Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 10, 2005 9:27 pm

Courage™ je napisal/-a:? Jaz sem pa vedno mislo da je Ališič

V resnici ni ne eno ne drugo. Alešič ni njegov ' original' priimek.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
206freak
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a 206freak Če mar 10, 2005 10:21 pm

Mene pa zanima kje bi se dale dobit tiste 'ta male' tablice, ki jih majo ljudje ponavad na zadnjih policah al pa so prilepljene na zadnje steklo.Velikosti cca. 25*6cm.Pa kolk bi to kej stalo dinarčkev :idea:
Life is fun!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe mar 11, 2005 9:40 am

to smo en čas meli na www.opelforum-si.com

Kontaktiraj uporabnika Rjuhar na tem forumu, on ti bo vse povedal. cena za eno tablico (z ali brez eu znaka) je 2000 SIT.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So avg 20, 2005 8:36 pm

Ko sem včeraj gledal tablico na svojem avtu sem se nekaj spomnil. Torej tablice so sicer aluminjaste, vendar (če sem dobro videl) je vidna stran - tam kjer je grb, obroba in znaki - in neke druge mase, prevlečene oziroma nalepljene na aluminijasto podlago. In torej če bi uspelo to previdno odlepiti dol in nalepiti na avto.... v bistvu imaš nekako mehko, samolepilno registrsko tablico. Dovolj legalno??
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So avg 20, 2005 8:50 pm

sebaveh je napisal/-a:Ko sem včeraj gledal tablico na svojem avtu sem se nekaj spomnil. Torej tablice so sicer aluminjaste, vendar (če sem dobro videl) je vidna stran - tam kjer je grb, obroba in znaki - in neke druge mase, prevlečene oziroma nalepljene na aluminijasto podlago. In torej če bi uspelo to previdno odlepiti dol in nalepiti na avto.... v bistvu imaš nekako mehko, samolepilno registrsko tablico. Dovolj legalno??

Ne. lej zakaj:
anonimus je napisal/-a: Kakršnakoli predelava oz. spreminjanje tablic je PREPOVEDANO (sem spadajo razne nalepke, manjše tablice, itd..) Legalne tablice so samo tiste ki jih dobiš tam kjer si registriral avto. Vsi tisti ki se vozite z drugačnimi tablicami tvegate kazen (globo Smile ) ]

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček So avg 20, 2005 8:52 pm

sebaveh je napisal/-a:Ko sem včeraj gledal tablico na svojem avtu sem se nekaj spomnil. Torej tablice so sicer aluminjaste, vendar (če sem dobro videl) je vidna stran - tam kjer je grb, obroba in znaki - in neke druge mase, prevlečene oziroma nalepljene na aluminijasto podlago. In torej če bi uspelo to previdno odlepiti dol in nalepiti na avto.... v bistvu imaš nekako mehko, samolepilno registrsko tablico. Dovolj legalno??

zanimivo, samo po mojem neizvedljivo, ker pomisli...tablca ni ravna (crke in stevilke so izbocene), in ko bi ti to dol potegnu bi blo use nagubano ne pa ravno ;)
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus So avg 20, 2005 9:01 pm

Pomojem, ne boš niti slučajno dobil tisto plast s tablice dol ker je pretanka...
lp Peter

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So avg 20, 2005 9:13 pm

ponavadi gre v vročem kropu vse dol :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
DognerDJ
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a DognerDJ Po avg 22, 2005 10:43 am

marsal_tito je napisal/-a:Jest bi si tud naredil tablico z imenom, ampak ne z mojim nickom :-), sam me zanima a bo po novem poj na tablici pisalo samo "M_TITO" in brez oznake kraja a mate kakšne fotke novih tablic ki bodo veljale po prvem avgustu in a pa so to res dokončne tablice, da ne bom delat tablice poj jih bodo pa čez neki mesecev spet spremenil? Kakšna imena pa ponavadi dajete na tablice, a svoja, od punce, žene, otroka, al kej drugega?
Lep pozdrav!

http://dognerdj.photovillage.org/photos ... tled_1.jpg
Renault Megan 2 Ai Edition
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost