Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
[SALE]
Nov uporabnik

Kraj: Prevalje

Napisal/-a [SALE] To feb 22, 2005 9:01 pm

mugen je napisal/-a:ej legenda pa to
kaj boš zdj z avtom? jz pač poznam kleparja( delam pr nemu) ki bi bil prpravlen tale avtomobil kupt pa ga upedenat pa gaa prodat ane.....ti meni povej kaj je zdj z avtom pa v kakem stanju je kaj(koliko je še celga)

:cry :rofl

Sory ampak se nism mogu uzdržat :?
NI VAŽNO AL JE RDEČA AL JE BJONDA SAM DA JE HONDA!!! :]

fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a fanatik To feb 22, 2005 9:42 pm

A prodaš alu tepihe? :roll:

Kok hitr (km/h) si pa sploh prpelov u ovink? A je to blo u naselju?...

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} To feb 22, 2005 10:29 pm

s_mande je napisal/-a:
Pohotni Dedek Mraz je napisal/-a:To je pa zato, ker ni OPEL! :x

Ti nisi normalen clovek,PRINCESA DIANA je umrla v MB 500SEL...in kaj,nic kaj ne koristi ce je prevelika hitrost!

Kaj si hotel reci za OPEL-a,ima mogoce dober pleh ali kaj!Zamisli se prosim!Koliko jih je pa zarjavelih po pragu in blatnikih!

OPEL-ovi se opravicujem za offtopic sam ta DEDEK MRAZ me je mal dvignil,lahko bi se vprasal ce je kdo prezivel v tem avtu in kako je z njim ce je?Ne pa da tumarije kvasis tu... :!: :!: :!:

Da razčistimo glede princese Diane - sopotnik spredaj je preživel, ne?
Zakaj: ker je bil edini v avtu privezan s pasom.

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To feb 22, 2005 10:36 pm

Bolj kot gledam slike, bolj me je groza kaksne neumnosti pocnemo.

Podobno bi se lahko zgodilo tud men, ce bi za nekem ovinku nasprot prpelu avto - pa ga na sreco ni bilo. Bilo je sicer malo drugace - ovinek sem ze zvozil, pa sem se potem lovil tudi po nasprotnem pasu in koncal na cesti, s tem da sem umes povozil skalo ob cesti. Moji neumnosti je botrovala ocitno prevelika hitrost - pa sigurno ni bilo vec kot 5km/h prevec, mokra cesta in nenormalno gladek asfalt - sicer pa vsi vemo, kaksne so ceste na hrvaskih otokih.

Nesrece se dogajajo in se bodo in to takrat, ko to najmanj pricakujemo. Na nas je, da se jih zgodi cim manj. Sedaj upam, da me ne boste narobe razumeli: upam, da se nesrece spomnis vsaj toliko, da se je bos spomnil ob naslednji hitri voznji - enako velja zame, ceprav, priznam, to vcasih pozabim. :/:o:/

Tebi in prijatelju zelim cim boljse okrevanje, voznici nasproti vozecega avtomobila pa na sreco ni bilo hujsega. Da sam poskodujem sebe, bi se prezivel, da pa koga drugega pa dosti tezje. :x

Nisem si pa mislil, da so honde tako mehke.
Slika

Uporabniški avatar
[SALE]
Nov uporabnik

Kraj: Prevalje

Napisal/-a [SALE] To feb 22, 2005 10:40 pm

{Grega} je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

Ti nisi normalen clovek,PRINCESA DIANA je umrla v MB 500SEL...in kaj,nic kaj ne koristi ce je prevelika hitrost!

Kaj si hotel reci za OPEL-a,ima mogoce dober pleh ali kaj!Zamisli se prosim!Koliko jih je pa zarjavelih po pragu in blatnikih!

OPEL-ovi se opravicujem za offtopic sam ta DEDEK MRAZ me je mal dvignil,lahko bi se vprasal ce je kdo prezivel v tem avtu in kako je z njim ce je?Ne pa da tumarije kvasis tu... :!: :!: :!:

Kaj ti si še mal večji k****n kot uni pred tabo aneda? :roll: mislim kam ta svet gre... :evil:

Ni cudno da drzi ta pregovor:100ljudi sto čudi,100žena 200 sisa
NI VAŽNO AL JE RDEČA AL JE BJONDA SAM DA JE HONDA!!! :]

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 22, 2005 10:43 pm

andrej777 je napisal/-a:
Je pa še neka zanimivo...Hondi je praktično zlomilo armaturko...passat je ostal v notranjosti popolnoma nepoškodovan no...pokrov je padu s sovoznikovega predalčka

Hondica je prletela postrani in z vogalom v avto. Pasat je pa čist naravnost fasal. To se fejst pozna. Na šoferski strani honda ni tolk razbita. Je pa pomoje bil tle vsen pasat mal bol trd.

Ni čisto tako...je tud passat bolj v desno fasu...kr ornk...jz sm avto vidu od blizu mi boš mogu verjet na besedo...res je Honda fasala še MALO bolj v desno, ampak pasat je tudi dobil v desno stran...resnično se tukaj vidi, kok bolj trdno "kletko" ima passat...ali pa kok mehko ima Honda ;)
Jaz pravim, hvala bogu da ni blo huje :(
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To feb 22, 2005 10:59 pm

[SALE] je napisal/-a:
{Grega} je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a:

Kaj ti si še mal večji k****n kot uni pred tabo aneda? :roll: mislim kam ta svet gre... :evil:

Ni cudno da drzi ta pregovor:100ljudi sto čudi,100žena 200 sisa

Alo prijatelj SALE nedaj se!Je*iga covjek se rodio pametan,nismo vsi taksne srece!Kok je tebi fajn GREGA ko si taki pameten!Jaz bi tudi,se kdo mogoce!?

Glej nis dojel mojega posta,jaz sem hotel samo povedati da ni vazno kaksen avto je ,pa naj ima se toliko AIR BAG-ov itd.ce je prevelik hitrost je smrt skoraj zagotovljena!Tu na sreco ni bilo smrtnih zrtev!Hvala bogu,fantoma sem pa tudi zazelel cimprejnje okrevanje in nisem jim nic ocital kot nekateri!Vsakemu od nas se lahko zgodi!
Ja je primer ko je clovek padel z nevem 7 ali 8 km natancno povedano 7.000 ali 8.000metrov pa je tudi prezivel!WTF???Sicer na pol invalid ampak prezivel je!Kam je bil pa on privezan pametnjakovic!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To feb 22, 2005 11:10 pm

:shock: ja naredu si VELIK drek.te pa občudujem da upaš dat to na net.jaz nebi imel j**c še posebej če bi bil jaz kriv.tko da kar se tega tiče sam respect.za ostale ne vem sam jaz sem se kr mal zamislu, kako malo je potrebno da iz malo preveč adrenalina rata tako ali pa še večje sranje :? sam smo u bistvu res idioti.zaradi mal adrenalina pa tistih par sekund kokr traja ovink smo prpravleni tvegat pizdarijo.že tko je zmer večji drek po cestah, ampak mormo si še sami mal povečat možnosti za katastrofo
ja upam da nam bo vsem vsaj malo šole, ker bolj lušno se je učit na tujih napakah kot na svojih.

Uporabniški avatar
h_man
Nov uporabnik

Napisal/-a h_man To feb 22, 2005 11:26 pm

Res so vsi srečno odnesli glede na videno. :?
Seveda vsega tega ne bi bilo treba, je pa v poduk vsem nam, tudi tistim ki smo imeli že podobne izlete iz cest.
Če bi pasat priletel par metrov nazaj v civica bi sigurno bilo usodno za sovoznika, kajti kombinacija čelnega in bočnega trka je najsalbše.
Vsem tistim, ki mislijo moj avto je pa bolj kompakten in 'bikast' , se za to počutijo varnejše in 'močnejše' pa samo nasvet na cesti niste sami :!:
Vse več je vozil nižjega razreda, ki tudi ob izboljšani zasnovi ne nudijo varnosto.

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ To feb 22, 2005 11:34 pm

Slide je napisal/-a:Je pa še neka zanimivo...Hondi je praktično zlomilo armaturko...passat je ostal v notranjosti popolnoma nepoškodovan :shock: no...pokrov je padu s sovoznikovega predalčka ;)

Se se kdo spomni tiste debate, kje je ob karambolu boljse sedet: v par let starem Cliotu ali v cetrt stoletja starem Volvu 244? Odgovor je tu. Teza in varnostna kletka igrata pri trcenju glavno vlogo, airbagi so brez tega le pljunek v morje ;)

Uporabniški avatar
TurboMan
Novinec

Kraj: Nurburgring Nordschleife

Napisal/-a TurboMan To feb 22, 2005 11:44 pm

ministrstvo za zdravsto priporoča:

Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr feb 23, 2005 12:05 am

mugen je napisal/-a:ej legenda pa to
kaj boš zdj z avtom? jz pač poznam kleparja( delam pr nemu) ki bi bil prpravlen tale avtomobil kupt pa ga upedenat pa gaa prodat ane.....ti meni povej kaj je zdj z avtom pa v kakem stanju je kaj(koliko je še celga)

ej člouk, a si ti bulan a kwa? a si sam mal na glawo padu?
jao...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr feb 23, 2005 12:16 am

Fantje to ste ziher film snemal ker tak razfukan auto met pa potem na internetu pisat o tem je več kot sreča.Nemorem verjet da sta cela.Svaka čast da vama je ratal.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
h_man
Nov uporabnik

Napisal/-a h_man Sr feb 23, 2005 12:31 am

zdaj pa si zamislite da priletiš z spuščenim avtom, katerimkoli, pod tako zver kot jo je TurboMan nalimal, ali pa da te od strani nabaše z eno 100-tko. :shock: :oops:

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario Sr feb 23, 2005 12:36 am

Kakor je bilo že omenjeno, to lahko doleti vsakega! pa ni nujno da voziš hitr!
Evo povem še jaz svojo izkušnjo.
Sem se peljal po eni cesti pač omejitev 80 kmh, in nasproti vozeč avto se je peljal kot polž :roll: nč jasn? a vsen sem zmanjšal hitrost na 60 kmh :lol: sreča
Prvi ovinek mi je kr nek volan zrukal :?: kaj zdej?
pol pa punca reče glej glej frišne sledi od avta! sledi so namreč vodile drito v drevo!
Še zmanjšam hitrost na 40-50 kmh, naslednji ovinek v levo in hoplaaa zadek je začel odnašat :o .
Trajal je mord 5-10 sekund da sem se ujel? a počez, čez oba pase k druge ni blo
umes pa sm ene 5krat mislu, v lev kanal, ne ne v desen, ah sranje v levi.
Pol se je pa upočasnil in umiril uhh sreča.
Ampak ta dan se je sesulo 8 avtomobilov na tem koncu! pa nobenga Fuc... znaka :evil:
2 od tega od kolega totalka med njimi nova astra, k sreč z njimi ok
Jaz bi vrjetn isto fasal! k skoz te ovinke kreš skoz ene 130 zlahka pa 100kmh, sam če nebi bilo une babe nasproti se vozeče morda 10kmh bi definitivno rasu avto pa še kaj morde :cry:
Hvala bogu da je z vami vse o.k
Vsak se pa lahko zamisli nad svojimi muhami, k jih vsak ma take al drugačne
Lp

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Sr feb 23, 2005 12:43 am

:jao: :jao: :jao:

Najtezje je priznat napako.....mislm, da si naredu korak v pravo smer....anyway...40 post, get well soon...

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr feb 23, 2005 1:00 am

pismu pa si res velko srečo meu,jst sm meu podobno,sam da je blo prevaračanje pa je biu avto bol rzbit k tvoj,sm ni tolk fasu od uspredi,pr naj je armaturka cela ostala,drugo pa sesuto do konca...anyway zdj boš vedu,pa jebeš 2 sekunde adrenalina pa filinga na ta način uf zdj sm pa zvozu ovink,car sm,sej je normalno da se radi hitr vozmo,sm jebat ga pol učasih se ponesreč pa se zalom.u končni fazi važn da si ti kul pa kolega,pa jebeš pleh,plehs e da zrihtat,človeka se pa ne da ;)

LP
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr feb 23, 2005 7:00 am

In zdaj bol kot zličkaš svoj avto pa še enga druzga pa preživiš (un tadrug ni važn) večja faca si!
Pejt raj na banđi đamp brez gumice. :x

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Sr feb 23, 2005 8:44 am

Na tem forumu se dogajajo čudne stvari. Nekdo povzroči nesrečo in da slike na net... da se pohval kakšen euro ncap je naredu z 5-imi zvezdicami.. nekateri sprašujejo ej a je vse v redu s tabo bla, bla,... nekdo bi rad kupu tepihe... en pozna kleparja ki bi avto sestavu nazaj... šele na 3 strani izvem da je voznica soudeleženega vozila OK.
Pa ljudje , kje imate moralo? Če z manj kot eno leto bo voznik honde na nogah, imel bo VTI.jo, ker bodo strokovno ugotovil da se je nesreče zgodila ker ni imel moči da bi potegnu ven ko je začelo nosit avto iz ovinka... o voznici passata pa spet nič...eno stvar vam povem. Če bi bila to moja punca bi se ji vožnja zagnusila, vedno bi jo bilo strah se vozit, jaz bi pa ji osebno pomagal da bi iztožila tazga voznika po pravni poti z civilno tožbo. Pa ne me narobe razumet, samo mene osebno bi bilo sram da naredim nesrečn pol pa se po netu hvalim. Sorry sam jest to ne vidim kot nič drugega...

fak kdje to ja živim....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov