Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne nov 14, 2004 5:26 pm

Jst sm pa campusko na glavo ubrnu pr 70 km. Komi vn prlezu. :D
Sam vse se je razletel. Nazaj na cesto smo prletel it enih treh metrov pa smo vsi trije brez praskic vn prlezl. Kolega je pa en avto sam na bok pa pol na glavo postavu pa so jih vn rezal ka je bil speštan. Pleh je cist kul sam za avto morš skrbet tko kot je treba. Drgač pa mam tok zdele problemou! Dihtngo na glav sm zamenu (30k) pa še registracija (150+k) tko da ne vem kdaj se bom vozu! :P
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne nov 14, 2004 7:15 pm

Sej dobiš zavarovanje na položnce.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Pe nov 19, 2004 8:12 pm

Jst mal fantaziram da bi si kupu eno petko za po mestu se fijakat. Zdej, cene so od mal mn k 100 pa do 200 čukov, se najde tut kkšn optimist k hoče še več. Obstaja pa ful izpeljank teh petk, od Five, Campus, Bye bye. Za slednjo vem da je zadnja serija k so jo nrdil, kaj je pa z ostalimi modeli, five, campus in tko dalje? Kok košta najdreažji del k se ti lohk zjebe na petki?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So nov 20, 2004 6:38 am

Shatzy je napisal/-a:Jst mal fantaziram da bi si kupu eno petko za po mestu se fijakat. Zdej, cene so od mal mn k 100 pa do 200 čukov, se najde tut kkšn optimist k hoče še več. Obstaja pa ful izpeljank teh petk, od Five, Campus, Bye bye. Za slednjo vem da je zadnja serija k so jo nrdil, kaj je pa z ostalimi modeli, five, campus in tko dalje? Kok košta najdreažji del k se ti lohk zjebe na petki?

Za po mestu si kup FIVE 1.4 petko..... prekleto poskočna za 60 konjev in pa še pije solidnih 7 litrov. Kampuske majo definitivno preslab motor in posledično ga morš gonit kar pa zaheteva več bencina....
Najdražji del.... definiraj malo.... za moje pojme je to bosh pumpa (za dizle).
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy So nov 20, 2004 11:23 am

Kakšne hibe majo te avteki,? A mogoče poznaš kkšno five petko k se prodaja?

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl So nov 20, 2004 11:54 am

veš kaj je tud drago? Nam je šel en servo motorček, ki uravnava odpiranje loput (neki tazga) pa bi bil nov 60+ k sit....sam se vse dobi cenej :twisted:

Res, če boš petko kupovcal, pol vzemi 1.4 ... vzdrževanje pa ni tok drago!!

je pa hitra :P
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch So nov 20, 2004 2:07 pm

Če ti gre kej narobe pri motorju te še cenej pride če kupš kr cel motor. Dobijo se že za 20, 30 kosov. Drgač pa defenitivno five ka. Zakon avtoček. Pa predlagam ti da ne daš več kot 300 k. Na žalost ni toliko vredna.
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy So nov 20, 2004 11:02 pm

Turbobitch je napisal/-a:Če ti gre kej narobe pri motorju te še cenej pride če kupš kr cel motor. Dobijo se že za 20, 30 kosov. Drgač pa defenitivno five ka. Zakon avtoček. Pa predlagam ti da ne daš več kot 300 k. Na žalost ni toliko vredna.

Ah kje! Gledam jih do 150, z okol 100kkm, ful bi meu belo z plastiko okol ceuga avta :D

Neki v tem stilu:
Slika

Plus felge, in sicer bi vzel take felge, k jih majo nekateri lowriderji, zgledajo pa felge z gumo vred mal bl balonast (izbočen na vn) pa notranji rob je mal debelešji, pa niso tol velke (po colah). Bi mi lahko kdo najdu kkšno sliko teh felg? Jst ne vem kako točno se jim reče, če majo sploh kkšn posebn ime.

Slika je bla pobrana iz avto.net-a, fotošopana je pa iz moje strani seveda :D

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch Ne nov 21, 2004 12:11 am

Glede feltn se tud jst popolnoma strinjam. Vedno sm sanjal o takih feltnah. Nažalost se jih težko dobi pa drage so. Glede letvic pa ful paše če je avto mal spuščen.
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Ne nov 21, 2004 12:20 am

Ja sej to petko sem mal spustu. Na karoserijo ne bi dodaju čist nič, samo žmigovce bi potemniu, pa plastiko bi spucu pa pospreju da bi bla ful temna. Sam je treba do petke najprej pridt. :D

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 05, 2005 5:10 pm

alooo...pol leta sm prepozn
a je zj v sloveniji R5 klub al ne?kr jz bi kr rad biu not če je :P

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne jun 05, 2005 5:22 pm

Shatzy je napisal/-a:Jst mal fantaziram da bi si kupu eno petko za po mestu se fijakat. Zdej, cene so od mal mn k 100 pa do 200 čukov, se najde tut kkšn optimist k hoče še več. Obstaja pa ful izpeljank teh petk, od Five, Campus, Bye bye. Za slednjo vem da je zadnja serija k so jo nrdil, kaj je pa z ostalimi modeli, five, campus in tko dalje? Kok košta najdreažji del k se ti lohk zjebe na petki?

Moja sicer ni FIVE te bo pa mogoce zanimala,ali pa koga drugega.Samo za INFO sem ze vozil FIVE pa ne gre kot moja Campus tako da cisto odvsino kako se nastavis,poraba je pa 6 litrov.

Ce je pa ne prodam,niti mi je ni mus se bom pa vozil nekje do spomladi ali konce zime in jo nato komu na pol podaril.

No linkec do avteka...
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=382153

Lep dan zelim se naprej!s_mande

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Ne jun 05, 2005 5:25 pm

Joj sem sele sedaj opatil kdaj je bila nazadnje sploh ta tema brana(21.november ce se ne motim) :lol:

Ja kaj je sedaj z tem klubom,se dobimo ali ne dobimo. ;)

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 05, 2005 5:26 pm

hehe, tema že skor šla v pozabo pa sm jo rešu :P

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 05, 2005 8:28 pm

S_mande kaj tale tvoja petka je spuščena? Ker se mi vidi tko kot da je al pa stoji tko...

Sicer pa za moje pojme maš preveliko ceno.... za slabih 200 jurjo dobiš že 1.4 FIVE petko letnika 94 dalje....

Jaz sem mojo mislu prodat pa si kupit drug avto.... ampak ko sem premislu da zanjo ne dobim pol tok ne kot je vredna..... Sem si premislu pa jo bom porihtu.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Ne jun 05, 2005 8:43 pm

lisko je napisal/-a:S_mande kaj tale tvoja petka je spuščena? Ker se mi vidi tko kot da je al pa stoji tko...

Sicer pa za moje pojme maš preveliko ceno.... za slabih 200 jurjo dobiš že 1.4 FIVE petko letnika 94 dalje....

Jaz sem mojo mislu prodat pa si kupit drug avto.... ampak ko sem premislu da zanjo ne dobim pol tok ne kot je vredna..... Sem si premislu pa jo bom porihtu.

Ja lisko petkica je spuscena,ja saj jaz vem kaksne so cene petkic,dobis jo tudi ze za 100.000SIT pa kaj,sam dodobra vem kaj imam,koliko denarja,svojega casa in predvsem denarja sem porabil za ta avto...Naj nastejem nekaj od stvar ki sem jih menjaval:
-notranji kiler,ker ni bilo gretja
-vodna pumpa,benzin pumpa
-nov akumolator
-servis(svecke,olje,filtri)
-nastavljal predvzig,fergazer
-sprednji diski+pakne
-amortizerji(sportne fedre APEX)
-4xletne in zimske gume

Pa se kaj bi se nastelo,pa pustim tablice+tehnicnega+cestnino tudi to nekaj velja a ne.Sploh pa cena ni zadnja,za nekaj manj bi jo se dal ce ne se bom pa kar lepo vozil cisto brez skrbi,vsaj vem kaj imam.
Drugace se pa strinjam s teboj,sam jaz sem iskal ali srebrno ali crno nobene druge barve nisem hotel.Mogoce je edina napaka Campus in ne FIVE pa kljubtemu lepo gre in mal pije.

No sem se razpisal.OOOFFF TTTOOOPPPIIICCC!!!Lep vecer zelim se naprej.s_mande

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 05, 2005 9:04 pm

s_mande je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:S_mande kaj tale tvoja petka je spuščena? Ker se mi vidi tko kot da je al pa stoji tko...

Ja lisko petkica je spuscena,ja saj jaz vem kaksne so cene petkic,dobis jo tudi ze za 100.000SIT pa kaj,sam dodobra vem kaj imam,koliko denarja,svojega casa in predvsem denarja sem porabil za ta avto...Naj nastejem nekaj od stvar ki sem jih menjaval:
-notranji kiler,ker ni bilo gretja
-vodna pumpa,benzin pumpa
-nov akumolator
-servis(svecke,olje,filtri)
-nastavljal predvzig,fergazer
-sprednji diski+pakne
-amortizerji(sportne fedre APEX)
-4xletne in zimske gume

Pa se kaj bi se nastelo,pa pustim tablice+tehnicnega+cestnino tudi to nekaj velja a ne.Sploh pa cena ni zadnja,za nekaj manj bi jo se dal ce ne se bom pa kar lepo vozil cisto brez skrbi,vsaj vem kaj imam.
Drugace se pa strinjam s teboj,sam jaz sem iskal ali srebrno ali crno nobene druge barve nisem hotel.Mogoce je edina napaka Campus in ne FIVE pa kljubtemu lepo gre in mal pije.

No sem se razpisal.OOOFFF TTTOOOPPPIIICCC!!!Lep vecer zelim se naprej.s_mande

Če se že grema mal offtopica.... moja bivša je dobla petkico letnik 92 z opravljenim celotnim servisom za 50 jurjo.... zdej jo fura že pol leta pa še ni crknilo kaj.... tko da se petkice dobi očitn zlo krepko pod 100 jurjo.... aja je pa zelo dobro ohranjena 5 vratna s plastikami.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 05, 2005 10:03 pm

dobr...ka pa klub? :P

aja...kaj pa je s campuskami narobe oz. zakaj five bolša?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Ne jun 05, 2005 10:31 pm

Damjan19 je napisal/-a:dobr...ka pa klub? :P

aja...kaj pa je s campuskami narobe oz. zakaj five bolša?

Narobe nič ni z njimi..... edin to da majo hudo premal konjev ( zato pa tok bolj vzdržljive motorje) ker 1.1 motor pa sam 46 konjev.... no ja. In pol če jo hočeš mal bolj divje vozit pa stavr pije ko vrag.. hitrosti pa nikol ne presežejo 140 kmh.... pa še za to rabiš hudo dolgo ravnino :) Medtem ko pa 1.4 five petka..... s 60timi konji.... je pa že razred zase:)
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne jun 05, 2005 10:37 pm

čaki zej campus so 1.1 (tto mam jz) five so pa 1.4 litrske?

no pa se bom kr strinju z tabo...žre ko sam vrag za tako malo mašino z tk mal konji

minimum, ko nism do lublane šel po AC je bil 5.25 litra/100km
ker pa mam AC raje pa konstantno 120km/h pa 6.8-7.2, kar je absurd
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov