Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Ne dec 05, 2004 5:22 pm

Če me kdo zaparkira se mi pa res dvigne tlak. V prvem momentu bi bil
pripravljen storiti marsikaj. Potem malo počakam, da tisti prvi bes mine
in ponavadi mu za brisalci pustim kakšno sočno obvestilo, kaj ga čaka
prihodnjič.
Da bi šel pa po avtu praskat, je pa vseeno malo huda.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Ne dec 05, 2004 5:29 pm

..nic ne nardis, sprijaznes se za obstajajo na svetu mentalno zaostali in gres naprej, tako ohranis svoj dusevni mir.... :o

... no zdej pa dost zajebancije... :idea:

...poklices par prjatlov in ga prestavte tako, da ne bo mogu zmotat vn :evil: Potem pa cakas da pride lastnik..in ce je dobra bejba ji seveda vse oprostis in spet poklices prjatle da prestavte avto tko da bo lahka spelala, in seveda se povabis na kavico ker si tako prijazen :?: :!: 8)
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan Ne dec 05, 2004 5:41 pm

ima ko jači??? do it the hard way ;)
SlikaSlika
Zadnjič spremenil ITA_car_fan, dne Ne dec 05, 2004 11:03 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Ne dec 05, 2004 5:44 pm

ne vem če je že kdo probu se mi ne da brat vsega ampak nepravilno parkiranje je tudi če nekoga zaparkiraš in so za to odgovorni škifi da mu napišejo kazen.

Torej če si zaparkiran kliči policaje pa naj napišejo položnico....
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne dec 05, 2004 6:40 pm

hmmm. men so zadnic tm na zacetku smartinske zmankal brisalci. da niso slucajn v unih tvojih gajbicah titan?

res gnilo je folku krast z avta dol stvari.

js ce koga zaparkiram dam zmigavce in mam avto skos na oceh, da v primeru ce pride lastnik, odmaknem.

ce pa kdo mene zaparkira pol pa popizdim cist, in pol sedim v avtu pa zgem musko dokler ne pride, pol mu povem da je i****, in to je to.

ce ga pa res nebi blo 5 ur + pol bi biu pa prisiljen klicat pajka al pa odmaknt nekak avto, magar tko da bi ulomu not pa spustu rocno.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Ne dec 05, 2004 6:52 pm

mene je prejšnji vikend eno truplo pohorsko (se oproščam vsem nevpletenim!) zaparkiralo na rogli, k sem imel avto parkiran pred apartmajem. v bistvu na dovozni poti doapartmaja, k smo glih pakirat hotl, pa ga ni blo do večera nazaj, še dober da se nam ni mudil, ker drgače bi ga zalikal v dolino! nimaš pa kaj nardit, razen tega da pokličeš policijo in poveš svojo zgodbo, pa če bi ti dal podatke o vozniku, pa ga ti pol pokličeš po GSMu (če ma tel. št. v imeniku) :evil: :evil: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne dec 05, 2004 7:06 pm

Jaz sem mel pa eno drugo štorijo :lol: .
Grem parkirat nekam kamor ne bi smel (parkirišče za občinske uslužbence only) :roll: Je***t ga.. ni blo prostora drugje. Fakin NM :x . Pol pa pridem nazaj je bla pa veriga napeta prek 2-eh stebričkov. Nism mogu vn. Grem vprašat na občino kdaj se odpre tale veriga, "prijazna" vratarica pa mi zasika, da če sem tam parkiral bo takoj pajka poklicala :shock: . Kaj mi je ostalo drugega kot zlagat se da nisem parkiral tam in sem čakal cele štiri ure na avto, da sem ga lahko odpeljal. :P Tisti, ki je pa verigo odstranil je bil pa moj kolega.... tko da sem mel večjo srečo kot pamet :EE :EE

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne dec 05, 2004 10:01 pm

Men film poč, vem da je malenkost sam to mi pa dvigne pritisk. Osebno kadar sem v mestu vedno najdem kako parkirno hišo tko, da če je že kaj narobe z avtom lahko tožim parkirno hišo za keš in mam mir, hehe tko sem naredu z fotrovim avtom k sem ga butnu oz. oprasku mal pa v parkirno hišo na kafe in poklicu varnostnika, on naredi proceduro in sem dobu od zavarovalnice mal več k za štrihanje. :) Drugač pa gledam, da nobenga ne zaparkiram ker vem kok mene to razjezi, torej nočem jaz druge.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Ne dec 05, 2004 10:59 pm

Veste kaj glede tega da drugmu škodo delam če ne gre z lepa gre zgrda sj ga jst čist na normalen način opozorim naj ne parkira ta tem mestu če to ne zaleže uporabim wd, če je pa folk tok ustrajen pol pa res ne vem kaj mi še preostane? da ga čakam dokler ne pride in mu to pol povem al kaj??? No pač ne! pa tm k ponavad folk parkira jst včasih s kombijem ne morem noter oz vn in pol po možnosti zarad tega zamudim na šiht in mi trgajo 10 ur dela! a to je pa ok? djte bit resni!

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Ne dec 05, 2004 11:56 pm

vidm d vs je kr neki študentov tuki-ma res je bedno kr mam fax čist u centru in nimam kje parkirat (nism pa tko premožn d bi meu vsak dan za parking vsaj jurja)
sm že klicaru na MOL-parkirišča, pa so mi rekl d zato obstajajo parkirne hiše (pa me ženska sploh ni razumela d sm študent in d NIMAM denarja tok), pol sm šou pa enkrt na eno "ekskurzijo" po Lj in sm isku parkplac in ga celo najdu

pol pa js veselo tm parkiram (med drugim tud dobim listek za 5k), me zaparkirajo drugi-sam vseen ne delam škode po drugih avtomobilih ampak ko pride un nazaj mu pač povem kako sladko in to (a zadnč me en polo zaparkira :shock: :shock: , res ni blo mogoče prit nikamor (na srečo se mi ni mudil), a pol pride ena huda bejba do avta in jst vidm d je to pa moja sošolka in greva pol na drink-zamera pozabljena)

drgac pa-ne skode delat k mislm d je to pa ena cist bedna stvar, sam ce eni pac niso tko inteligentni in pustijo avto kr kjer jim paše, s tem se mormo pa pač sprjaznt (js sm enkrt študiru d bom kr sred slovenske tko bočno parkiru-se naredu mal butastga pa bom zihr manj na***u k de bi se neki pametvau) :lol: :lol: jok3

LP pa pazte kje parkirate :D :D
sixtoo

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Ne dec 05, 2004 11:59 pm

poznam pa tud neko foro k preliješ avto z voskom (oz tisto stvarjo s kero je konzerviran nov avto) pa sj gre to tko lepo dol, sam cajt si morš uzet-js vsekakor nebi tega počeu-polil z voskom mislm

pomoje so razna lepa obvestilca kr primerno darilce po končanem delavniku, če se pa zadeva ponavlja, pol pa sploh ni debate-kapse al pa pajka

LP, sixtoo

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po dec 06, 2004 12:35 am

al ste se raspricali,jst pa se ne spim.......

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Po dec 06, 2004 12:48 am

kaj ne mors spat kaj?? :lol: ti je zenska pojstlo zaparkirala??? :x :x zdej pa studiras kako bi jo kaznoval?? :D :D :D :D :D jok3
LP, sixtoo

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Po dec 06, 2004 12:53 am

ma neki se je raskomotla po pojstli pa se nimam kam ulezat.Čakam da se obrne(SJ DO 4.00 SE BO)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po dec 06, 2004 1:17 am

imilet1 je napisal/-a:ma neki se je raskomotla po pojstli pa se nimam kam ulezat.Čakam da se obrne(SJ DO 4.00 SE BO)

mal požgečkej pa se bo obrnila.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater Po dec 06, 2004 2:37 am

kup si lado nivo pol pa nebo problemov, si nardiš plac pa greš.
Zadnjič spremenil amater, dne Po dec 06, 2004 12:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Po dec 06, 2004 9:11 am

hm (na use poste) ... hm ...

............. kupite skuter :twisted: ;)
Slika
Slika

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van Po dec 06, 2004 9:49 am

Enkrat pred leti je bila pa drugačna fora. Je en tip na Celovški z eno staro kripo
ustavil pred rdečo, ugasnil avto, ga zaklenil in flegma odšel.
Folku zadaj se je kar trgal.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 06, 2004 10:12 am

Van je napisal/-a:Enkrat pred leti je bila pa drugačna fora. Je en tip na Celovški z eno staro kripo

Bilo je to ene 11 let nazaj in avto je bil rdeča stoenka z LJ tablicami :twisted:.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po dec 06, 2004 10:21 am

nebivedu je napisal/-a:
Van je napisal/-a:Enkrat pred leti je bila pa drugačna fora. Je en tip na Celovški z eno staro kripo

Bilo je to ene 11 let nazaj in avto je bil rdeča stoenka z LJ tablicami :twisted:.

mogoče ti??? :?: :mrgreen:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov