splash je napisal/-a:no zdj pa sprašujte!
_Jerry_ je napisal/-a:splash je napisal/-a:no zdj pa sprašujte!
A mas se kaksnega za posodit? Jaz nisem zadetek (no, tu pa tam prija kaksna travca, ane, heroin jemljem res samo obcasno), kesa za benz imam za razliko od tistih, ki sprasujejo, koliko porabi Reno Clio z 1.2 motorjem dovolj, avto dobis pa sigurno nazaj v enem tednu (najkasneje pa v enem letu oz. ko potece registracija), castna titova, jaz sem posten lopov, majke mi... niti Interpol me ne preganja, lahko komot preveris
_BiStRi_ je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:splash je napisal/-a:no zdj pa sprašujte!
A mas se kaksnega za posodit? Jaz nisem zadetek (no, tu pa tam prija kaksna travca, ane, heroin jemljem res samo obcasno), kesa za benz imam za razliko od tistih, ki sprasujejo, koliko porabi Reno Clio z 1.2 motorjem dovolj, avto dobis pa sigurno nazaj v enem tednu (najkasneje pa v enem letu oz. ko potece registracija), castna titova, jaz sem posten lopov, majke mi... niti Interpol me ne preganja, lahko komot preveris
No takoj za njim sem pa prosim jaz na vrsti, tudi mene ne išče interpol, edino kar je ena malenkost, malce ga bom ponucu, za kak trening za mal po kakem dirkališču gont, al pa kej podobnega, sej če ga mal potolčem ne boš nč hud ne???veš učasih greš mal čez mejo, pa kako skalco kje pohaklaš, na kaki gorski, al pa kako ograjco podrajsaš... :P :P :P
Pa da ne boš reku, da same neumnosti sprašujem, pa povej, za kolko ste ga prodali???
A oči ve, da tele poste pišeš, je pa poduprašanje!!!????
L.p Bistri...
_BiStRi_ je napisal/-a:Aja še zmer čakam odgovor SPLASH kaj na vse tele tvoje poste poreče tvoj oče, a oči ve splash, za tele nevemkakonajseizrazim neumnosti?????????????????? :P :P :P
_Jerry_ je napisal/-a:_BiStRi_ je napisal/-a:Aja še zmer čakam odgovor SPLASH kaj na vse tele tvoje poste poreče tvoj oče, a oči ve splash, za tele nevemkakonajseizrazim neumnosti?????????????????? :P :P :P
Ce mene kdo kaj vprasa, je foter podobno zmeden kot sin... take mucke so v navadi pri tistih, ki imajo neke cudne posle, kjer se sami ne vedo, kdo je komu kaj dolzen... dobro vem, za kaj gre, ker poznam kar nekaj takih modelov... tipicni slovenski "podjetniki", nic novega...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov