Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne nov 21, 2004 5:59 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:ni R5GTT vcasih nosila vzdevka "leteca krsta"? :?

Nop! Edini avto, ki je imel vzdevek leteča krsta je bil NSU.
Je pa imel ta vzdevek zato, ker je bil močan, lahek in pogon zadej.

Kar se tiče pa te nesreče. Sej mi je žal in takih idiotov je na cestah preveč ampak ej tut unadva sta mogla bit bebca prve klase če sta šla s takim v avto. Tko da ne zdej tuki jokat o enih žrtvah, ker jih v tem primeru na srečo NI. Žrtve bi ble, če bi tej 3 idioti zapelal v skupino ljudi, ki bi povsem po pravilih in trezni hodil ob cesti.

Če se še mal nesramen: Škoda da ni umrl voznik, ker bi definitivno boljše spal če bi vedel da je en retardiranec z avtom manj na cesti.

Tomaž

ne moreš ti rečt da ni žrtev ker ne poznaš vzroka ZAKAJ sta šla z njim v avto...
brezveze se tu prepirate in kaj te vem kaj še...to tadva nebo pripeljalo nazaj na ta svet :!:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne nov 21, 2004 6:01 pm

Gemblr je napisal/-a:
audi4ever je napisal/-a:na trenutke me obliva kurja polt, ko berem, da morejo umirati ljudje zaradi takih kretenov kot je bil ta! jaz zagovarjam 0.0 v krvi, kdor bi pa napihu pa tako kazen, da bi ga še en let glava bolela pa ne le denarna, ampak psihološko - vzgojna kazen, da bi mu res dal mal za mislit, če sploh kaj ima v glavi :cry: :evil:

Popolnoma se strinjam! Alkohol je največkrat vzrok za objestnost, hitro vožnjo, dokazovanje.. Naj znižajo na 0.0, ne pa višje kazni za prehitro vožnjo. Potem bodo pa tebe zajebaval k boš trezen prpelu 5 km/h, v redu, res je prekršek, sam skoraj gotovo imaš več nadzora nad hitrostjo kot pa nekdo, ki poleg tega še pijan vozi.

Jest se pa ne strinjam, ker tako sranje delajo tisti, ki imajo 1,5+ promila ne pa tisti, ki so spil ob kosilu 2 deci vina pa napihajo 0,2 promila. Če bi blo po mojem, bi bla meja 0,5. Če napihaš med 0,5 pa 1 kazen odvzem vozniške, lahko jo greš delat po 6 mesecih in kazen 250 jurjev. Če napihaš med 1 in 2 promili se vzame izpit in ga greš lahko delat čez 10 let, kazen 500 mio, če napihaš več kot 2 promila se vozniška vzame in nima več pravico do opravljanja izpita + kazen 2-3 mio SIT. Pa nej pol še vnuki plačujejo tisto kazen če ne zbere dost keša sam.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne nov 21, 2004 6:02 pm

FireSTORM je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Kar se tiče pa te nesreče. Sej mi je žal in takih idiotov je na cestah preveč ampak ej tut unadva sta mogla bit bebca prve klase če sta šla s takim v avto. Tko da ne zdej tuki jokat o enih žrtvah, ker jih v tem primeru na srečo NI. Žrtve bi ble, če bi tej 3 idioti zapelal v skupino ljudi, ki bi povsem po pravilih in trezni hodil ob cesti.

Če se še mal nesramen: Škoda da ni umrl voznik, ker bi definitivno boljše spal če bi vedel da je en retardiranec z avtom manj na cesti.

Tomaž

ne moreš ti rečt da ni žrtev ker ne poznaš vzroka ZAKAJ sta šla z njim v avto...
brezveze se tu prepirate in kaj te vem kaj še...to tadva nebo pripeljalo nazaj na ta svet :!:

Glede na to da ni nikjer pisal da so v avtu najdli pištolo, jih pomoje ni noben silu da nej greta u avto. Kar se mene tiče NI ŽRTEV!

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne nov 21, 2004 6:08 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Gemblr je napisal/-a:
audi4ever je napisal/-a:na trenutke me obliva kurja polt, ko berem, da morejo umirati ljudje zaradi takih kretenov kot je bil ta! jaz zagovarjam 0.0 v krvi, kdor bi pa napihu pa tako kazen, da bi ga še en let glava bolela pa ne le denarna, ampak psihološko - vzgojna kazen, da bi mu res dal mal za mislit, če sploh kaj ima v glavi :cry: :evil:

Popolnoma se strinjam! Alkohol je največkrat vzrok za objestnost, hitro vožnjo, dokazovanje.. Naj znižajo na 0.0, ne pa višje kazni za prehitro vožnjo. Potem bodo pa tebe zajebaval k boš trezen prpelu 5 km/h, v redu, res je prekršek, sam skoraj gotovo imaš več nadzora nad hitrostjo kot pa nekdo, ki poleg tega še pijan vozi.

Jest se pa ne strinjam, ker tako sranje delajo tisti, ki imajo 1,5+ promila ne pa tisti, ki so spil ob kosilu 2 deci vina pa napihajo 0,2 promila. Če bi blo po mojem, bi bla meja 0,5. Če napihaš med 0,5 pa 1 kazen odvzem vozniške, lahko jo greš delat po 6 mesecih in kazen 250 jurjev. Če napihaš med 1 in 2 promili se vzame izpit in ga greš lahko delat čez 10 let, kazen 500 mio, če napihaš več kot 2 promila se vozniška vzame in nima več pravico do opravljanja izpita + kazen 2-3 mio SIT. Pa nej pol še vnuki plačujejo tisto kazen če ne zbere dost keša sam.

No ja dobro, to bi tudi še nekako šlo, ja, sam potem nastane problem, ko bo nekdo 2 deci spil, pa še od žene malo, ker ni mogla vse spiti in bo ravno malo čez mejo 0,5 napihal in bo *******. Če pa bi bilo 0.0, bi takoj vedel, da lahko pričakuje kazen, če bo pil vsaj malo alkohola...

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Ne nov 21, 2004 6:28 pm

če mene vprašaš ti nobena prepoved nebo koristila, to moraš ti sam v glavi razčistit in si postavit mejo... tisti ko nima pameti bo itak pil...
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne nov 21, 2004 6:29 pm

Gemblr je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:
Gemblr je napisal/-a:

No ja dobro, to bi tudi še nekako šlo, ja, sam potem nastane problem, ko bo nekdo 2 deci spil, pa še od žene malo, ker ni mogla vse spiti in bo ravno malo čez mejo 0,5 napihal in bo *******. Če pa bi bilo 0.0, bi takoj vedel, da lahko pričakuje kazen, če bo pil vsaj malo alkohola...

Ej sej ni fora čigavo je spil. A je spil al ni??? Če je pol je kriv. Če ni pol ni kriv.

Pol bojo pa policaji mene zajebaval pa vlekl na odvzem krvi, ker bom požru 5 rum kokosov pa od tega napihal.

Micek: TOČNO!!! Jest nikol ne pijem tut kaplce alkota če pol vozim. Pa mi je vseen če me bojo pol policaji ustavl al pa ne. Glavo je treba naštimat.

santos
Nov uporabnik

Napisal/-a santos Ne nov 21, 2004 9:18 pm

tomaz40 je napisal/-a:

Tomaž

Kruta resnica in se ti podpišem pod tole, pa najbrž se jim je še fino zdel (dokler se jim je) k so "kapse nategnil"! Pa najbrž sta tud vedla, da vozi brez izpita in da ma polno rit alkota! Treba je v glavah poštimat!

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Ne nov 21, 2004 9:42 pm

tomaz40 je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Tomaž

Glede na to da ni nikjer pisal da so v avtu najdli pištolo, jih pomoje ni noben silu da nej greta u avto. Kar se mene tiče NI ŽRTEV!

Men se takle obtožvanje res ne zdi fer, ker dejansko ne moš vedt, kakšne so ble takrt okoliščine, zakaj sta šla z njim v avto. Tko da je tvoja izjava, da žrtev ni totalno absurdna in preziranja vredna. Žal so ble žrtve.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Ne nov 21, 2004 10:13 pm

Ja tudi meni je hudo, ker sta morala umreti dva nedolzna... V doticnem primeru pa je se en faktor, ki je mnogo hujsi kot pa alkoholiziranost : to je naduvanost, prepotentnost mulcov, ki imajo premocne avte za svojo pamet... Ce pa to se z alkotom povezes-je pa rezultat to o katerem smo brali....

Dizastr. Pa vedno morjo eni mladi nedolzni umirat...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Ne nov 21, 2004 10:30 pm

hey dobro da se nisem v soboto po toti poti domov iz mb pelo ker se skoraj vedno, časovno bi glih pasalo. :(
kretenom res nemres pomagat.

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Ne nov 21, 2004 10:36 pm

Courage™ je napisal/-a:i**** - to je vse kaj lahko jaz rečem na to...

cesto poznam, in če se je toti "car" tam vozo 110 pol pa res ne vem... alal mu vera... dvomim pa da bo mel slabo vest ker take boli kur*c za vse...

če poznas cesto te veš da 110 ni neka hitrost ce se tam pelaš. Pa niti prav naselje ni to še. škoda 5ke in sovoznikov . To je vse se dogajalo max 500m zracne linije od babice moje punce.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Ne nov 21, 2004 11:14 pm

pišuka sej je kabriota naredu, drgač pa vsem sožalje

puzzle
Nov uporabnik

Napisal/-a puzzle Po nov 22, 2004 1:22 am

to o kaznih bi loh pisal do druzga leta tko kt je nej ostane.Itak pa je razlika med organizmom cloveka nekateri spijejo dva deci nekateri pa litr vina pa napihajo isto sam da je un z litrom v riti nesposobn vozne.
Jest mislm da bi mogl pogruntat bolse naprave za dokazovanje alhohola v telesu.
Naprimr jest sm spiu 9 malih union pirov v plocevinki in sm napihu 0.08, zanimiv.
Ce bi vsak spiu tok k misl da loh in vozu pocas mislm da se nebi to tok pogosto dogajal,ker pa spijejo preko meje in zravn norijo se pa ddogajajo take nesrece kot je bila ta v mb.
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po nov 22, 2004 4:55 am

darwin je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Tomaž

Men se takle obtožvanje res ne zdi fer, ker dejansko ne moš vedt, kakšne so ble takrt okoliščine, zakaj sta šla z njim v avto. Tko da je tvoja izjava, da žrtev ni totalno absurdna in preziranja vredna. Žal so ble žrtve.

Darwin tukaj noben ne obtožuje. Tip ni imel že 4 leta izpita, bil je pijan - k takemu se ne prisede v avto - sploh pa ne v športen avto s pijanim voznikom. Samadva sta si kriva - če se nebi zraven usedla bi bila še živa. Jeb*at ga tako je življenje.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Po nov 22, 2004 6:49 am

Jst na vse skup lahko rečem zaka nimamo pri nas smrtne kazni za take:?:
Sj vem da se vsakim lahko zgodi prometna nesreča. Ne zgodi se pa da si pod vplivom....

Drugače pa sožalje...
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To nov 23, 2004 12:18 am

Najprej sožalje vsem svojcem in znancem preminulih......

Sploh ni fora al je furu turbo petko al bi pa neki manj močnega.tip je bil pjan in je naredu štalo.mislm pa da una dva reveža, ki sta umrla nista čisto nič kriva.za potnike odgovarja voznik pa al je pjan al pa ni.upam da nas večina, ki se gre kdaj pa kdaj mal izživlat z avtom ne jemlje s seboj kolegov,punc,mamic,babic....

to kar se je zgodil unim na cesti in smo vsi ful šokirani se lahko zgodi jutr komurkoli izmed nas(mislm na to, da si ob nepravem cajtu na nepravem mestu)

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To nov 23, 2004 1:11 am

morem samo komentirat da tisti ko govorite sama sta si kriva pa da žrtev ni ste bedaki težki!

Noben od nas tu ne ve KOLKO JE NAPIHAL, vete kaki so cajtngi, tudi če je napiho 0,3 bojo napisali da je vozo pijan...

Pa dobro ni važno kolko je napiho, samo piz*a me raspizdi ko ste tu na forumu vsi neki angelčki.. zanima me kolko konkretno pa bi kolegu reklo NE NE GREM S TABO oziroma kolko od vas tu je takih da mi kolegu kluče vzelo pa mu našlo taxi...

Nea blesavite tu ker mi ob takih izjavah gre na kozlanje!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To nov 23, 2004 1:43 am

Tko k je reku audi4ever - vzgojno kazen. Financa ja, d te takoj useka po prstih vzgojna kazen, tko k majo na finskem - najprej te pelejo na krajso ekskurzijo po mrtvasnci in ko se zbruhas, tok d se od znotrej vn obrnes, mas poleg financne kazni se obvezna javna dela. In to ne kjer koli, ampak v rehabilitacijskem centru, kjer si lahko ogledas, tiste, ki so jo slabse odnesli in v prometni nesreci niso umrli. Gledat cloveka pr 25, k se slini sam po sebi, govori gugugaga in ima neprestane krce zaradi poskodb mozganov pa strezni marsikoga. In pijanih voznikov oz. voznikov z alkoholom v krvi po moje tam prakticno ni vec. Isto bi blo lahko pr ns. Javna dela za take prekrske. Ce bi tip ze prvic vidu kaj vse lahko rata iz cloveka pr nesreci, si skor upam trdit (ob pogoju, d je vsaj mal cloveka), d zdle te debate ne bi blo :!:

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso To nov 23, 2004 2:12 am

Courage™ je napisal/-a:morem samo komentirat da tisti ko govorite sama sta si kriva pa da žrtev ni ste bedaki težki!

Noben od nas tu ne ve KOLKO JE NAPIHAL, vete kaki so cajtngi, tudi če je napiho 0,3 bojo napisali da je vozo pijan...

Pa dobro ni važno kolko je napiho, samo piz*a me raspizdi ko ste tu na forumu vsi neki angelčki.. zanima me kolko konkretno pa bi kolegu reklo NE NE GREM S TABO oziroma kolko od vas tu je takih da mi kolegu kluče vzelo pa mu našlo taxi...

Nea blesavite tu ker mi ob takih izjavah gre na kozlanje!

Jaz sem eden od tistih ki je zavrnil da bi se peljal. Praznovali smo rojstn dan od enga kolega pa je ta pršu drug kolega s svojo novo bavario serije 5. Pa je reku, da nas lahko domov zapelje, a pijan je bil ko mina. Sej v bistvu smo se na ta račun kr nasmejal, sam ko tko pomislm, da bi se mi lahko kaj zgodilo.... V glavnem ta frend je reku če se gremo pelat, en drug je pa reku - v šali - JA, V SMRT. In je blo ful smeha.
Sam pol k smo bli trezni se nam ni zdelo več smešno. :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov