Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman So okt 16, 2004 8:39 pm

ja, zua zadnje potnike sem prebral (da ne bo pomote: moj post je bil samo "tehnični komentar", kar je blo je pač blo)
v AM si verjetno prebral, smo pred časom dost o tem pisal. Sam ko svojo ženo pogledam kako se prpne (čez plašč ..) očitno še nismo dovolj.
Slika

LouD
Nov uporabnik

Napisal/-a LouD Po okt 18, 2004 2:04 pm

Am jakaracman se mi zdi da se v tej petki ne bi mogel drugače pripet. Pač...

b0nZy drugač sm pa dost uredu. No am bom čez kšn cajt :wink:
K me še use boli pa to ampak ok... :)

Uporabniški avatar
Skubi
Nov uporabnik

Napisal/-a Skubi Pe sep 29, 2006 5:56 pm

Noh ja, na prosno Bel-a se ene slikce, od 15.9.2006

1
2
3
4
5
6
7

Tukej je link do 7h slikc ce pa hocete pregledat vseh 18 pa pac kliknete na spodni link.
Moj bivsi Bravo 1.8 GT

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe sep 29, 2006 6:11 pm

Fak stari ta pa nimaš sreče.

No oz. jo maš ti si vedno živ ustal.

Jst sem tud mel na začetku septembra nesrečo na AC. Jst se ustavim zaradi zastoja oz daja pa kombi direkt v mene. In je naredu totalko. Meni pa na srečo nič.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe sep 29, 2006 6:15 pm

mater si ga razbil samo da je vse vredu s tabo

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 29, 2006 6:22 pm

s tabo s epa ne grem pelat :roll: ..hvala bogu da si ok.

kaj pa je blo sploh tukaj?

p.s radio pa je še cel :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe sep 29, 2006 6:25 pm

kakšen je bil pa vzrok nesreče?
Slika

Uporabniški avatar
Skubi
Nov uporabnik

Napisal/-a Skubi Pe sep 29, 2006 6:37 pm

Evo mene cev, mislim ziv :) Vzrok je biv akvaplaning na avtocesti Lesce (Vrba) - Kravaneke oz nasprotna smer, na Lipcah sem pripeljal na cesto ter se peljal proti Vrbi, prehiteval tovrnjak zum zum s ceste v jarek ograjo in na polje (4 saltice) :)

Speedfreak, hmm noh ja sej ne vozim toliko agresivno sam OK :) Radijo je pa cel, tudi woofer, in zvocniki, sicer je woofer lezal 20m stran od avta, in zadnja polica enim zvocnikom tudi (poleg tega je lezala tudi havba 20m stran in amortizer, avspuh, ... - use mal po soje)

O aja pa radijo pa muska se vsa dela :)

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Pe sep 29, 2006 6:45 pm

hvala bogu da si cel

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 29, 2006 6:49 pm

Skubi je napisal/-a:Evo mene cev, mislim ziv :) Vzrok je biv akvaplaning na avtocesti Lesce (Vrba) - Kravaneke oz nasprotna smer, na Lipcah sem pripeljal na cesto ter se peljal proti Vrbi, prehiteval tovrnjak zum zum s ceste v jarek ograjo in na polje (4 saltice) :)

Speedfreak, hmm noh ja sej ne vozim toliko agresivno sam OK :) Radijo je pa cel, tudi woofer, in zvocniki, sicer je woofer lezal 20m stran od avta, in zadnja polica enim zvocnikom tudi (poleg tega je lezala tudi havba 20m stran in amortizer, avspuh, ... - use mal po soje)

O aja pa radijo pa muska se vsa dela :)

Važn da muzka dela ;)

Nisem napisal da voziš agresivno, ker veliko agresivneje od mene ne morš vozit :P ..sam pa nimaš sreče, oz jo maš ogromno, kokr pogledaš...

a si razmislju o poklicu kaskaderja? :P :P

Pa po dveh petkah, si razbil bravota, če te zanima ti ugodno zrihtam Valuka-a, če še njega razbiješ pol ti pa še bog ne more pomagat :D :D

p.s. raj priznaj da si hotu sprobat kok "leti" bravo ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe sep 29, 2006 6:51 pm

res je ja.. srečo si imel!

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 29, 2006 8:55 pm

In, kakšni so načrti za naprej?

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Pe sep 29, 2006 9:17 pm

Mi lahk poveš pragi od petke so ostali celi al?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe sep 29, 2006 9:27 pm

Skubi je napisal/-a:Mojster miha, slike sem dal na forum ker me je prosil prijatelj, da vidi, kaj sem naredil. Drugace imam sreco v zivljenju, pa nesreco an cesti.

Speedfrak, drugace je bil vmes se ax in honda (samo jih nisem statalka, sem jih pa malo razbil)

Ker avto pa je ze to ... Valuka?

Cene sem pa ze razmisljal, samo nevem kam naj se prijavim.

Valuk je oklepno vozilo :D

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe sep 29, 2006 9:27 pm

Zaradi teh pragov ljudje že dve leti ne morjo spat. Vsi bi radi prage. Jebeš folk, jaz bi mel prage. Daj mi prage.

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Pe sep 29, 2006 9:52 pm

Res dobro da si se cel ob tolikih nesrecah, upam da tak tudi ostanes - ziv :pray: Sem videl avtovleko s tem spestanim bravotom verjetno tisti dan ko se je to zgodilo, nic kaj lep pogled :?

Zvok izpuha je bil pa kar v redu(enkrat slisal v radovljici :P )

Srecno voznjo se naprej, ce se temu lahko tako rece - v nadaljnje tudi brez materialne skode. Pazi se!

LP :hi

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Pe sep 29, 2006 10:03 pm

kromfelna je napisal/-a:Zaradi teh pragov ljudje že dve leti ne morjo spat. Vsi bi radi prage. j**eš folk, jaz bi mel prage. Daj mi prage.

Jah vprašat ni greh ker ne zgledajo slabi :D

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Pe sep 29, 2006 10:24 pm

Skubi ti mas pa sreco v nesreci, dobr da si mu vecji avto, pa kr pri takih ostan ;)
Pa sj kukr te poznam vozs normaln, ampak mas smolo in to na kvadrat..

Za ax-a sem pa vesel, da ti je "crknu", ker me je blo strah, samo da sem se noter usedu :) , pa tud pr hondi ni blo kej dost drugac..
Lepo da je vse uredu stabo :!:
Mal se merkej pa nasledn avto kup vsaj z 4imi airbagi :-P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 29, 2006 10:46 pm

En predlog, kupi si starega terenca, ki ne gre preko 140, pospeške ima ko crknjen konj in se boš zarad tega moral lepo počasi voziti v koloni. Sigurno ti bo uspelo imeti manj nesreč, pa če že bo nesreča, je en terenc vseeno trdnejši od enga fiata ali petke, tko da boš imel več možnosti, da ga manj razbiješ.

Pa ker ne moreš več prehitevat s takim avtom, skoraj nimaš možnosti, da bi letel iz ceste kot v tem primeru.

Jst sm se navadu lepo počasi vozit in prehitevam res, če bi bilo nujno, drgač se pa lepo v kolono postavim in nimam problemov.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe sep 29, 2006 10:56 pm

nebivedu je napisal/-a:En predlog, kupi si starega terenca, ki ne gre preko 140, pospeške ima ko crknjen konj in se boš zarad tega moral lepo počasi voziti v koloni. Sigurno ti bo uspelo imeti manj nesreč, pa če že bo nesreča, je en terenc vseeno trdnejši od enga fiata ali petke, tko da boš imel več možnosti, da ga manj razbiješ.

Pa ker ne moreš več prehitevat s takim avtom, skoraj nimaš možnosti, da bi letel iz ceste kot v tem primeru.

Jst sm se navadu lepo počasi vozit in prehitevam res, če bi bilo nujno, drgač se pa lepo v kolono postavim in nimam problemov.

Načeloma se stinjam s tvojim postom, razen s prehitevanjem. Tu si pa pošteno v temo brcnil. Terenci so za prehitevanje še bolj nevarni. Saj mariskateri voznik, kljub negativnemu pospešku prehiteva. Zadeva se še poslabša, saj mariskateri, predvsem mlad voznik dobi velik ego v velikem avtomobilu. Pospeški crknjenega konja, ter velik ego zaradi visokega sedenja pa peljejo samo v eno. Slej kot prej se tak voznik znajde v nerešljivi situaciji kjer čelno trči v nasprotno vozeči avtomobil.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov