Mrcina je napisal/-a:furious je napisal/-a:
hehe sam so pa pleh picke res usekane, na avte mislm.plehice se pogledam ne kaj sele da bi kej mel z njo :P najhujs so une k se same nimajo izpita
![]()
dokler sem imel še zastavo, me je vsaj kaka južna dečva lepo pogledala.... Zdej ko mam hondo me ne pogleda nobena več, ker pleh pič*** točno vedo kaj je VTI in kaj stock bingo
![]()
![]()
... Sem pa zato bolj všeč moji, ki o mojem avtu ve sam to, da je srebrn
....
![]()
![]()
Master7 je napisal/-a:Prednost je v tehniki, zato absolutno Audi A3. Ne vem kako lahko sploh razmišljaš o izbiri avtomobila.
LP
MIKIMOUS je napisal/-a:Ok včeri sva se s Poršejčkem počla pa sva zadevo rešla. Zdej pa fantje a morte bit taka teleta da iz tega vprašanja nastane prepir.
Poleg tega pa če bo stran zbrisana niso moderatorji čist nič boljša teleta k to počnejo. Se boste pa kje drugje počl. V glavnem gre vse na škodo foruma.
Pugi je napisal/-a:Mikimous, btw, ta tipcek nima izpita, ker je se mulc...poršejček je napisal/-a:1.6 pupa 8-10 ce ga ornk tisis tm do 15-16
2.0 pupa 9-11 ce ga ornk tisis tm do 16-17
Zdj ti dam pa moj avto, z 1.6 in krepko vec konji k audi, pa ce mi prides cez 12 povprecne ti pa castim kosil. To lahko dosezes samo ce ga na autocesti dilas. Al pa ce stojis na mestu.
Dej, za ene je res zal treba rect, da taprvo izpit nared, pol pa kej povej... Pa tud zgorej si ene 3 u kamn poslal...
Nekako preveč plastično, neresno mi delujejo, notranjost je obupna, menjalnik ni bil tak, kot bi moral biti, ...
_Jerry_ je napisal/-a:MIKIMOUS je napisal/-a:Ok včeri sva se s Poršejčkem počla pa sva zadevo rešla. Zdej pa fantje a morte bit taka teleta da iz tega vprašanja nastane prepir.
Poleg tega pa če bo stran zbrisana niso moderatorji čist nič boljša teleta k to počnejo. Se boste pa kje drugje počl. V glavnem gre vse na škodo foruma.
Oprosti, ampak meni se zdi, da si dal povod za prepir prav ti v tvojem drugem postu... Ali pa se motimops:
Pa brez zamere, prosim
MIKIMOUS je napisal/-a:Ne zamerim sam a si bral prvi post....
Pa ne bi zdaj o tem naprej, ker mislm da smo mel za povedat, sedaj bo pa samo še obmetavanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov