Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr jan 19, 2005 7:51 pm

M3 je napisal/-a:
Josephe je napisal/-a:No verjeli ali ne jst sm jih zadnjič vidu v r19 ( ja tist star avto )temno zelena barve.

LP Joseph

a si siguren da so ustavljal, pa da je bla to provida, lahko so se pač službeno prevažali.

Ca. 2 mesca nazaj na brnčičevi ( ja tam kjer se je včasih ****) , sta bila 2 policaja v tem avtu, skrita pri gorenju in imela odprt pritlažnik not pa nek FUL velk fotoaparat.
Slučajno sm ju vidu ker se čakal kolega in ker sem bil prezgoden sem šel čakat na parkirišče.

PS: Ja sej vidim zdej zajebal sm, ni provida,

LP Joseph

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Sr jan 19, 2005 11:01 pm

a če vozš 135 te provida ustavi? kolk lahko voziš, de še ne ukrepajo?

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 19, 2005 11:04 pm

DoubleG je napisal/-a:a če vozš 135 te provida ustavi? kolk lahko voziš, de še ne ukrepajo?

vse odvisno kolko se jim da.
Slika

Uporabniški avatar
runner
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a runner Sr jan 19, 2005 11:16 pm

Po mojih izkušnjah izpred enga tedna; relacija Ptuj-Maribor. Provida (Honda Acord) je bila za mano ampak jaz še nisem vedel. V Staršah (omejitev60) peljem 70km/h. Pripeljem v Rošnjo 80km/h - omejitv je 50km/h, ampak sem pri znaku spustil gas, tako, da je hitrost padla na 60km/h po kakšnih 300 metrih, vozim en čas tako in šit opazim, da sta čist za mano plava, takoj zmanjšam še na 50. Mi je že bila sila. Potem me prehitijo, zgleda kolko jim gre avto, pobegnejo naprej in potem spredaj dohitijo nekega razklumpanega tovornjačeka, katerega takoj prehitijo in že stop policija, vozite za menoj.... Uf, sem si oddahnil.
Mogoče me je ta tovornjak rešil.

changer
Novinec

Napisal/-a changer Če jan 20, 2005 12:01 am

PureTNT je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Po ljublajni včasih fura mondeota ena deklca. Tako mi je rekla sama k smo bli v kmš-ju. Vem da je policajka v avtu je pa drgač še nisem vidu.

To je še ena varka več če je res. Kdo pa še žensko za volanom zares vzame. :lol: :lol: :lol:

Kakšne barve Mondeo? Drugače pa so lani poleti imeli tudi črnega Golfa V (ne vem, če je še), tri mesece nazaj pa sem videl tudi črn Golf IV Variant, ki je na koncu gorenjske AC v LJ nekoga ustavil, notri pa sta bila policista v civilu, brez uniform.

tist mondeo je bele barve pa registrska lj-v8.. vem, ker je bil na študentski areni skupi s stricem v modrem. ( 10 metrov naprej pa tuning-freaks s ptuja:))
na dolenski avtocesti(hitra cesta) pa kraljuje temno zelena alfa 156, tablc ne vem, ampak je prov ne moreš falit, je pa bla včasih tut ena rdeča devetnajstka, ampak je nism vidu že kakšno leto

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jan 20, 2005 12:46 am

runner je napisal/-a:Po mojih izkušnjah izpred enga tedna; relacija Ptuj-Maribor. Provida (Honda Acord) je bila za mano ampak jaz še nisem vedel. V Staršah (omejitev60) peljem 70km/h. Pripeljem v Rošnjo 80km/h - omejitv je 50km/h, ampak sem pri znaku spustil gas, tako, da je hitrost padla na 60km/h po kakšnih 300 metrih, vozim en čas tako in šit opazim, da sta čist za mano plava, takoj zmanjšam še na 50. Mi je že bila sila. Potem me prehitijo, zgleda kolko jim gre avto, pobegnejo naprej in potem spredaj dohitijo nekega razklumpanega tovornjačeka, katerega takoj prehitijo in že stop policija, vozite za menoj.... Uf, sem si oddahnil.
Mogoče me je ta tovornjak rešil.

Po moje se za vsako pizdarijo tud ne bojo spustl zadaj... sploh če pravš da si spustu gas..... Sej pa omejitev tud ne more veljat točno od znaka..... kao tle je znak do sem 90 od tega cm dalje pa 50..... al pa obratn....
Jaz vedn vozim tko da ko videm znak spustim gas.... lepo pade na omejitev (redko kdaj zabremzam še poleg) pa ko videm konec omejitve pa potegnem....
Znake pa tko al tko videž že 100m+ pred sabo.....
Sploh pa.... kdo ve na kok od znaka te lahk ustavjo? Se ne more bit omejitev točno do tega milimetra dalje pa druga..... Kaj druga pa je če te dobijo (na pamet) 500m po znaku..... pol pa očitn krših pravila igre.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če jan 20, 2005 9:00 am

DoubleG je napisal/-a:a če vozš 135 te provida ustavi? kolk lahko voziš, de še ne ukrepajo?

baje da 141+

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Če jan 20, 2005 9:17 am

Odvisno od fantov, ponavadi pa velja 150+...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če jan 20, 2005 3:33 pm

Kolko je meni znano lovijo predvsem take ki ne davajo žmigavcev divjajo prehitevajo tam kjer se ne sme itd... se pa najdejo tudi izjeme ;)

Se mi zdi da je v enem zakonu napisano da moraš prehitet provido da te on lahko začne zasledovat
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če jan 20, 2005 6:17 pm

AndrejD je napisal/-a:Kolko je meni znano lovijo predvsem take ki ne davajo žmigavcev divjajo prehitevajo tam kjer se ne sme itd... se pa najdejo tudi izjeme ;)

Se mi zdi da je v enem zakonu napisano da moraš prehitet provido da te on lahko začne zasledovat

Tako je. Merijo pa šele od 141 km/h naprej, sem imel čast izvedeti, ko sem si v srebrni Vectri ogledoval akcijski film svojega avtomobila :D

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Pe jan 21, 2005 8:08 pm

Danes sem v LJ srečal na las podobno provido kot je tale na slikcah v prvem postu z reg. oznakami: LJ S0-22Z :idea:

Uporabniški avatar
zelkoow
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Provida in radar detektor

Napisal/-a zelkoow So jan 22, 2005 9:22 am

Mene pa zanima če obstaja kakšen radar detektor, kateri zazna provido!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim So jan 22, 2005 10:45 am

prejšnji dan mi je frend govoru, k se je za enim vozila provida (snemal vožnjo itd.) in mu štel vse prekrške -> od žmigavcev do hitrosti itd.. 300.000 sit :shock:

drugač pa mislm da detektorji zazanjo tudi provido
:?

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 So jan 22, 2005 3:21 pm

accim je napisal/-a:prejšnji dan mi je frend govoru, k se je za enim vozila provida (snemal vožnjo itd.) in mu štel vse prekrške -> od žmigavcev do hitrosti itd.. 300.000 sit :shock:

Je mogu pomoje že kakšne pizdarije delat. Je res da tut radi filajo naš proračun samo če bi hotl bi se lahko na vszga spravl in mu dal par 10 ksit kazni za kakšen žmigovc pa kej tazag.

Pomoje je bil prej kakšen "športnik" po duši ki je v višnjegorca proti ivančni v une ovinke sekal po idealni liniji pr 180 kmh in prehiteval folk po levi in desni. (sem že vidu neki takih herojev) in si tako priboril tole kazen 300 jurju.

Če sevada ni vse skup "slišala-rekla" in sploh ni res.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim So jan 22, 2005 3:59 pm

andrej777 je napisal/-a:
accim je napisal/-a:prejšnji dan mi je frend govoru, k se je za enim vozila provida (snemal vožnjo itd.) in mu štel vse prekrške -> od žmigavcev do hitrosti itd.. 300.000 sit :shock:

Je mogu pomoje že kakšne pizdarije delat. Je res da tut radi filajo naš proračun samo če bi hotl bi se lahko na vszga spravl in mu dal par 10 ksit kazni za kakšen žmigovc pa kej tazag.

Pomoje je bil prej kakšen "športnik" po duši ki je v višnjegorca proti ivančni v une ovinke sekal po idealni liniji pr 180 kmh in prehiteval folk po levi in desni. (sem že vidu neki takih herojev) in si tako priboril tole kazen 300 jurju.

Če sevada ni vse skup "slišala-rekla" in sploh ni res.

baje da je res...
tolko vem kot ti 8) tud jst sm uzeu vse "z rezervo" ;)
drugač pa ja..niti prbližno ni počasen voznik.. :roll:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po jan 24, 2005 1:29 pm

pišuka. kolegica mi je rekla, da je po radiu na gorenjskem slišala, da majo policisti provido audija a6. kranjčani banditi veste kaj o tem ? :o

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Po jan 24, 2005 1:37 pm

PureTNT je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:Kolko je meni znano lovijo predvsem take ki ne davajo žmigavcev divjajo prehitevajo tam kjer se ne sme itd... se pa najdejo tudi izjeme ;)

Tako je. Merijo pa šele od 141 km/h naprej, sem imel čast izvedeti, ko sem si v srebrni Vectri ogledoval akcijski film svojega avtomobila :D

Dvomim, da jo morš prehitet da te začnejo ganjat: Sej če boš ti prletu na AC iz Vrhnike in prehitevu folk z npr180kmh proti KP te bojo oni dohiteval npr iz LJ pa jih v nobeni točki nisi prehitel. pa te bojo tko z*ebal k norca. Glede teh detektorjev me pa zanima:
Glede na to, da je po zakonu prepovedano imeti motilce in antiradarje - a majo oni mogoče kkšne senzorje,.... k bi te motilce zaznal :?:

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Po jan 24, 2005 1:38 pm

PureTNT je napisal/-a:

Dvomim, da jo morš prehitet da te začnejo ganjat: Sej če boš ti prletu na AC iz Vrhnike in prehitevu folk z npr180kmh proti KP te bojo oni dohiteval npr iz LJ pa jih v nobeni točki nisi prehitel. pa te bojo tko z*ebal k norca. Glede teh detektorjev me pa zanima:
Glede na to, da je po zakonu prepovedano imeti motilce in antiradarje - a majo oni mogoče kkšne senzorje,.... k bi te motilce zaznal :?:

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po jan 24, 2005 1:42 pm

lahko maš detektor, ki pa nej bi biu pou vsej logiki homologiran

jammerji oz. motilci so prepovedani
na radarju se izpiše error in številka
in pol vid a je napaka radarja, al maš motilc
pol te pa sam na lpp pelje
podpis

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Po jan 24, 2005 1:45 pm

Valda da bom šel homologirat detektor :)

Pa palijo na Provido,...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost