BiMMER je napisal/-a:Tko da v ta nov zakon je bilo vloženih ogromno ur študij in tujih izkušen,
Sedaj ne vem a sem prav citiral. Ce se motim me popravi, sedaj si pa glede tega stavka mislim samo

Od kje ti ta infomracija da je bilo vlozenega veliko truda, ur, bla, bla, bla, bla. Bullshit!
Pa ni treba ( ne misli, da te napadam ) sedaj zadevo lepsati se slepi pa tudi nismo kaj se dogaja na cesti. Pa porka madona ja. In JA, tudi je res da vi niste nic krivi ( kar se vecini folka ne da dopovedat ), ampak samo izvajate kar vam je naroceno.
KDO vam naroci kam in kdaj morate it streljat ?
Bilo je zelo veliko dobrih komentarjev, samo kaj ko so le komentarji, jebali jeza bomo pa mi za tistih 5km/h. Ah jebat ga. Tudi sam se strinjam, da bi bilo treba pri alkoholu nabit se kazni. Ker veliko je odsekov, ko se da prehitevat ampak je recimo polna crta. Vidis naprej, nobenega ne ogrozas, ampak ravno tam bodo nasi "asi" ( ta izraz sem si kar sposodil, mi je zelo vsec

) Primer recimo naselja, ko se peljes 55km/h, kar znese ne vem koliko tolarckov, ampak ( se se strinjam red mora biti ) da te gre jebat za tole malenkost

. A ja se res zavorna pot se podaljsa za 20m, na mokerm za 74m na snegu se pa sploh ne ustavis vec.
Nekdo je srecen za tale zakon, ko mu mimo hise KONCNO spet vozijo normalno in ob vkljucevanju na glavno cesto ni vec ogrozen. Huh, sem vesel zate.

Se mi pa poraja vprasanje, zakaj ne tam dati radarja porkamadona, zakaj ne tam meriti voznike, zakaj.....
In Bimmer ce se drzis vsega tako kot treba, kapo dol ampak verjemi, da povsod ni tako. Kot gospodu policaju iz trenj, ko je mocno trdil da zlorab NI. Vemo pa, da se mu je smejalo pol slovenije. Hja, zlorab res ni na njegovem podrocju in se je zato narobe izrazil. Ce bi rekel, da jih na njegovi policijski postaji ni za ostale pa ne ve kako je, ker na 10.000 krajih hkrati ne more biti. No to bi pa ze bilo realno.
Da se spet vrnem na tistih 5km/h, ko bom glavni kriminalec v mestu, ko me bodo ulovili. Ko sem se pa za novo leto vracal domov s polnim avtomobilom oseb in za malo zgresil osebni avto, ki je pripeljal po moji strani z samo eno levo delujoco spredjo lucjo. Taki se cudezno zmazejo, ampak glavno, da bom jaz kriminalec bil ustavljen s 55km/h
Ta zakon je bil sprejet na HITRO in pol nabijajo tisti teoretiki od ministrov kolk je dober in uspesen, ker ga uporabljajo tudi drugje. Ce ga ze uporabljajo drugje, naj kopirajo CELEGA ne pa sam tisto kar se tem teoretikom zdi dobro.
In prosim, da mi en policaj na tem forumu ne omenja vec, da ni jebanja v glavo, ker ce ti gre stet sponke v prvi pomoci pol vemo kje smo. Ker ce ti ena manjka vemo, da bi z njo lahko resil eno zivljenje

Morem kar se enkrat uporabit dober izraz - ja res ste asi.
No sedaj grem pa prefarbat svojga zlatkota pa original odbijac gor dat, da bodo zaman iskal zlatkota na cesti :P