Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So dec 18, 2004 5:06 pm

s3c je napisal/-a:Ena zanimiva zgodba iz Avstralije, v tem kontekstu... Tam imajo vozniška dovoljenja razdeljena po več razredih. Razredi se ločijo po barvah (recimo, običajna, srebrna, zlata...). Zadeva deluje po enakem principu, kot pri nas zavarovalniški kuponi. Če si pridn, si s tem nabiraš procente in ko dosežeš določeno število le-teh dobiš srebrno in na koncu zlato dovoljenje... Folk zi zelo prizadeva za napredovanje saj s tem pridobi veliko bonitet... Tudi pri zaposlitv je velik + če imaš katerega izmed teh dovoljenj. Men se zdi zadeva zelo zanimiva, saj se s tem kaznuje poredne in nagradi tiste, ki se pravil držijo...

Dj a bi me rd ob bodočo službo spravu?!? Zame bi itak bil custom made chrom/black leather drivers licence:D Al pa rdeč, da bi se kuj vsak polcaj ustrašu pa za pištolo prjel :D
Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man So dec 18, 2004 6:05 pm

Kranj in Škofja loka na udaru učer ?
Ne bi reku jest v 4 urcah kruzanja po loki in oklici nism vidu patrulje. Sam eni frendici so ze popodne dal pihat u šk loki to je blo pa use. med 7 pa 11 zvečer jih pa ni blo.
Verjetno so sli na dolino. Sevško pa poljansko.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G So dec 18, 2004 6:25 pm

music_man je napisal/-a:Verjetno so sli na dolino. Sevško pa poljansko.

v selcih je bla popolna zapora ja. vsi so pihal!

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So dec 18, 2004 6:27 pm

In potem je tistih 2000 izpitov neka izmišljotina. :lol: Bl realnost kot izmišljotina. Previdno dečki. ;)
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk So dec 18, 2004 7:03 pm

music_man je napisal/-a:Kranj in Škofja loka na udaru učer ?
Ne bi reku jest v 4 urcah kruzanja po loki in oklici nism vidu patrulje. Sam eni frendici so ze popodne dal pihat u šk loki to je blo pa use. med 7 pa 11 zvečer jih pa ni blo.
Verjetno so sli na dolino. Sevško pa poljansko.

jz šov ob 6h mim škofjeloke pa tud ni blo nobenga :D
EJ6

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon So dec 18, 2004 8:00 pm

Fantje eno ena rešitev za vse ki greste vinjeni za volan. Spijte 1dl kuhinjskega olja, pa boste pihal 0,00. Zakaj? Vsi vemo da olje plava na tekočinah, torej... vi imate v želodcu tekočino (alkohol) in od teh grejo hlapi po vas navzgor in skozi usta ven.. posledica.. napihate. Če pa spijete nekaj olja se nad tekočino (alkoholom) naredi sloj ki preprečuje, da bi halpi uhajali ven oz. navzog do ustnika in ven. S kolegom nisva vrjela pa sva reskirala spil je litr vina in 1dl olja.. rezultat 0,00. Če mate salabe želodce pol ne tega probavat. Ker on lahko požre vola in pol pa nevem kaj še. Vsi ki pa mate j***a pa probite.

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon So dec 18, 2004 8:02 pm

Aja... ni sam spil litr vina, da ne boste mislili da zdej pa to deluje na celih gajbah piva pa nevem kaj. Ker slabosti pa motoričnih sposobnosti tist 1dl olja pa ne bo popravl. Ve da ste eni tud tok pametni pa sem vam raj dal opozorilo. :roll:

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So dec 18, 2004 8:05 pm

Avalon je napisal/-a:Aja... ni sam spil litr vina, da ne boste mislili da zdej pa to deluje na celih gajbah piva pa nevem kaj. Ker slabosti pa motoričnih sposobnosti tist 1dl olja pa ne bo popravl. Ve da ste eni tud tok pametni pa sem vam raj dal opozorilo. :roll:

nisi napisal katero motorno olje naj spijemo :roll:
Selenia?
Castrol?
.
.
.
:P

zivijo
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a zivijo So dec 18, 2004 11:07 pm

mislm da bo proton najbolsi :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So dec 18, 2004 11:12 pm

@slide:
pijanske voznje tud js nikakor ne podpiram, sam podpiram pa 0.5%o. to pa zato, ker ce sm nek na ksnmu zuru, in spijem ene 4-5 pere in grem pol zadevo prespat, pol zutri grem pa dam, nebom nikol pihnu 0.00 zmer bo tm od 0.1 pa do ene 0.3, tko da definitivno sm pr taki kolicini alkota zmozn vozt avto. navsezadne si bol nevarn v avtu okolici k si jezn, kokr pa k mas 0.5%o. torej js sm za da se jeza za volanom ukine :-P

Avalon je napisal/-a:Fantje eno ena rešitev za vse ki greste vinjeni za volan. Spijte 1dl kuhinjskega olja, pa boste pihal 0,00. Zakaj? Vsi vemo da olje plava na tekočinah, torej... vi imate v želodcu tekočino (alkohol) in od teh grejo hlapi po vas navzgor in skozi usta ven.. posledica.. napihate. Če pa spijete nekaj olja se nad tekočino (alkoholom) naredi sloj ki preprečuje, da bi halpi uhajali ven oz. navzog do ustnika in ven. S kolegom nisva vrjela pa sva reskirala spil je litr vina in 1dl olja.. rezultat 0,00. Če mate salabe želodce pol ne tega probavat. Ker on lahko požre vola in pol pa nevem kaj še. Vsi ki pa mate j***a pa probite.

@avalon

bucke clovek.

hlapi ne grejo navzgor ;) a ti rigas v alkotest?
ko ti pijes alkohol, gre ta v zelodec, zelodec ga absorbira, in ga infiltrira v kri. kri pa se pretaka skozi pljuca, kjer pljuca iz krvi izlocijo ogljikov dioksid, in v kri dodajajo kisik. alkoholni hlapi pridejo iz krvi, in se izlocajo skupi z ogljikovm dioksidom.

tko da ne takim buckam nasedat, ker to niti prblizn ni res.

obstaja pa en folk, ki zna tko dobr vlect zrak cez nos, pa istocasno pihat vn, da jih tud alkotest ne dobi na lazi. in taki zmer pihajo 0.00

drgac pa ce hocte mn pihat, ko vas ustavi policaj, pa da veste da bo alko, se zgovarjite da ste glihkar pil alkohol, 2 minute nazaj, pol pa tistih 15min cakanja izkoristte za cimglobje dihanje. ker ce v kri nafilate zadost kisika, bo pol pri samem pihanju ta visek kisika sel vn iz krvi, in posledicno bo slo vn mn alkohlnih hlapov.

preizkuseno deluje
:)

drgac pa edin problem je to, da k si res orng pijn, si tok neumn da bi su kr vozt, pa ceprou k si trezn to strogo obsojas. res, bol je spat, pa skurt pol tanka za gretje, kot pa narest pzdarijo, pa povzroct kej strasnga...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Ne dec 19, 2004 1:55 am

n zdele so mene ustavl v bistrc pr tržiču....pa dal pihat....tkole je pa blo
ob pol devetih sm šu vn.....pa sm spiu...tkole po vrstnem redu:
kava z mlekom
banditos
banditos
banditos
pou banditosa
pojedu en hotdog
kava z mlekom + kokakola
se pelem domov 1:20 me ustavjo .....z lučkam.....
piham.....
napiham 0,19 promila.....hvala lepa in srečno vožnjo !!!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne dec 19, 2004 7:40 am

In kok kil maš, 120? :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne dec 19, 2004 8:15 am

ice je napisal/-a:In kok kil maš, 120? :)

Po moje dost manj......
Jaz jih mam 80.Pa sem zadnjič spil 4 banditose pa pojedu en hamburger pa še enga bandija prek...... pa pihnu 0.34.
Enkrat sem pa spil zlatororga pa pihal pol urce kasneje ( kr reku sem polcaju da sem en pir spil ko me je uprašu, ker če pijem pač povem..... nikol pa itak ne grem koma za volan) in sem napihu 0.00. :shock: Sem kr polcaja uprašu če je to sploh možn in če se res tko hitr razgradi..... pa mi je lepo obrazložo da približn eno pivo na eno urca kamot spiješ pa boš pihnu 0.00 sploh pa če še poješ kaj u mes.

Sem pa sam proti alkoholo na cest ampak to prot onim ko so res kome..... tko da spiješ eno pivo pa se pelješ pa mislim da noben ni tko pijan po enem pivo da ne bi bil zmožn vozit...... konc koncev mejo 0.5 promila si tud niso kr zmisli ampak so dokazal da to te meje je normalen človek še zmožen za vožnjo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne dec 19, 2004 9:50 am

Mene so pred časom ustavl...v Ljubljani-pr nebotičniku (une ulice zadi) Pred tem sem spil 3 pirčke-union :lol: Bli smo pa v mehiški, kjer čili pa nacho pa te zadeve delajo svoje... no pa mi pokovc od policaja prav da bomo pihal...pa jst pravm 15 min mi dejte sm glih pil (2 pirčka mala-kao) no pride po desetih minutah, pa pihnem .... 0.11 promilčka...men se je sam 8) :lol: :P ...

Drgač pa se kdaj ko sem sesut od dela,treningov in tega..pa spijem samo EN pirček, po katermu mi zadogaja, raj ne vozm...

LP
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Ne dec 19, 2004 11:14 am

ice je napisal/-a:In kok kil maš, 120? :)

80 ....+- 2kg se mi vrti skos
...drgač pa ne vem....že dolg cajta nazaj mi je en kolega pravu da so pač v gostilni mel taprav alkotest pa da so malo "testiral".....tko da je kolega v roku ene ure in pol spil pet pirov.....ma pa okol 90 kil...pol je počaku 15 min in je napihu 0,5.....tko da mam js mejo da na večer če grem ven ne spijem več kot 5 banditosov(če vozim).....ker drucga alkohola tko ne pijem.....in se nimam kej bat da bi napihu.....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 19, 2004 3:11 pm

Je kdo včeraj opazil poostreno kontrolo na ljubljanskem območju? Verjetno ne, ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne dec 19, 2004 4:17 pm

SCH-MM je napisal/-a:..., ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Kako pa ti to veš, kaj se je dogajal :?:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne dec 19, 2004 4:34 pm

SCH-MM je napisal/-a:Je kdo včeraj opazil poostreno kontrolo na ljubljanskem območju? Verjetno ne, ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Včeraj je bla štala ja v Kamniku.

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Ne dec 19, 2004 4:45 pm

No in a je kje kakšna informacija, koliko predlogov za odvzem vozniškega dovoljenja je bilo izdanih, ker je bilo toliko govora o 1000 do 2000 :?:

Yagi-san

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 19, 2004 4:45 pm

BiMMER je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:..., ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Kako pa ti to veš, kaj se je dogajal :?:

Kako ne bi vedel, če sem pa par 100 metrov stran od banke doma.
Drugače pa tudi na www.policija.si vse piše 8)
Zadnjič spremenil SCH-MM, dne Ne dec 19, 2004 4:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov