baron je napisal/-a:Jest sm enkrat eni bejbi ustavu, zdej pa že poročen (z isto bejbo). Tko da ne kr vsakmu ustavt.![]()
Hehe ta je dobra...a še dons odplačuje, da si jo zategnu?

LP
[Iztok] je napisal/-a:Povej kaj več o tem...
darwin je napisal/-a:@ _Jerry_: Huda fora. Sam to je mogl bit že kr ene par let nazaj. Včasih se najlonk ni povsod dobil, pa tut drage so ble, dons so se pa sam še redke gorenjke* prpravljene slečt za ene najlonke.
*gorenjke - izraz ne označuje prebivalk severo-vzhodne Slovenije, ampak izredno šparovne ženske.
CyberMatrix je napisal/-a:Jerry upam, da se tale narkoman kmalu usede v moj avto in mi začne piskat. Pr meni bo postopek zanj malo drugačen, ker bi se igra obrnila v kratkem v njegovo nočno moro. Če pride dobim nazaj še tvojga jurja.![]()
Sem se pa srečal že z zelo podobnim modelom, na kongrescu mi je težil za jurja kao da natoči kanto za bencin ker nima dnarja. Mogoče je bil pa isti pezde.
Drgač pa kar se štopark tiče pa lahko povem, da tudi do seksa lahko pride. S kolegi smo namreč pobrali enkrat eno bejbo v avtomobil, se kot pac znamo, malce zezali, muzko na easy pa gretje do konca. Na koncu je sedela zgoraj brez na zadnjih sedežih, mi pa namesto, da bi šli v Ljubljano smo končali v Celju. Nazajgrede jo je najpogumnejši pošteno nategnil na bencinski črpalki, da je avto kar poskakoval. Ostali smo se užitkom iz takih ali drugačnih razlogov odrekli, ga je pa njemu še celo pot do Ljubljane lepo vlekla.
Tako, da možno je vse, tudi takrat ko mogoče najmanj pričakuješ.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov