Pugi je napisal/-a:Djte me popravit... Če se js pa prijatelj peljeva tam mimo s cca 140 na uro obadva vštric dosti blizu, al pa celo 3je, potem ne bo noben od nas dobil kazni, ker se ne ve kdo je tolk vozu??
Velja sprobat
JohnyR je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Djte me popravit... Če se js pa prijatelj peljeva tam mimo s cca 140 na uro obadva vštric dosti blizu, al pa celo 3je, potem ne bo noben od nas dobil kazni, ker se ne ve kdo je tolk vozu??
Velja sprobat
Dejte nehite teorije prodajat.
Pelji se 100 km/h mimo pa ne bo nič narobe. Sej ni kot da boš zgubu uro časa če se boš slabo minuto vozu mal bol počas.
andrej777 je napisal/-a:Porajala se mi je ideja. kako lahko dajo za 130kmh kazen za prekoračitev za 30kmh če je omejitev na AC 130kmh. Pred tunelom je samo znak 100 in po tej logiki to ni prekoračitev hitrosti ampak neupoštevanje prometnega znaka ----> MANJŠA KAZEN.
Po tej logiki tudi 200kmh ni 100% prekoračitev omejitve in ni odvzema izpita.
andrej777 je napisal/-a:
Tisto kar pa vi vidite da slika pa ni noben fleš. Kot je že nekdo povedal so v kišti usmerjene LED diode ali kakšen drug izvor IR svetlobe. In ko pripeljete mimo mesta kjer je avetloba najmočnejše je vidt kot da bliskne, ker je poleg IR svetlobe še nekaj druge svetlobe ki je vidno z očesom. V resnici skos sveti.
Bor je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:
Tisto kar pa vi vidite da slika pa ni noben fleš. Kot je že nekdo povedal so v kišti usmerjene LED diode ali kakšen drug izvor IR svetlobe. In ko pripeljete mimo mesta kjer je avetloba najmočnejše je vidt kot da bliskne, ker je poleg IR svetlobe še nekaj druge svetlobe ki je vidno z očesom. V resnici skos sveti.
![]()
Ne gori skos. Samo kadar je kdo prehiter se zabliska. ( vidno samo ponoči). Grem parkrat tedensko mimo pa me je včeraj prvič slikalo. Sem pa že parkrat vidu ko je koga pred mano.
ZgAgEc je napisal/-a:andrej 777 k si tok brihtn,dej sem jest ponoč tam parkeru, pa snemu,ti pa mem prgon 210 pa bomo vidl če se kej bliska al ne...BLISKA SE!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov