Need_Power pravi:
Pol pa se zmenimo v petek, 21.2.2003 ob 18.00 na strehi europarka. Upam da vam termin odgovarja.
Ajde
monster_d pravi:Need_Power pravi:
Pol pa se zmenimo v petek, 21.2.2003 ob 18.00 na strehi europarka. Upam da vam termin odgovarja.
Ajde
mENI cisto odgovarja za druge pa ne vem!!!
A to mislis v prvem ali drugem nadstropju???
Najvrjetneje cisto navrhu!!!
dobek pravi:
trustove garaze? sem proti...boste ze zvedli zakaj, ko se enkrat dobimo
petek 21ga na europarku? lahko...ni blema
pro2c pravi:
..jaz v soboto zal ne morem, v soboto grem vun
BaSe pravi:
Saj če se pa malo bojite, kaj bojo rekli redarji, se pa lahko zberemo za evroparkom, ono peščeno parkirišče tud ful vlko, pa še za težit nimajo kaj.
Drugač pa med vikendom....... no glih nimam cajta,
Samo mene je malo ˝sram˝ prit z avtom, ker mam zimske gume gor(bicikl gume 155), pa auspuha še nisem dobo(čaka na toplejše dni)(za silo mam prišraufan nastavek), tak da se ne delat norca, ker auto je (pozimi) FUL GRD.
LP
seba
Need_Power pravi:BaSe pravi:
Saj če se pa malo bojite, kaj bojo rekli redarji, se pa lahko zberemo za evroparkom, ono peščeno parkirišče tud ful vlko, pa še za težit nimajo kaj.
Drugač pa med vikendom....... no glih nimam cajta,
Samo mene je malo ˝sram˝ prit z avtom, ker mam zimske gume gor(bicikl gume 155), pa auspuha še nisem dobo(čaka na toplejše dni)(za silo mam prišraufan nastavek), tak da se ne delat norca, ker auto je (pozimi) FUL GRD.
LP
seba
Ne se bat...ti kr pridi s čemerkoli. Tut avto s katerim jaz pridem, nima niti malo tuninga (razen hin katalizarorja). Važno je, da se spoznamo pa kako rečemo.
P.S: Če pa je že važn tuning/stayling, pa lahko grem v trgovino po 2 metra samolepilne folije, pa malo luči polepim, pa šipe, pa kake Viper črte....pol ure dela, pa imam takoj poceni tuning![]()
![]()
Ajde
Ajde
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov