fiat gt je napisal/-a:Ceprav so se konji zmanjsali punto gt ni izgubil nic ne na pospeskih ne na koncni..........to je prvo!!
drugo ,da se ne bova kregala.......ce nisi vidu puntota izdelanega posebej za great britain.......torej po narocilu!!!!in neves da ima 160 konjev.......sepravi da ga nisi vidu......prosim ne govorit........neumnosti,in se prej prepricaj...tudi lancie integralke....ni da tko recem skor nikjer zapisano da je obstajala tudi cabrio!!!!!!!!pa ceprav je mela 270 konjev.......,torej te prosim se prej prepricaj pol govori
fiat gt je napisal/-a:ok zadosti......nebom se kregal ti vstrajaj pri sebi pa bo!!!!!!!!!
1....ne kacim pick ker sem porocen!!!!!!
2...ne lazem,pa ti si misli kar hoces..,sej vem da je tezko razumet.....ker ga ti tud mas...pa,jah brezveze govort
3.....js nimam kaj komu dokazovat....ce se ze gremo iz principa,razen na tehnicnem.....
4.tej podatki ki si jih dal niso tocni pa useeno si mal preberi boljse
GT III
0-100 8.32s s tem da je naredil 134.7metra!!!!
GT I
o-100 7.95s stem da je naredil manj metrov 130.2
naucise brat,pa brez zamere!!
fiat gt je napisal/-a:ja prav mas.....pustimo stat,ampak samo se to
js in ti mava pri podatkih malo veze,zakaj ker tej testi so razlicni... ce gres recimo vprasat v torino in jim poves to da gre gt 3 slabse se ti bodo smejali!!!!,ker v praksi tistih 6 konjev 0 ne pomeni.............!!!in ni za dokazovat novebnu nic ampak ne zato ker nemorem.........gre se zarad principa.......js dokazujem sam po cesti
A3Turbo4Life je napisal/-a:Jaz sem samo 1x zasledil na neki strani o GT Abarthu. Je pa na strani neke zavarovalnice, kjer so zapisani vsi tipi avtomobilov. Zdaj kaj ima ta abarth pod pokrovom ne vem, ampak mislim da se gre samo za bodykit.
Načrtujem pa srečanje Fiat Turbo loverjev, pa se bomo tam malce pomenili.![]()
Bye
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov