaš možnosti, da bi letel iz ceste kot v tem primeru.
Jst sm se navadu lepo počasi vozit in prehitevam res, če bi bilo nujno, drgač se pa lepo v kolono postavim in nimam problemov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov