Voith je napisal/-a:prehitri prehitevajo prepocasne zato je nesareca, uni k so pa pijani, so jim pa pocasnezi tko skrauzlal zivce da so se sli napit pol pa razbit. you see vse je povezan, in prepocasnim je treba izpite vzet. a je kdo za peticijo?![]()
![]()
![]()
Žiga Plešnik je napisal/-a:Mam eno uprašanje js sn v Celju na mariborski cesti naletu na radar in namest 50 sn se pelo 107km/h . Zej me pa neki zanima men ni blo treba nc podpisat pa nc tam je na en list ispiso moje podatke pol mi je pa vse skup vrno pa zaželel srečno vožnjo men ni tle nc jasn ka sploh sled!!!
A mogoče kdo ve kej glede tega hvala naprej!
Templar je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:KAKŠNO SOŽALJE, ČIMVEČ TAKIH JE TREBA DOBIT, PA BO MANJ MRTVIH!!!
Pa brez zamere...
A je že ker od vas ki se tule neki serete da nič sožalje pa te fore... A ker sploh ve kako izgleda Mariborska cesta v Celju? In še to ob enih zjutraj?
Mariborska je:
-dvopasovna(po dva pasa v vsako smer),
-osvetljena toliko da bi lahko meli na cesti regularne mednarodne košarkaške tekme,
-na probližno polovici dolžine sta pasova ločena s robniki in zelenim otokom vmes,
-kolesarska in pločnik pa sta na obeh straneh in širša kot večina lokalnih cest in na delih odmaknjena od ceste skoraj meter.
Resno mi povejte koga je ogrožal na taki cesti ob 1 zjutraj![]()
V ozkih ulicah ko ti v juboxe predelani golfi in jugeci žgejo po cesti široki 2,5m 90km/h in dejansko ogrožajo celo stanovalce v hišah mimo katerih se vozijo pa še nikoli nisem videl policaja! Zato ker tam bi dejansko moral kaj delat.![]()
Problem je da policaji lovijo tam ko lahko in ne tam ko bi bilo treba!
Žiga Plešnik je napisal/-a:jap zadeva je rešena dobo sn sodnika padla je pritožba in zadeva se je končala tako da sn dobiv položnico v znesku 10.000 sit policaji se lohka sam nekam zeletijo pa so lihk hapi tak da sreča je bla na moji strani!!!!! :P![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov