vidm d vs je kr neki študentov tuki-ma res je bedno kr mam fax čist u centru in nimam kje parkirat (nism pa tko premožn d bi meu vsak dan za parking vsaj jurja)
sm že klicaru na MOL-parkirišča, pa so mi rekl d zato obstajajo parkirne hiše (pa me ženska sploh ni razumela d sm študent in d NIMAM denarja tok), pol sm šou pa enkrt na eno "ekskurzijo" po Lj in sm isku parkplac in ga celo najdu
pol pa js veselo tm parkiram (med drugim tud dobim listek za 5k), me zaparkirajo drugi-sam vseen ne delam škode po drugih avtomobilih ampak ko pride un nazaj mu pač povem kako sladko in to (a zadnč me en polo zaparkira

, res ni blo mogoče prit nikamor (na srečo se mi ni mudil), a pol pride ena huda bejba do avta in jst vidm d je to pa moja sošolka in greva pol na drink-zamera pozabljena)
drgac pa-ne skode delat k mislm d je to pa ena cist bedna stvar, sam ce eni pac niso tko inteligentni in pustijo avto kr kjer jim paše, s tem se mormo pa pač sprjaznt (js sm enkrt študiru d bom kr sred slovenske tko bočno parkiru-se naredu mal butastga pa bom zihr manj na***u k de bi se neki pametvau)

jok3
LP pa pazte kje parkirate
sixtoo