Polooo je napisal/-a:Pm, da se ne bo reklame delal
landcruiser je napisal/-a:Se pravi, da se mi bolj splača vzeti en dober vosek... Tudi mene zanima kje bi lahko dobil na primorskem to od Automagica. Kaj pa tisti rdeč vosek od sonax-a bi bil primeren za to?
Kaj potem z voskom ne gredo dol tiste površinske lise od pranja.
Polooo je napisal/-a:ne,ne majstr nardi tko k se šika...mu največ pomen da je stranka zadovolna(napravm drugim), tko da jamčim zanga...avto se tud pusti pr njemu do 7 ur, je pa iz mengsa
landcruiser je napisal/-a:Še nekaj me zanima. Katero krpo priporočate za brisanje (drgnjenje) polirne paste?
landcruiser je napisal/-a:Je lahko katerakoli bombažna ali obstajajo kakšne, ki se jih lahko kupi in so posebej narejene za poliranje? Hvala za odgovor
simon1 je napisal/-a::roll: Mene pa nekaj zanima...zakaj je poliranje tak drago,če ga daš da ti ga spolirajo profiji!!??
www.poliranje.si
Meni so rekli za mojga črnuhla 500EUR+DDV...
Polooo je napisal/-a:čim boš pa plaču 500€ je pa uspeh zagarantiran...tssssssss![]()
treba tud gledat,da ponavad tist k na novo začne, paz na svoj ugled, sj bo sam stem dubu stranke, 500€ too much za poliranje, ker raj za mau več dnarja na nov poštriham avto...
landcruiser je napisal/-a:Še nekaj me zanima. Katero krpo priporočate za brisanje (drgnjenje) polirne paste?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov