Vsak naj vozi tolk kokr je sposobn vozit!
Tko jest mislm.
Mih@ je napisal/-a:Če je voznik dober in ima kontrolo nad vozilom in ve kaj dela, gre zarad mene lahk tut 400. Te omejitve so samo zarad starčkov, ki niso sposobni vozit hitreje, ker enostavno ne dojemajo tok hitr.Dober voznik bo dobesedno zaspan ratu pri omejitvah, ki jih imamo in bo ogrožal okolico občutno manj, če se bo pelu 60 kokr pa če bi se pelu po omejitvah 40. Prio 60 bo pozoren in dobr vozu, pri 40 bo pa zdolgočasen in gledal naokoli po hiškah, gorah,... in se zaletel nekav v 3pm.
Vsak naj vozi tolk kokr je sposobn vozit!
Tko jest mislm.
PhoenixX je napisal/-a:mal sm racunu..mislm da so kolicki 10 metrov narazen...tko da mi je prslo da tam kjer kaze szevc 210 km/h pele v resnic mal cez 100 km/h. Ne vem, smesn
Slide je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Kamera je preslaba da bi lahko ocenil hitrost tal nima niti 25slik/sekundo
Glede dirkanja po navadnih stezah - upam da se bo čimprej zakantal v kako drevo in tako našel tisto kar išče ter tako več ne bo ogrožal drugih voznikov.
Za dirkanje so namenjene v ta namen zgrajene steze.
Lep Pozdrav
Zdele se bom spustu na zelo nizek nivo in se že vnaprej opravičujem, ampak...
tud jaz sem včas prtisnu motor krepko prek omejitve...pa si zato zalsužm umret??? A si ti normalen...dejte mir s takimi idiotskimi izjavami no...nihče si ne zasluži smrti jebemti...kaj vam je no....raje zadrži svoje bedarije zase no...ker želje o smrti nekoga res ne sodijo sem gor...
Ti maš pa mal zlizane gume kdaj...da bi vsaj zletu u tapru drevo in neb ogorožu drugih...SEVEDA NE MISLIM TEGA!!!
dejte mal no...matr no...
Velik, VELIKje treba da me kdo razjezi...ampak takele izjave me pa vedno...
Verjetno si ti eden takih nadobudnežev, ki komaj čakajo, da jim motorist prileti leže nasproti v ovinek, da mu lahko dolge nažgeš in cukneš v njega, da se revež potem še z umikanjem ubada, ko misl da ga maš namen povozit...
Jebemti ej, tud takšni so se našli...
Slide je napisal/-a:Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..
V resnici te pa verjamem da razjezi tist kar si napisu...![]()
LP
AndrejD je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..
LP
jaz sem preštel 3 ood tega enga res zelo hudga samo kaj ko je kvaliteta zanič pa nemreš točno ocenit kaj se vidi in kaj ne 1 se definitivno ne vidi
Kok te ma ta stvar zavorne poti ?
V ovinku sklepam da se ravno ne ustavi hitro po normalni poti ali ?
Slide je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Zdej pa povej kje je ta človk po nasprotnem pasu pelu...enkrat samkrat, tam pr "299", ampak ni blo nepregledno, pa nobenga ni blo nikjer...toliko o nasproti vozečih...govorim o tem videu..
LP
jaz sem preštel 3 ood tega enga res zelo hudga samo kaj ko je kvaliteta zanič pa nemreš točno ocenit kaj se vidi in kaj ne 1 se definitivno ne vidi
Kok te ma ta stvar zavorne poti ?
V ovinku sklepam da se ravno ne ustavi hitro po normalni poti ali ?
Jz vidim dvakrat...mogoče sem enkrat spregledu, ampak nikjer se ne pelje v nepregledni ovinek...tam kjer števec pokaže 299 se vidi čez ograjo naprej, čeprav je tam res pretiraval mal...
taprvič se pa sploh ne pelje v ovinek ampak po ravnini...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov