Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 23, 2005 8:25 pm

dobr, da se je ok izslo.

folku ki gre na ac v kontra smer bi mogl odvzet izpit pa se prepovedat izpit za 3 leta.

js pa en kolega zadnic greva s kombijem na ac, pa kr en ata-idiot s polno fabio enih mam pa otrok pride po prikljucku proti nama :shock: :shock: :shock: :o :?: kolega k je vozu najprej sam WTF pa smo sli vsi relativno pocas in je kolega kr proti njemu zapelu tko kokr cs pa se dejmo mal prtisnt ce ze rines, itak se je pol umaknu, sam ata pa cist obolu pa neki s pestjo zugu :shock:

res mi ni jasn kako lahk obrne na ac prikljucku visnja gora->nm, kjer je dolina in dost folka prleti dol tud 200+, tip gre pa obrnt pa v kontra smer dol ker je falu izhod :evil:

sj ni to rusija da bi mogu 200km narest ce falis izhod :?

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr mar 23, 2005 8:27 pm

kroskris je napisal/-a:Vse najboljše za rojstni dan, res si mel dobre reflekse da si se rešil in bil si priseben in koncentriran na vožnjo. In prav to naredi dobrega voznika, če tega ni, potem človek ni za na cesto kjer bi ogrožal sebe in druge!
Če bodoči šofer nima teh sposobnosti, se mu odvzame izpit, to je jasno, pa naj bo star 20 ali 70,...ata se res ni zavedal kaj dela, ali pa je delal samomor,...? to sam najbolje ve.
Izkušnje pridejo z leti, z leti pa tudi minevajo sposobnosti, žal tako je,
skratka dobrodošel med živimi :)

Pa ta post zgoraj, kriza, daj prosim piši saj malo čitljivo slovenščino, ni to sms varianta :roll:

Hvala :D ja danes sm imu rojstni dan, drugace ga pa imam cez 2 dni 26.3.
Ne zamerit skubiju za pisavo, je pač doma bolj iz domačega okolja
:D
Slika Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr mar 23, 2005 8:29 pm

KREMENKO je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a: Kdo vozi tko kot so vas učil v avtošoli? NOBEN!

Ja to bi pa bla sele katastrofa.

Kriza bi bla kriza :?

Ja bil bi živ masakr! Grem tut raj kr direkt pred strelski vod kot da me tkole počas ubijajo. In cel kup je takih, ki so prej napisal, da bi starejše še enkrat poslal v avtošole. Zakaj?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Skubi
Nov uporabnik

Napisal/-a Skubi Sr mar 23, 2005 8:32 pm

O ja sej res Bel, vse naj naj naj .. no sej osebno ti bom pa vu radovni vosu.

Toj to, k si imu brzdej pa so rekl zgorej u administracij (zgorej gor), ne ne takole mlad fant in tako vredu pa nesme da odide tako hitro. Ni mu namenjeno.

A zdej ves zaqua si jest recem immortal.

Nebivedu jest sm cist s tabo, da mam en tak avto da je mocan direkt vanga, nej ga izuci
Pravjo : Ce ne zlepa pa zgrda! nazalost nekak more it!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr mar 23, 2005 8:34 pm

SubaruFreak je napisal/-a:No in kje je srž problema???
V napačni signalizaciji na koncu gorenjske avtoceste... Pa tudi na začetku primorske avtoceste... Pa še kaj bi se našlo...
Dokler se to ne bo poštimalo, se bodo dogajale takšne stvari...
Ali se bo moralo res zgoditi najhujše, da se bodo ključni ljudje na darsu in ostalih primernih inštitucijah zamislili in popravili napake...

Lp

Tudi sam sem ze razmisljal o tem da bi se uvedli kaksni svetlobni signali ce bi se naprimer kdo peljal nasproti bi nas pac o tem obvestila velika svetleca ali utripajoca se luc.Sam kaj pa ko nasi vozniki rinejo v tunel ob rdeci luci???V Nemciji npr.imaji to narejeno(te table itd.)jih uporabljajo v vec namenov...STAU itd.Je pa teh tabel res veliko in nasi bi namesto radarjev...okoli Golovca lahko pripomgli tudi kaksen tolarcek za varnost nas na avtoceti,ne.

Mogoce se pa tudi motim? ;)

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Sr mar 23, 2005 8:38 pm

No skubi saj gre :tomidelej:
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Sr mar 23, 2005 8:41 pm

fak.ej dobr da si cel,kaj bi pa blo pa rajš ne mislt.nč kriv pa...bed a ne.
u glavnm upam da kej tazga nau noben več doživu,čeprov je tega čega čedalje več.

LP

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Sr mar 23, 2005 8:46 pm

Ej maš pa velko srečo da se nista zaletela,saj se že taki tud najdejo da res nevejo kera je prava stran za peljati "70 letni starček"!!! :twisted: :evil:

Uporabniški avatar
kroskris
Novinec

Kraj: z Dežele

Napisal/-a kroskris Sr mar 23, 2005 8:47 pm

@bel tirid Hvala ja danes sm imu rojstni dan, drugace ga pa imam cez 2 dni 26.3.

ja saj to je sobota! 8)

te pa glej da ga boš nazdravil :pivo pa do konca :pij: ,
domov pa TAXI, se razume 8)
omg, i love my bmw!
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr mar 23, 2005 9:47 pm

s_mande je napisal/-a:Tudi sam sem ze razmisljal o tem da bi se uvedli kaksni svetlobni signali ce bi se naprimer kdo peljal nasproti bi nas pac o tem obvestila velika svetleca ali utripajoca se luc.Sam kaj pa ko nasi vozniki rinejo v tunel ob rdeci luci???V Nemciji npr.imaji to narejeno(te table itd.)jih uporabljajo v vec namenov...STAU itd.Je pa teh tabel res veliko in nasi bi namesto radarjev...okoli Golovca lahko pripomgli tudi kaksen tolarcek za varnost nas na avtoceti,ne.
Mogoce se pa tudi motim? ;)

Ma čist tkole bom ustrelu zdej k sm že mal zaspan - če si tolk debilen, da ne veš, da se u nasprotno smer po AC voziš ti nobena tabla svetlikajoča se ko novoletna smrečica ne bo pomagala. Če že SLUČAJNO nimaš prilike vidt ostalih ki na odcepu zavijajo pravilno in kako drug folk vozi na tvoji strani IN na strani čez ograjo... Pa itaq je ograja/zid na napačni strani, isto odstavni pas... Ma nevem no js si še vedno enostavno ne morem predstavljat kako to nekomu rata. Če bom še kj bl tuhtu o tem me bo glava začela bolet. Mislm, da more bit človk ali nečloveško utrujen, ali ornk pijan, ali ornk zadet, al met smrtno željo, ali pa ti morjo odpovedat možgani, da to nardiš. Pa table maaaaaš! obvezna smer.... enosmerna... arghhhhhhhh!

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Sr mar 23, 2005 9:52 pm

OZIROMA... Bi ble bl koristne table, ki bi pravilno vozečim (= brain activity) sporočale (ala flashy style), da nekdo vozi v nasprotno smer.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr mar 23, 2005 9:55 pm

Zzooommm je napisal/-a:OZIROMA... Bi ble bl koristne table, ki bi pravilno vozečim (= brain activity) sporočale (ala flashy style), da nekdo vozi v nasprotno smer.

Pa clovek bozji sej sem jaz tudi te table mislil.LOOOOOOL.Prislo je do manjsega nesporazuma.Nisma s vredi razumela zal mi je. :P Sicer pa tako ni vazno sma ze nasla skupno besedno.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Re: Vesel sem da sem ziv!!!

Napisal/-a reber Sr mar 23, 2005 10:28 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:... fajn prtisnem in se peljem okoli 160km/h. Lepo prehitevam tiste tovornjake. nakar vidim enga modrga polota ali lupota. malo zaliman vozim se tisti sekundo, potem pa šok "Fura po narobni strani avtoceste, jest 10m pred njemu zavijem (na hard), če nebi imu 235mm gume in spusen avto...

Še dobro, da se je končalo brez posledic.
Imam pa pripombo glede na tvojo vožnjo. Če si videl avto, bi lahko videl prej, da vozi narobe, ali pa je imel ugasnjene luči, to se pa ja dobro vidi ali so rdeče luči ali pa prednje bele luči :? in če nisi dobro videl, ker si bil še malo zaliman oziroma zaspan, potem, kaj hudiča voziš 160km/h ??? kljub temu, da sta se približevala eden drugemu cca 70m/s, luči pa vidiš vsaj nekaj 100m in to je vsaj 5 sekund ...
Stari čiča je vsekakor kriv za svojo neumnost ki jo je naredil in kar bi lahko naredil... toda, roko na srce, zjutraj zaliman - zaspan, to bi pa res lahko vozil malo počasneje in če voziš hitreje od dovoljene hitrosti, je potrebno biti zbran še veliko bolj kot običajno.
In še ena misel, zakaj mogoče nisi videl dovolj zgodaj da se vozi v napačno smer: enostavno zaradi tega, ker ti kaj takega sploh ni prišlo na misel, ker je to precej neobičajno, potem pa še jutro ... zaspan ... oči lahko vidijo, le možgani ne registrirajo ...
Tako da, vsem priporočam, da ko ste zaspani in utrujeni vozite počasneje in pa poskusite biti zbrani in računajte na neobičajne stvari ki se vam lahko pripetijo.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr mar 23, 2005 10:40 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:heh, jah sej bolsga avatarja nebi mogu dat. Pove vse o tebi :D

Kaj je od Greenpeacea da tok rad objema drevesa ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm Sr mar 23, 2005 11:06 pm

s_mande je napisal/-a:Pa clovek bozji sej sem jaz tudi te table mislil.LOOOOOOL.Prislo je do manjsega nesporazuma.Nisma s vredi razumela zal mi je. :P Sicer pa tako ni vazno sma ze nasla skupno besedno.

LOL!!! :D Kok sm trapast izpadu ko toplo vodo odkrivam :D Pa še tko ponosno sem naznanil svojo ugotovitev :cry :cry :cry Zgleda sem tvoj post povrsno prebral... :oops: Sorry... :oops: Oz. sem preveč zaspan, da bi še trezno razmišljal. :bonk Udobno ležišče, here I come! 8)

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr mar 23, 2005 11:10 pm

Svašta :shock:
Kako zapeleš na napačn pas na avtocesti tud men ni jasn.da se pa pol kr naprej peleš je pa sploh neki nepojemlivga.no vsaj upam da ne bom kdaj take bedarije naredu :P
Da bi vsi vozil kot v avtošoli niti nebi bilo tok slabo, samo hitrejše bi se moglo vse dogajat(speljavanje,menjanje pasov...)
Stare ljudi(60+) bi bilo obvezno dat še enkrat v avtošolo na test vožnje.ogromno ljudi, ki jih jaz poznam po 50 letu začne izgubibljati sposobnosti na cesti.take malenkosti ampak vseen.
Zadeva je taka da na cesti vsi delamo napake.ene so usodne druge pač ne.nikoli nisi dovolj pazljiv.
sicer me boste verjetno popluval ampak vseen: 160 je že taka brzina da nimaš več kej bit zaspan,šaltat radio,drkat mobitela,šlatat sopotnice.....

lp

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Re: Vesel sem da sem ziv!!!

Napisal/-a Zzooommm Sr mar 23, 2005 11:20 pm

reber je napisal/-a:In še ena misel, zakaj mogoče nisi videl dovolj zgodaj da se vozi v napačno smer: enostavno zaradi tega, ker ti kaj takega sploh ni prišlo na misel, ker je to precej neobičajno, potem pa še jutro ... zaspan ... oči lahko vidijo, le možgani ne registrirajo ...
Tako da, vsem priporočam, da ko ste zaspani in utrujeni vozite počasneje in pa poskusite biti zbrani in računajte na neobičajne stvari ki se vam lahko pripetijo.

Čudovita spesnitev tole :bow ... Dodal bi le še, da človek hitreje naredi kakšno nepremišljeno neumnost v situacijah ko je treba hitro reagirat ko je ves zaspan in zlepljen, ker mu enostavno možgani ne funkcionirajo kot bi morali. Se prav ne le, da pozneje opaziš neumnosti drugih, za povrhu (lahko) še svoje delaš... killer kombinacija. No vsaj pri sebi sem jaz to vidu. Tko da se je treba prsilt: v takšnem in takšnem stanju sem -> take it easy!

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Sr mar 23, 2005 11:33 pm

nebivedu je napisal/-a: Na njegovo srečo sem bil s puncinim avtom in sem se mu umaknil na rob ceste. Če bi bil z mojim tankom, se mu nebi umaknil, ampak bi ga nabil čelno ...

Kater avto pa imaš?

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr mar 23, 2005 11:38 pm

A se vam zdi da bi ble une plošče ko se ugreznejo če po njih zapeleš po kontra smeri preveč radikalna rešitev za take ghost riderje?!

men se zdi to kr uredu rešitev... mislim js bi od straha crknu da mi en nasprot prleti... :shock: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 23, 2005 11:55 pm

nej kdo v urednistvo novic poslje prosnjo, da nardijo skandal iz teh primerov. k jih je zadnje cajte res uibr velik.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov