Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ So nov 06, 2004 12:24 pm

Če je voznik dober in ima kontrolo nad vozilom in ve kaj dela, gre zarad mene lahk tut 400. Te omejitve so samo zarad starčkov, ki niso sposobni vozit hitreje, ker enostavno ne dojemajo tok hitr. :roll: Dober voznik bo dobesedno zaspan ratu pri omejitvah, ki jih imamo in bo ogrožal okolico občutno manj, če se bo pelu 60 kokr pa če bi se pelu po omejitvah 40. Prio 60 bo pozoren in dobr vozu, pri 40 bo pa zdolgočasen in gledal naokoli po hiškah, gorah,... in se zaletel nekav v 3pm.

Vsak naj vozi tolk kokr je sposobn vozit!

Tko jest mislm.
http://mr.si/

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX So nov 06, 2004 12:27 pm

Mih@ je napisal/-a:Če je voznik dober in ima kontrolo nad vozilom in ve kaj dela, gre zarad mene lahk tut 400. Te omejitve so samo zarad starčkov, ki niso sposobni vozit hitreje, ker enostavno ne dojemajo tok hitr. :roll: Dober voznik bo dobesedno zaspan ratu pri omejitvah, ki jih imamo in bo ogrožal okolico občutno manj, če se bo pelu 60 kokr pa če bi se pelu po omejitvah 40. Prio 60 bo pozoren in dobr vozu, pri 40 bo pa zdolgočasen in gledal naokoli po hiškah, gorah,... in se zaletel nekav v 3pm.

Vsak naj vozi tolk kokr je sposobn vozit!

Tko jest mislm.

HJA, sej bi se mogoce se strinju s tabo, ce ne bi 95 % folka precenjevalo svoje sposobnosti!!!

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So nov 06, 2004 12:41 pm

PhoenixX je napisal/-a:mal sm racunu..mislm da so kolicki 10 metrov narazen...tko da mi je prslo da tam kjer kaze szevc 210 km/h pele v resnic mal cez 100 km/h. Ne vem, smesn :)

kot je že AndrejD povedu...to ni uredu, ker je film premal kvaliteten...premal slikic na sekundo in je potem čudno vse skup ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So nov 06, 2004 3:33 pm

Slide je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:Kamera je preslaba da bi lahko ocenil hitrost tal nima niti 25slik/sekundo

Glede dirkanja po navadnih stezah - upam da se bo čimprej zakantal v kako drevo in tako našel tisto kar išče ter tako več ne bo ogrožal drugih voznikov.
Za dirkanje so namenjene v ta namen zgrajene steze.
Lep Pozdrav

Zdele se bom spustu na zelo nizek nivo in se že vnaprej opravičujem, ampak...
tud jaz sem včas prtisnu motor krepko prek omejitve...pa si zato zalsužm umret??? A si ti normalen...dejte mir s takimi idiotskimi izjavami no...nihče si ne zasluži smrti jebemti...kaj vam je no....raje zadrži svoje bedarije zase no...ker želje o smrti nekoga res ne sodijo sem gor...
Ti maš pa mal zlizane gume kdaj...da bi vsaj zletu u tapru drevo in neb ogorožu drugih...SEVEDA NE MISLIM TEGA!!!
dejte mal no...matr no...
Velik, VELIKje treba da me kdo razjezi...ampak takele izjave me pa vedno...
Verjetno si ti eden takih nadobudnežev, ki komaj čakajo, da jim motorist prileti leže nasproti v ovinek, da mu lahko dolge nažgeš in cukneš v njega, da se revež potem še z umikanjem ubada, ko misl da ga maš namen povozit...
Jebemti ej, tud takšni so se našli... :/:o:/

Če bi ti vedel kok motoristov mi je letos v nepreglednem ovinku po mojem pasu priletelo nasproti bi se čudil saj mi je ene par avtomobilistov tudi samo motoristi so v daleč največjem številu pa mi ti povej zakaj morjo mene ogrožat in se moram polna po bremzi in umikat na bankino da preprečim nesrečo ? naj se sporazletijo po drevah mene pa pustijo pri miru !

Saj vem da niso vsi taki samo kar precej je takšnih na naših stezah da ne omenjam da jim rdeča luč nič ne pomeni rajši grejo izsiljevat presnost pa bo kar bo.

Da neboš narobe razumel:
Sam se umaknem motoristu na rob cestišča če vidim da je za mano ker vem da je hitrejši in ga spustim predse tudi vse wanna be reliste spustim naprej ker se mi ne da z njimi ukvarjat in rajši nadaljujem svojo vožnjo - vozim razmeram primerno tudi nad in pod omejitvami.

Ne prenesem pa da mi kdo po nepreglednem ovinku prileti nasproti po mojem pasu!!!
[/b]
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So nov 06, 2004 3:39 pm

Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..
V resnici te pa verjamem da razjezi tist kar si napisu...;)

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So nov 06, 2004 4:18 pm

Slide je napisal/-a:Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..

LP

jaz sem preštel 3 ood tega enga res zelo hudga samo kaj ko je kvaliteta zanič pa nemreš točno ocenit kaj se vidi in kaj ne 1 se definitivno ne vidi
Kok te ma ta stvar zavorne poti ?
V ovinku sklepam da se ravno ne ustavi hitro po normalni poti ali ?

Glede lokacije:
Nekje kjer imajo podnevi prižgane luči
Na nasprotni strani potoka ? je še ena cesta
Interspar tovornjak hmm v avstiji je evrospar.... kako pa je po drugih državah pa nebi vedel.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So nov 06, 2004 4:23 pm

AndrejD je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..

LP

jaz sem preštel 3 ood tega enga res zelo hudga samo kaj ko je kvaliteta zanič pa nemreš točno ocenit kaj se vidi in kaj ne 1 se definitivno ne vidi

Jz vidim dvakrat...mogoče sem enkrat spregledu, ampak nikjer se ne pelje v nepregledni ovinek...tam kjer števec pokaže 299 se vidi čez ograjo naprej, čeprav je tam res pretiraval mal...
taprvič se pa sploh ne pelje v ovinek ampak po ravnini... :?

LP

Uporabniški avatar
cagiva
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a cagiva So nov 06, 2004 7:10 pm

O.K priznam motoristi smo pi**e, sploh tisti,ki vozimo cestake, prehitevamo,divjamo,v ovink vozimo po sredini,peljemo mimo kolone,ne da se nam ustavit ko zagledamo rdečo luč,.............
a dej no nehite s takimi izjavami, res da je kar nekaj takih, ampak niso pa vsi taki ;) Dober tud jaz velikokrat peljem z motorjem po levi strani v ovink, ampak samo v pregleden ovink, tud velikokrat ne upoštevam omejitev, ampak kdor vozi tak motor ali ga je kdaj vozil zna povedat,da se takega motorja ne da vozit počasi ;)
no ja pa smo motoristi spet vsega krivi, ampak sej smo se že navadl da smo zmeraj črne ovce v naši družbi, tko da mene že prov boli falus kva si kdo drug misli o nas 8)
Aja pa če bi imeli en konkreten dirkališče bi bilo po moje tud mal manj nas cestnih norcev ;)

lp cagiva

Aja pa hvala enako tistim,ki nam želijo srečanje z drevesi ali pa ograjo! :evil:

no pa brez zamere ;)
Born to be free

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty So nov 06, 2004 8:16 pm

ta posnetek je že bil, IMO je hitrost na ravninah dokaj realna, zakaj v ovinkih ni so že povedali.

hehe, ko se je peljal brat z mano (on je biu prvič na cestaku) mi je potem ko sva se ustavila rekel zakaj ga nisem na ravnini bolj prtisnu. Da ni nikamor šlo. Ko sem mu povedal da sva šla 150 in da z njim ne mislim tiščat (tisto cesto ponavad odpeljem do 230 -> lokalna Videm - Kompolje, če kdo pozna, ve da se vidi cca 2 km naprej), mi ni verjel.
Bistvo: občutek na cestaku je varljiv, ravno zaradi tega se jih tud dost razbije. Ravnine se vlečejo, stisneš, v ovinku si pa prehiter.

ko ste že omenjali dvor - kočevje: če zanemarimo počasne ovinke, je tam 150 km/h dolgčas 160 - 180 zanimivo, 180 + nevarno :twisted:
na ravnini pa itak zna vsak tiščat
je pa ena slabost cest, ja
avtomobili pri teh hitrostih STOJIJO!
da ne govorim o traktoristih ki jih je tud na tej cesti dovolj

zato pa: mobikrog je zakon. Ni "pravo" dirkališče, nima urejenih izletnih con, a vseeno je neprimerno bolj varen od običajnih cest

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD So nov 06, 2004 8:30 pm

Slide je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:

LP

Jz vidim dvakrat...mogoče sem enkrat spregledu, ampak nikjer se ne pelje v nepregledni ovinek...tam kjer števec pokaže 299 se vidi čez ograjo naprej, čeprav je tam res pretiraval mal...
taprvič se pa sploh ne pelje v ovinek ampak po ravnini... :?

LP

Z tisto enko sem mislil da je en od teh 3 ovinkov 100% nepregleden :)
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So nov 06, 2004 8:32 pm

ja samo u tem da ne pride noben nasproti. :D pa še to se lahko zgodi :?
The MAN

ClioFan
Nov uporabnik

Napisal/-a ClioFan So nov 06, 2004 8:51 pm

Tist, ki pravijo, da hitrost ni realna, lahko sam :lol: :lol: :lol: :lol:

Drugače pa tisti, ki ne verjamete, da je hitrost nerealna, naj vzame kamero v roke pa snema... Jst mam doma en posnetek, k sm se z avtom peljal 190, pa ti povem, da je čist isto k tuki 190...

Mam pa še posnetek, k sm z avtom na mobikrogu, k pa so hitrosti od 90 do 150, pa da it tist pokažem, bote pa rekl, da je 50.

Aja, pa še neki, ta motor ma itak dost podobne karakteristike k motogp motorji, pa naj si kdo tist posnetek, k je pred vsako dirko, k predstavijo progo, pa ovinke, pa še hitrost je zraven napisana, zlo dobr pogleda, pa bo vidu, da ni velik razlike.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov