Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne dec 26, 2004 11:22 am

Ja verjetno je res odvisno od situacije. Ko je kolega počel neke neumnosti smo bili povabljeni kot priče. In potem so naše pričanje ovrgli, ker smo bli prijatelji in je fant dobil 2 leti pogojne. Samo to ni bilo zaradi prometnega prekrška. Verjetno je res odvisno od sodnika.

Lp!
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne dec 26, 2004 11:50 am

cardynal je napisal/-a:moj namen ni biu da se bi zdj folk kregu tak da prosim ce se zadrzite ker mislim da se nima smisla kregat za taksne stvari kdo ma prau in kdo nima pač človek je hotu pomagat in se mu za to zahvaljujem ce pa se ma kdo kaksno idejo pa tud prosim ce mi napise
evo zadeva je taksna sou sem na policijsko postajo po izpit in tam je bla ena res fuulll prijazna (proti pricakovanju) policistka ki mi je lepo razlozla da lahko jz napisem ugovor ze kar na ta alkotest in celo povedala da imam dobre moznosti da zmagam ne mores verjet sm jo kr cudno gledu :) tak da v ponedeljek ugovor naslovim na policijsko postajo.. in potem bomo vidli kaj se zgodi tak da ce ma se kdo kaksno idejo za ugovor bi lahk predlagu se enkrat pa poudarjam da nisem pisal tega da se bi folk zdj kregu gko ma prau in kdo ne

hvala in lep pozdrav

Kaj pa ves mogoce si ji biv vsec :P :P

Drgac pa me zanima ce mora biti pritozba overjena pri notaju.Vem pa da izjave pric morajo biti oznacene s podpisom notarja :D

LP VSEM IN VESELE PRAZNIKE :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 26, 2004 12:40 pm

Voith je napisal/-a:
@ slide
opis odnosa policista do civila, ni lih cist brezpredmetno, sploh ce policist krsi pooblastila, se vede zaljivo, ali v nasprotju z zakonom/ustavo. diskriminacija je po slovenski ustavi strogo prepovedana, sploh od uradnih organov. price pa znajo marsikj povedat, in v kksnem sicer redkem primeru, tud policist potegne krajso slamco.

drgac pa se neki zanimivga je; namrec ce vas kksn policaj v vasi okolici nadleguje, mate pravico it na njegovo domaco pp in podat pisno zahtevo, da doticni milicnik ne sme vec kontaktirat z vami, in da zahtevate da v primeru da more met milicnik pac opravka z vami, nikakor to ne sme bit ta osebek. komandir postaje, vam je v tem dolzan ustreci :D

Nikjer ga ni diskriminiral, če mu je povedal da bo plačal stroške strokovnega pregleda, ne ga lomt no in ne mešat hrušk in jabolk!
Nikjer ne piše da je kakorkoli grozil...če je zate grožna to, da ga je obvestil kako je s stroški...NE to NI grožnja!
Najprej si preberi še kodeks policijske etike, ustavo in potem ti bo mogoče postalo kristalno jasno kaj je in kaj ni diskriminacija oziroma žaljiv odnos...nikjer ne piše da je bil žaljiv! Pa tudi o diskriminaciji ni bilo govora! Nikjer tudi ni napisano kako je bil aroganten...kaj je takega rekel, bi blo zanimivo tudi to slišat/prebrat...ker me zanima, nisem rekel da ne verjamem! A s tem ko ne veste kaj mu je rekel na tak način, tudi ne morete svetovati!!!
O žaljivosti mislim da ni bilo govora, še manj pa o kaki diskriminaciji!
Če te policist nadelguje...lahko greš na PP jamrat, ampak boš mogu dokazat da te je res, ker če ne bi si lahko vsak prdec(ne mislim tebe) zmislu, pa bi šou na PP in to reku, torej ne bi nihče več smel nikogar ustavljat na cesti! Ne vem kje si to pobral...hmmm...ne vem no ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne dec 26, 2004 12:42 pm

accent lover je napisal/-a:Drgac pa me zanima ce mora biti pritozba overjena pri notaju.Vem pa da izjave pric morajo biti oznacene s podpisom notarja :D

nop ne rabs nc tazga. sam podpises se spodi pa posteno jim podkurs not :D js sm pred tocno (+/-5dni) dvemi leti spisu za svojo obrambo 4 strani pa se mal dolgo pritozbo, jedko bol k je marsikksna kislina, in do danes nism dobu nich :D :D :D

tko da ce mas kksne svincene prijave not, dajo ucas kr na stran vse skup, pa rajs naprej jebejo tiste k se pustijo. sam ponavad je fino ce mas kksn trdn oprijem, za pritozbo pisat, ker kr tko v prazno ne gre lih.

drgac pa mam tud sreco verjetn, da je tistem casu se delu sodnik ki je domnevno gay in verjetn sm mu biu usec, zato mam se zmer izpit :>

js sm za, gaye za sodnike ! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 26, 2004 12:44 pm

SCH-MM je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:Na priče se je pa težko zanašat, ker jih lahko sodnik izloči, saj se lahko kot njegovi prijatelji smatrajo za pristranske priče, ki so se za pričanje skupaj dogovorile!

Edino tukaj se ne bi strinjal. Govorijo izkušnje... Tudi ožji družinski člani ti lahko fulll pomagajo, je pa res, da mora vsak posebaj razbiti argumente nasprotne strani.
Je pa verjetno odvisno od sodnika, situacije, teže primera...

Sem še spodaj nekaj dopisal!!! Citiraj vse ;) In se strinjam s tvojo repliko! Zato sm pa napisu da se lahko kaj nauči iz tega...kdo pa so oni sploh...tam smo se srečal, mal podebatiral...prej jih še nism vidu...razn če so žlahta al pa sosedi...pol čist tko nou šlo :mrgreen:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 26, 2004 12:57 pm

Jp Slide, sej sva se ujela, malo na hitro sem tvoj zadnji odstavek prebral. Tako kot praviš, potrebno je probati potem bo pa že sodnik odločil kako in kaj, važno je, da se že v naprej ne ustrašiš. Probati ni greh... ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne dec 26, 2004 1:14 pm

Slide je napisal/-a:
Voith je napisal/-a:
@ slide
opis odnosa policista do civila, ni lih cist brezpredmetno, sploh ce policist krsi pooblastila, se vede zaljivo, ali v nasprotju z zakonom/ustavo. diskriminacija je po slovenski ustavi strogo prepovedana, sploh od uradnih organov. price pa znajo marsikj povedat, in v kksnem sicer redkem primeru, tud policist potegne krajso slamco.

drgac pa se neki zanimivga je; namrec ce vas kksn policaj v vasi okolici nadleguje, mate pravico it na njegovo domaco pp in podat pisno zahtevo, da doticni milicnik ne sme vec kontaktirat z vami, in da zahtevate da v primeru da more met milicnik pac opravka z vami, nikakor to ne sme bit ta osebek. komandir postaje, vam je v tem dolzan ustreci :D

Nikjer ga ni diskriminiral, če mu je povedal da bo plačal stroške strokovnega pregleda, ne ga lomt no in ne mešat hrušk in jabolk!
Nikjer ne piše da je kakorkoli grozil...če je zate grožna to, da ga je obvestil kako je s stroški...NE to NI grožnja!
Najprej si preberi še kodeks policijske etike, ustavo in potem ti bo mogoče postalo kristalno jasno kaj je in kaj ni diskriminacija oziroma žaljiv odnos...nikjer ne piše da je bil žaljiv! Pa tudi o diskriminaciji ni bilo govora! Nikjer tudi ni napisano kako je bil aroganten...kaj je takega rekel, bi blo zanimivo tudi to slišat/prebrat...ker me zanima, nisem rekel da ne verjamem! A s tem ko ne veste kaj mu je rekel na tak način, tudi ne morete svetovati!!!
O žaljivosti mislim da ni bilo govora, še manj pa o kaki diskriminaciji!
Če te policist nadelguje...lahko greš na PP jamrat, ampak boš mogu dokazat da te je res, ker če ne bi si lahko vsak prdec(ne mislim tebe) zmislu, pa bi šou na PP in to reku, torej ne bi nihče več smel nikogar ustavljat na cesti! Ne vem kje si to pobral...hmmm...ne vem no ;)

:) bom komentiru na tvoj post od spodi navzgor.

to sm pobral pr sodnici za prekrske, po imenu Jelka Klun. more bit pa to seveda na predpostavki da te je taisti osebek ustavu al pa nadlegoval saj trikrat ali veckrat zapored, oz v krajsem casu. o tem pol odloca komandir postaje. baje. tko prav ona.
mas pa pravico se pritozit komandirju z pisno pritozbo.

do diskriminacije pride zlo hitr.

recimo zame je diskriminacija da ker imam dolge lase me kdo oznac za hasisarja. pac ne poham vec tko da ce mi policist pavsalno odredi strokovni test za mamila, je to zame diskriminacija, ce bo moj priimek naglasil drugace kot ga je treba, bo to spet rasna diskriminacija, ce me bo zajebavu v glavo z raznimi idiotizmi, bo to spet diskriminacija, in zalitev mojega intelekta, ce se bo vedel vzviseno, in nebo hotel odgovarjati na moja vprasanja, ki jih imam kot drzavljan pravico sprasevati notranje organe, je to spet krsenje policijskega kodeksa.

pol so pa tle se ustrahovanja, pa napeljevanja, kot so; ce si pred tremi mesci pohou ti bo pokazal na testu in bos mogu placat se test, tko da bols da odklonis, pa je se tega velik. sam nima pointa to tle nastevat.

moje bistvo je sam to da so policaji lih tko ljudje k majo slabe dneve, in ce ob njihovem slabem dnevu najebes zarad tega, mas vso pravico da mu podkurs nazaj iz vseh topov :D pravno seveda, ce ne gre pravno pa undercover :twisted:

je pa tko da za vsako flaso se najde cep, al kako gre ze tist, tko da uni policisti k sam svoj del opravlajo, so ok, uni pa kse grejo na svojo roko neki, se jim pa dostkrat zgodi da na klinicnemu pristanejo za kksn mesec, pol lim pa odvzamejo status kriminalista, pa jih dajo cis na drug konc slo delat. no saj js vem za en tak primer :twisted:

dokler je postopek korekten je ok, sam tle ze v kali ni, ker nima kej izpita rabt ce avto stoji na parkingu. osebno pa prometno najvec. drgac pa alkotest na parkingu??? :lol: :lol: :lol: js ze nebi pihu ;)

aja pa cis tko offtopic;
slide hvala za une cifre zanc, sm eno zlo zlo ugodno varianto pol dobu iz tistga, tko da zakon :D

btw:hepi holidejs evribadi spredi zadi :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 26, 2004 1:58 pm

Voith je napisal/-a:
:) bom komentiru na tvoj post od spodi navzgor.

to sm pobral pr sodnici za prekrske, po imenu Jelka Klun. more bit pa to seveda na predpostavki da te je taisti osebek ustavu al pa nadlegoval saj trikrat ali veckrat zapored, oz v krajsem casu. o tem pol odloca komandir postaje. baje. tko prav ona.
mas pa pravico se pritozit komandirju z pisno pritozbo.

do diskriminacije pride zlo hitr.

recimo zame je diskriminacija da ker imam dolge lase me kdo oznac za hasisarja. pac ne poham vec tko da ce mi policist pavsalno odredi strokovni test za mamila, je to zame diskriminacija, ce bo moj priimek naglasil drugace kot ga je treba, bo to spet rasna diskriminacija, ce me bo zajebavu v glavo z raznimi idiotizmi, bo to spet diskriminacija, in zalitev mojega intelekta, ce se bo vedel vzviseno, in nebo hotel odgovarjati na moja vprasanja, ki jih imam kot drzavljan pravico sprasevati notranje organe, je to spet krsenje policijskega kodeksa.

pol so pa tle se ustrahovanja, pa napeljevanja, kot so; ce si pred tremi mesci pohou ti bo pokazal na testu in bos mogu placat se test, tko da bols da odklonis, pa je se tega velik. sam nima pointa to tle nastevat.

Odloča...torej ni dolžan policistu odredit da ti ne sme več žnarat...kvečjemu je dolžan preučit situacijo! To je razlika in to sm hotu jaz poudarit! ČE ugotovi, da je pritožba na mestu, potem ukrepa kot pač ukrepa, če pa ti voziš vsak dan pijan in naletiš 10x na dan na istega policista ti pa takšna pritožba ne bo prinesla čisto nič...se strinjava? ;)

Tisto kar si napisu je zavajanje...in napeljevanje ok! Predvsem del "BOLJE DA ODKLONIŠ"!!!
Če ti pa pove samo dejstvo, da ti plačaš stroške, v kolikor bo strokovni pregled pokazal prisotnost nedovoljenih substanc pa ni nikakršno ustrahovanje!!!
In še to! Ni fora kaj je zate diskriminacija...glih to ti hočm povedat, da o tem NE odločaš ti, pa tudi tisto kar si ti napisu ni nikakršna diskriminacija, da te da na poha test...pol bi vsi travčkarji nosili dolge lase, pa bi se vsi na diskriminacijo zgovarjal...to ne gre!
Enako priimek...dvomim da na štajerskem zgovorijo moj ali tvoj priimek isto kot na primorskem ali gorenjskem, pa zato nism nič diskriminiran!!! ni diskriminacija tisto kar ti misliš da je!
Če že zajebava z idiotizmi...spet odvisno kaj si predstavljaš za idiotizem ti v svojem postu...ampak če te pošlje nekam, ali ti grozi potem to res ni prav in se pritožiš zoper postopek ali vedenje policista...ne pa na plačilni nalog!

LP

OffT.: Ni kaj, z veseljem pomagam ;)

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne dec 26, 2004 3:30 pm

Policijski kodeks je ena zajebana zadeva, k sem ga bral sem mislil, da mi policaj skoraj nič ne more, pač piše kot piše, kako si ga pa določen posameznik razlaga to je pa.. 100ljudi-100čudi. Je pa nekaj res, da je zelo tanka meja med vzpostavljanjem avtoritete in represivnim dejanjem. Torej policaji več ali manj hodijo po tankem ledu, folk je vsak dan bolj zakonsko podkovan in se vedno manj pusti zajebavat... 15 let nazaj je bila policija "bog i batina" danes vedno manj. Na srečo, na žalost.. sami presodite.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne dec 26, 2004 3:53 pm

Avalon je napisal/-a:Policijski kodeks je ena zajebana zadeva, k sem ga bral sem mislil, da mi policaj skoraj nič ne more, pač piše kot piše, kako si ga pa določen posameznik razlaga to je pa.. 100ljudi-100čudi. Je pa nekaj res, da je zelo tanka meja med vzpostavljanjem avtoritete in represivnim dejanjem. Torej policaji več ali manj hodijo po tankem ledu, folk je vsak dan bolj zakonsko podkovan in se vedno manj pusti zajebavat... 15 let nazaj je bila policija "bog i batina" danes vedno manj. Na srečo, na žalost.. sami presodite.

Res je včasih je bil policaj zakon. Danes je pa tarča posmeha in iskanja lukenj v zakonu.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne dec 26, 2004 4:27 pm

Biu blo treba najd sredino.Ce so prehudi nobenmu niso vsec sam brez njih spet ne gre to morte prznat je pa res da se rajs s vami ukvarjajo kot pa da iscejo ukradne radie in podobno glede odvzema pa tega po navedenih clenih nabismeu narest

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Kraj: slovenj gradec

Napisal/-a cardynal Ne dec 26, 2004 5:50 pm

jah itaq da ne gre brez njih sam krivice nam pa res ne smejo zato delat :ne

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover Ne dec 26, 2004 6:01 pm

ja se strinjam s tabo :D

LP VSEM :D

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po dec 27, 2004 12:51 am

@ slide

ne sj je vse ok, dokler se kksn novopeceni ne najde k misl da ce ma uniformo bo pa kr jebu, pa se delu pametnga, pa tiscu kiblo tm k je omeitev 40 120. pac se mi zdi da je takih policajev vse vec, mogoce se motm, pa sam js skor zmer na tazga naletim.

no morm pa tud rect da so eni ful face, in da sm pred cajtom od enga k je nekam(v lokal) mer prsu delat dobu beretto mod92 za razstavt pa sestavt :D brez municije seveda.

fora je da je ta policist-civil odnos zlo delikatna zadeva, zato more bit policaj 103% korektn, ce ni, bom js na vsak nacin pisu pritozbo na to in nam pustu da gre pac mim, tko k to 80% folka nardi. ce on pr men isce dlako v jajcu, so shall I.

drgac pa mas prou da so to diskriminacije po moji presoji, sam pol js te moje presoje predlozim sodniku in ta odloc kako in zakaj. ce si zadost prepricljiv pol ucas clo rata da sodnik al v cis ta spodn predal vrze vse skp, al pa razsodi v obdolzencev prid.

sm pa 100% za korektno delo policajev, ker pac morjo bit.

edin na k mi gre to sranje zdj z tem zakonom, kva koji k je blo treba to pizdarijo pisat. sploh nekaterim ni jasn da je fora v PREVENTIVI ne pa kurativi. najprej voznike sofisticirat, pol pa sele na cesto spustit. ne pa divjake spustit na cesto pol pa se mormo kr vsi vozt 130 po ac, pa kazni so ubitacne.

recimo kolega je zdj naredu izpit pred par mesci. tip tisci tm k se tiscat ne sme, tm k je pa vse odprt pa prazno pa ravno pa omejitev 90 gre pa 40 ???!??? pol prideva na ac, pa tko vjuga pr 120, oz mu ni ratal v ravni crti vozt. mislm js bi to avtosolo pa unga k ga je na roski spustu prou zvezu pa dau na zadn zic, pol nej ju lih ta kandidat pele nekam ene 200 km dalc pa nazaj. me prou zanima ce bi kksna reevaluacija padla.

200 obveznih ur nej predpisejo za avtosolo, pa zmansajo ure na 3k pa je ne pa to sranje z radarji pa nevemkva se.

l.p.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 28, 2004 11:56 am

koncno mi je uspelo neki spesnit komentarji zazeleni sam ne kaki neumni :lol:

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 28, 2004 11:56 am

POLICIJSKA UPRAVA
SLOVENJ GRADEC
POSTAJA PROMETNE
POLICIJE
SLOVENJ GRADEC

ZADEVA: UGOVOR NA ZAPISNIK ŠT. 1223297 O PREIZKUSU
ALKOHOLIZIRANOSTI Z ALKOTESTOM

24. 12.2004 ob 17.05 mi je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom znamke DRAGER 6510, št. 0065, ki je pokazal 0,79 g alkohola na kg krvi(promila) v organizmu. Zapisnik sem sicer podpisal, vendar nanj ugovarjam.
OBRAZLOŽITEV:
Dne 24.12.2004 smo s prijatelji sedeli v ugasnjenem avtomobilu na privatnem parkirišču gostinskega lokala, ko je k avtu pristopil uniformiran policist.
Po ogledu dokumentov in obvezne opreme mi je odredil test alkoholiziranosti, za kar ni imel pravnega povoda, ker sem sedel v ugasnjenem avtomobilu brez namena nadaljevanja vožnje. Test z alkotestom znamke Dräger je pokazal 0.79 promila alkohola v izdihanem zraku.
Ugovarjam zato, ker policist ni imel nobene osnove za preizkus, opravili smo ga 5 minut po tem, ko je k avtomobilu pristopil policist, glavni razlog ugovora pa je ta, da nisem imel namena peljati naprej za kar imam tudi priče, ki jih lahko navedem. Mislim, da v neprižganem avtomobilu lahko sedim, saj nisem nameraval nadaljevati vožnje. (116.člen zakona, 1.odstavek, ki glasi:Voznik ne sme voziti vozila v cestnem prometu, niti ga začeti voziti, če je pod vplivom alkohola)
Na zapisniku piše, da 15 minut pred preizkusom preizkušenec ni pil alkoholnih pijač. Meni je bil test odrejen takoj, ko je policist pristopil k avtomobilu.
Sklicujem pa se tudi na 117. člen ZVCP, ki določa koncentracijo alkohola v krvi:
1) Med vožnjo v cestnem prometu, in ko začnejo voziti, ne smejo imeti alkohola v krvi:…
V tem členu namreč niti z eno besedo ni omenjen alkotest z izdihanim zrakom. V tem členu so besede alkohol na kilogram krvi zapisane kar osemkrat, kar predvidevam, da pomeni, da mi policist le na podlagi odvzema krvi lahko dokaže, da sem vinjen. Strokovni pregled oz. odvzem krvi mi ni bil odrejen. Prosim, da moj ugovor upoštevate.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To dec 28, 2004 12:20 pm

Zamenjaj polic rajs pejd pisat ugovore :P :D

Ne resno zelo dobro napisano :clapclap :clapclap

LP VSEM IN SRECNO NOVO LETO :D

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Re: Odvzem

Napisal/-a PhoenixX To dec 28, 2004 12:22 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:
cardynal je napisal/-a:Pred pol ure so mi policaji vzeli izpit, ker sem napihal 0,79. Sedaj me zanima ali policaji sploh lahko odredijo preizkus, če ti stojiš na parkirišču?
Hvala za pomoč

LP!

ne smejo ti uzet izpita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAKKKKKKKKKKKKKKKKKK izpit ti samo uzamejo če ti iz krvnega testa pokažejo da si pod vplivom ALKOHOLA!!!!bejž nazaj pa zatež da boš tožuuuuuuuuuu :? :? :? :?

Z Lahkoto ti ga uzamejo ce napihas vec kot 0,5 oz 0,6. Mene so tut na parkirplacu pofukal...vazn da mas prizgan avto in se ze smatra da gres na furo.

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Re: Odvzem

Napisal/-a cardynal To dec 28, 2004 12:34 pm

PhoenixX je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:
cardynal je napisal/-a:Pred pol ure so mi policaji vzeli izpit, ker sem napihal 0,79. Sedaj me zanima ali policaji sploh lahko odredijo preizkus, če ti stojiš na parkirišču?
Hvala za pomoč

LP!

ne smejo ti uzet izpita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAKKKKKKKKKKKKKKKKKK izpit ti samo uzamejo če ti iz krvnega testa pokažejo da si pod vplivom ALKOHOLA!!!!bejž nazaj pa zatež da boš tožuuuuuuuuuu :? :? :? :?

Z Lahkoto ti ga uzamejo ce napihas vec kot 0,5 oz 0,6. Mene so tut na parkirplacu pofukal...vazn da mas prizgan avto in se ze smatra da gres na furo.

jz sem meu ugasnen avto ze miljontic napisem

lp
8)

Uporabniški avatar
cardynal
Novinec

Napisal/-a cardynal To dec 28, 2004 12:36 pm

hehe acent lover hvala hvala ce bos rabo kdaj ti kr rec :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov