-prvič vozil pri 12-ih- tetin suzuki maruti -potem nekaj časa nič
-v avto šoli (živo rumenega) golfa 4-ko z 1.4 motorjem -potem sem se pol leta v šolo vozil z mecko A 170cdi, opel corso 1.2, vw polo 1.3 (pač družinski avtomobili)
-in si končno skoraj na koncu srednje šolo kupil mazdo mx3- in sem zadovoljen
Avta svojega se nimam,varcujem za nekaj boljsega!Vozim pa avto od domacih Seat Vario 02.letnik!!!
V avtosoli vozil kamion MAN!!!
Izpit opravil z 26 urami,prikolica 15ur!!!
Prvi avto, ki sem ga vozil je bil Subaru Legacy čist tastar pr 12tih gor pa dol po parkirišču.
Moj prvi avto je bil polski fiat 125p, ali po domače PZ, dobu sm ga od fotra, pa ga je blo treba zrihtat.
Ko je PZjček razpadu po enem letu pa pol sm si kupu Yugota, pol sm se ene dve let vozu z 10 let starim yugotom, ko je yugo razpadu, sm si kupu rabljenga Puntota 60SX, k mi je do pred kratkim dobro služu cela tri leta pa pol in dobrih 100.000Km, zdej sm si kupu pa Mareo Weekend 1,9 JTD!
Pri 12ih vozil opel vectra 2.0, fiat tipo 2.0 16V pri 15ih.
V avto šoli vozil polo 1.0.
Potem pa (od staršev):
-audi 100
-honda civic (bingo)
-clio
-mb A140
-alfa spider
Sedaj vozim mojo Hyundai lantro.
pr 11ih sm prvič vozu 101ko, 12-13ih sm vozu tipota prvič po avtocesti, pol sm vozu svoj prvi avto alfa romeo 33 1,7ie pol sm šu delat ispit, sm vozu pežoja 206 pa kliota, pol sm vozu od sestre neki cajta nubiro l.98 pol sm pa dobu zdjšni avto nubira l.00
Moj prvi avto v avtošoli Golf V 2.0sdi(medtem sem vozil v avto šoli še golfa IV TDI (115KM), ker je petka zaribala-problem z oljem,menjali mašino- pa ni zaribala zaradi mene )
Pred avtošolo: /
Avtošola: Golf IV = 30h
1. avto: Fotrovo Opel Vektro, dedanovo Opel Astro 2. sam kupo: Nissan Sunny (pravzaprav mi je bil podarjen)
3. Nameravam odkupit dedanovo Astro
Zaenkrat je to to... No vozo sm že druge avte tud, pač tak od kolegov, ko je kak bil malo preveč pod gasom za vožnjo domov, js pa trezen!
Prvi atov zastava 101mediteran, avtošola zastava101,prvi moj kupljen(za svoj dnar) p126 ,pa y45,golfII,Hrošč l.65-zakon,R4,y55,vectra 1.7d,accent(moj prvi novi), R19, lantra karavan! pa LP