skyliner je napisal/-a:Samo medklic: dejte se vzdržat komentarjev: "ta je krš un pa ni" ker vsi k tle komentiramo ta dva avta v njih še sedelo ni kaj šele vozilo (z mano vred) tko da prosim...
Jst osebno prisegam na Integralko - ker sem spremljal rejlije in sm vedno vidu SAMO ta avto. Poznam pa enga ki je to vse sprobal in prisegal na sierro cosworth. In to sta avta ki se lahko primerjata (po letih izdelave).
Lepo popajte slikce gor (une rentegnske so ful hude) pa kej pokomentirajte zraven ter glasujte - in to je to.
De_Tomaso je napisal/-a:Če jaz prav mislim, potem sva se midva z Alfa boxerjem celo vozila z Ginekovo Lancio. in to potem, ko je bila čipana![]()
.
In res ta avto zasvoji, ker zaradi Ginekove Integralke bom to legendo tudi jaz nekoč imel. Zagotovo.![]()
Kaj več ti bo Ginek o svoji Lancii sam napisal jaz pa bom objavil eno slikico njegove Integralke. Na sliki sta dve zveri, obe čez 300Ps.![]()
![]()
skyliner je napisal/-a: (če smem uprašat: kater model, letnik?)
De_Tomaso je napisal/-a: Na sliki sta dve zveri, obe čez 300Ps
Maxx je napisal/-a:da mu tako krivulja navora kot moci rasteta povsem enakomerno, kar ni uspelo do danes pri turbo motorju narest se nobeni tovarni avtomobilov razen lancii. Drugače so pa že razvili motor pri VW in to je TSI res da je trenutno 1.4 z 170km vendar avto vleče zelo lepo in enakomerno in ima največji navor pri 1250 obratih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov