neyc je napisal/-a:kolk so rekli na rti-ju se da home made varjante homologirat, sam je neki postopek pri njih, pa dragoooo,...
Dugi7 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Če si skapiral zakaj si pa pol litke omenjal ?
Mene motijo te lučke.
Še enkrat preberi! Rekel sem da je to isto kot da bi jaz rekel naj prepovejo npr. lite felge ker mi niso všeč
AndrejD je napisal/-a:Dugi7 je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Če si skapiral zakaj si pa pol litke omenjal ?
Mene motijo te lučke.
Še enkrat preberi! Rekel sem da je to isto kot da bi jaz rekel naj prepovejo npr. lite felge ker mi niso všeč
Če si že opazil z lučmi lahko svetiš in s tem motiš promet ponoči.
Lahko z litkami tud ?
Bedasta primerjava.
Dr_S je napisal/-a:kako lahko morijo za ledice na avtu, če jih nima prižgane.
Jst bi reku da so samo gor. Pa če težijo, je pol isto k če jst kupim UV žarnico za doma pa jo vozim na zicu pa mi model da 100k kazni ker ta žarnica ni homologirana!
_VeNoM_ je napisal/-a:folk se vedno ne kapira oz ne razumete, da POLICIJA opravlja svoje delo!!! Gdo je pa jelkam kriv da so si nalimal led diode.Kok je bilo prijav na policiji glede teh diod,namrec kolega ki je policaj je rekel kok je budal pr nas da se vozijo z izklopjenimi lucmi, pa samo led diode ma vklopjene!(eni se igrajo z smrtjo,naj grejo v irak se zaletavat ne pa da nas ogrozajo).No malo sm off topic zavil,ampak se vedno bom menil in sevede BEDNO bom rekel da POLICIJA opravlja svoje delo!!
aja pa dejte se sprijaznt z tem ze enkrat!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov