Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če okt 21, 2004 8:36 am

a ti mal bašeš, gajo? :wink:

a? a?
GTI
ITR
E30

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Če okt 21, 2004 9:10 am

Malo da baše???? Fopa ne baše... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Jo ei pa sanjajo preveč res... Kaj češ... :evil: :evil: :evil:

ToniTic
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a ToniTic Če okt 21, 2004 9:32 am

XAndrej, zaj ko si jo zrihtal, jo boš pa prodal?
:roll:

Koliko je cena?
:twisted:

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Če okt 21, 2004 9:54 pm

gajo_g je napisal/-a:..., pa pravim da je lansko leto slo skozi moje roke 70 avtomobilov !!!

Slika

Žešče zajebano!
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če okt 21, 2004 10:01 pm

gajo_g je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Joj, gajo_g sedaj šele vidim v private msg mi pišeš, da si imel alfo 156 (ki se ti je skoz kvarila) lani, med drugimi 70. avtomobili, ki si jih tudi imel lani. Tukaj v tej temi pa pišeš, da si imel alfo 156 leta 2000. Torej, kdaj si jo imel, si imel morda dve 156 eno leta 2000 eno pa lani ali kar koli že... Morda pa imaš le težave s spominom. :lol: 8) 8)

nimam problemov z spominom mogoce me ne razumes js sm ti napisal da sem imel leta 2000 alfo da pa res nevem kolko konjev je imel avto itd, pa pravim da je lansko leto slo skozi moje roke 70 avtomobilov !!!

a delaš v avtopralnici? :twisted:
da je šlo skozi samo 70 avtomobilov,
ali na cestnini?

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe okt 22, 2004 5:49 pm

:D :D :D :D :D :D

Ta alfin motor je eden najboljših,boljši od BMW.Mel pa ne bi ne enega in ne drugega, še vedno prisegam na japonce.Drugače pa poznam par ljudi ki nikoli več ne bodo kupili BMW-ja,saj kvaliteta BMW gre dol,cene pa gor.Pri alfi so motorji sploh dobri,edino v notranjosti so malo večje špranje kjer pride kam gor prišraufana plastika.

Če hočeš kvaliteto in zanesljivost na najboljši ravni,potem moraš kupiti leksus in ne kaki švabski BMW.

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček So okt 23, 2004 11:13 pm

Malce sem prebiral to temo. Moje mneje je da niso kreteni tisti, ki grdo govorijo o znamki v katerio si zaljubljen, ampak tisti, ki so zaljubljeni v eno znamko.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Ne okt 24, 2004 3:07 pm

dejstvo je, da s tako opremo in s tako mašino ne boš kar tako dobil avta za dobrih 6 mio. konkurenčna bi mu lahko bila le honda accord diesel pa še to ne v vseh pogledih. avto je odlično opremljen, verjetn tud trga in ne vem zakaj bi si mogu kupit bmw-ja, če imaš raje alfo. to pa, da alfe crkujejo drži, sam drži tud to da bmw-ji crkujejo... :)

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 Ne okt 24, 2004 5:25 pm

Edini nemski avto, ki se je kolko tolko je audi. Bmw-je sem slisal dosti grajajo ljudje ki jih majo pa vse. in nemci se bolj crkujejo ko alfa pomoje.

Alfa 156 je eden izmed najlepsih avtov na nasih cestah. in ce ma tako ceno in opremo, pol sploh ne vidim razloga za nenakup.

Bi pa se jaz huuuudop tezko odlocil med accordom in alfo. Sploh accord dizel je huda masina.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne okt 24, 2004 8:10 pm

ej dec kako kaže :?: a kupuješ tole zadevico :?: 8)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne okt 24, 2004 8:12 pm

Tinček je napisal/-a:Malce sem prebiral to temo. Moje mneje je da niso kreteni tisti, ki grdo govorijo o znamki v katerio si zaljubljen, ampak tisti, ki so zaljubljeni v eno znamko.

Ljudje, ki imajo radi določeno znamko in hkrati ne blatijo vseh ostalih znamk pač niso kreteni. Vsak pač ima pravico do svojega prepričanja, dokler ne žali drugih.

Vseeno pa ti moram še nekaj napisati. Lahko bi vsaj en stavek posvetil avtomobilu na katerega se ta tema nanaša in ne zgolj, da si smetil temo s stavkom, ki nima nobene veze z njeno vsebino.

Drugača pa glede Alfe ugotavljam naslednje,

tisti avtomobili, ki so z njo primerljivi po voznih lastnosti in opremi, niso primerljivi po ceni,

tisti, ki pa so primerljivi po ceni, pa je ne dohajao z voznimi lastnostmi in opremo.

Podobno sem tudi predvideval.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Ne okt 24, 2004 9:01 pm

Jz mam pa se zmer najraj 146-ko, mi je nekak najlepsa alfa in tudi najbolsa. 8)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Ne okt 24, 2004 10:58 pm

menjekul je napisal/-a:ej dec kako kaže :?: a kupuješ tole zadevico :?: 8)

Ne.

Ga je pa kupovala moja mama, a si je nato premislila in vzela nekaj drugega.

Sam pa trebnutno mečem ves denar v eno staro alfo in si dotlej samo malo cedim sline.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov