Courage™ je napisal/-a:? Jaz sem pa vedno mislo da je Ališič
V resnici ni ne eno ne drugo. Alešič ni njegov ' original' priimek.
sebaveh je napisal/-a:Ko sem včeraj gledal tablico na svojem avtu sem se nekaj spomnil. Torej tablice so sicer aluminjaste, vendar (če sem dobro videl) je vidna stran - tam kjer je grb, obroba in znaki - in neke druge mase, prevlečene oziroma nalepljene na aluminijasto podlago. In torej če bi uspelo to previdno odlepiti dol in nalepiti na avto.... v bistvu imaš nekako mehko, samolepilno registrsko tablico. Dovolj legalno??
anonimus je napisal/-a: Kakršnakoli predelava oz. spreminjanje tablic je PREPOVEDANO (sem spadajo razne nalepke, manjše tablice, itd..) Legalne tablice so samo tiste ki jih dobiš tam kjer si registriral avto. Vsi tisti ki se vozite z drugačnimi tablicami tvegate kazen (globo Smile ) ]
sebaveh je napisal/-a:Ko sem včeraj gledal tablico na svojem avtu sem se nekaj spomnil. Torej tablice so sicer aluminjaste, vendar (če sem dobro videl) je vidna stran - tam kjer je grb, obroba in znaki - in neke druge mase, prevlečene oziroma nalepljene na aluminijasto podlago. In torej če bi uspelo to previdno odlepiti dol in nalepiti na avto.... v bistvu imaš nekako mehko, samolepilno registrsko tablico. Dovolj legalno??
marsal_tito je napisal/-a:Jest bi si tud naredil tablico z imenom, ampak ne z mojim nickom, sam me zanima a bo po novem poj na tablici pisalo samo "M_TITO" in brez oznake kraja a mate kakšne fotke novih tablic ki bodo veljale po prvem avgustu in a pa so to res dokončne tablice, da ne bom delat tablice poj jih bodo pa čez neki mesecev spet spremenil? Kakšna imena pa ponavadi dajete na tablice, a svoja, od punce, žene, otroka, al kej drugega?
Lep pozdrav!
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost