lisko je napisal/-a:S_mande kaj tale tvoja petka je spuščena? Ker se mi vidi tko kot da je al pa stoji tko...
Sicer pa za moje pojme maš preveliko ceno.... za slabih 200 jurjo dobiš že 1.4 FIVE petko letnika 94 dalje....
Jaz sem mojo mislu prodat pa si kupit drug avto.... ampak ko sem premislu da zanjo ne dobim pol tok ne kot je vredna..... Sem si premislu pa jo bom porihtu.
Ja lisko petkica je spuscena,ja saj jaz vem kaksne so cene petkic,dobis jo tudi ze za 100.000SIT pa kaj,sam dodobra vem kaj imam,koliko denarja,svojega casa in predvsem denarja sem porabil za ta avto...Naj nastejem nekaj od stvar ki sem jih menjaval:
-notranji kiler,ker ni bilo gretja
-vodna pumpa,benzin pumpa
-nov akumolator
-servis(svecke,olje,filtri)
-nastavljal predvzig,fergazer
-sprednji diski+pakne
-amortizerji(sportne fedre APEX)
-4xletne in zimske gume
Pa se kaj bi se nastelo,pa pustim tablice+tehnicnega+cestnino tudi to nekaj velja a ne.Sploh pa cena ni zadnja,za nekaj manj bi jo se dal ce ne se bom pa kar lepo vozil cisto brez skrbi,vsaj vem kaj imam.
Drugace se pa strinjam s teboj,sam jaz sem iskal ali srebrno ali crno nobene druge barve nisem hotel.Mogoce je edina napaka Campus in ne FIVE pa kljubtemu lepo gre in mal pije.
No sem se razpisal.OOOFFF TTTOOOPPPIIICCC!!!Lep vecer zelim se naprej.s_mande