Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz sem si vedno želel imeti avtomatika in sem jih nekaj tudi sprobal in bil po teh izkušnjah še bolj odločen. Vsekakor pa bi ob mnogih trenutkih pogrešal kuplungo, šalthebl in pa cvišngas. Mogoče bodo kdaj naredili klasični menjalnik s kuplungo in vsem, a s tipko AUTO nekje zraven za udobno kruzanje.
Veliko udeležencev tega foruma ima bolj v spominu vonj mleka kot bencina, še večja skupina pa ne premore bolj umnega komentarja kot: 'Ful mi je všeč!', 'Mrcina!', 'To bi imel!', 'j***a!' ipd., tako da kakih zrelejših mnenj od njih ne moreš pričakovati.
LP
J. de Vivre
splash je napisal/-a:avtomatski + tiptronic = kombinacija ki ji ni para. sploh za večji avto. pri novih vw ta menjalnik zelo lepo menja prestave, tko da nimaš kej sfalit, pa itak ko maš enkrat avtomatic + tiptronic slednjega skoraj ne uporabljaš, saj imaš lahko D (normalna voznja) in pa S(sport) kateri tudi boljše prestavlja kot tiptronic in se tudi zavrti do rdečega polja. sam ne vem če majo audiji tudi dvojno sklopko, ker tanovi vw jo imajo in je res the best. poleg tega pa nisi med vožnjo nič obremenjen in uporabljaš lahko le desno roko in desno nogo. aja, pa še tole: pri speljevanji v hrib pač samo prestaviš v D (oziroma v prestavo) in spelješ, ni se ti treba obremenjevat z ročno. pa tudi to je zelo dobro ker imajo verzijo P(parking) tko da ročne sploh ni treba uporabljat, tudi če v hribu parkiraš ne.
no dost dolgovezenja...
splash je napisal/-a:se opravičujem ker sem pomešal. to da tak menjalnik žre olje je res. mi smo menjali olje na fejtonu pa ga je bolo za 50k. sicer pa mislm da če si a6 privoščiš je tistih 4000 po litru mali problem.
splash je napisal/-a:a on kupuje novga a6 al tastarega? na novem mu še ne bo treba zobatega jermena menjal, drgač pa nj phaetona kup pa mu ne bo treba zobatega jermena menjat, ker mislm da ga nima :P :P :P . je pa sigurno res glede cene, ko se kaj pokvari (če se). morač na servisu vedt da je to pa avdi in je cena servisa temu primerna.
ringeraj je napisal/-a:ja pa sj na mojem lohk saltas 5 brzin ma sekvencni menjalnik sam levo pa desno! pol mas pa se dvo stopenjskega ko ga pohodis do kraja! ( npr: presalta za dve brzini nizje) pa se gumb ma na koncu pedala tko da ni pene! toplo priporocam se sploh ce delas kaksne vecje kilometre!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 23 gostov