runner je napisal/-a:Po mojih izkušnjah izpred enga tedna; relacija Ptuj-Maribor. Provida (Honda Acord) je bila za mano ampak jaz še nisem vedel. V Staršah (omejitev60) peljem 70km/h. Pripeljem v Rošnjo 80km/h - omejitv je 50km/h, ampak sem pri znaku spustil gas, tako, da je hitrost padla na 60km/h po kakšnih 300 metrih, vozim en čas tako in šit opazim, da sta čist za mano plava, takoj zmanjšam še na 50. Mi je že bila sila. Potem me prehitijo, zgleda kolko jim gre avto, pobegnejo naprej in potem spredaj dohitijo nekega razklumpanega tovornjačeka, katerega takoj prehitijo in že stop policija, vozite za menoj.... Uf, sem si oddahnil.
Mogoče me je ta tovornjak rešil.
Po moje se za vsako pizdarijo tud ne bojo spustl zadaj... sploh če pravš da si spustu gas..... Sej pa omejitev tud ne more veljat točno od znaka..... kao tle je znak do sem 90 od tega cm dalje pa 50..... al pa obratn....
Jaz vedn vozim tko da ko videm znak spustim gas.... lepo pade na omejitev (redko kdaj zabremzam še poleg) pa ko videm konec omejitve pa potegnem....
Znake pa tko al tko videž že 100m+ pred sabo.....
Sploh pa.... kdo ve na kok od znaka te lahk ustavjo? Se ne more bit omejitev točno do tega milimetra dalje pa druga..... Kaj druga pa je če te dobijo (na pamet) 500m po znaku..... pol pa očitn krših pravila igre.