juhica je napisal/-a:ja, najprej en pravi da se je model ze parkrat razlepu s katro, drugi pravi no sej ce divja ni nic hudega sej eni pa pocas pa zastoje delajo, tretji pa sej ce se bo pa vame zaletu bo pa itak on kriv, kar bo meni zlo v tolazbo ce bom brez mojga stirikolesnega prijatelja in z nogo v gipsu. kar se pa modela tice ki vozi v rdeco, prekoraci omejitev hitrosi za 3x in podobno pa samo sploh nimam komentarja. model, a vozis tam kjer je omejitev 30 90 na uro al tam kjer je 70 210? d****. pa lohk se dobiva pa ti v obraz povem da si k****n. ampak to verjetno sam ves. budalo.
ajde
ma juhica pusi kura c. js sm vsaj brez dlake na jeziku povedu kva pocnem. pa ko bos ti enkrat presaltu s playstation-a na avto v realnem svetu, pol se pa buni.
kot sm ze reku vse te stvari pocnem tko da je 100% varno, kva ti ni tle jasn?
no da ti se objasnim, 3x prekoracim omejitev tm kjer je omejitev 40 vsi se peljejo pa 90, js sm se pa ze veckrat 120+. omejitev je na racun slabe ceste tok smesno nizka, cesta je pa pregledna in izven naselja. dejansko tm noben ne voz pod 70.
v rdeco grem samo takrat ko ni nikjer nobenga in je to ob kksnih hudo jutranjuh urah. kva a nej cakam pr praznem kriziscu 10min sred noci, zato ker pac cestarji niso mel tok u glavi da bi nastimal rumeno utripajoco? v situacijah ko je vsaj remote posibility da je kksn avto ali kdorkoli v blizini 500m nikol ne grem v rdeco.
kar se tice neprivezane voznje je to cist moja stvar.
kar se tice voznje za idioti, nikol ne silim nikomur v rit, ki se ob pravi priloznosti umakne, sploh ni panike, pocakam in vse, sam da mi bo pa nekdo zanalasc 130 vozu po prehitevalnem, pa se ne hotu umaknt kljub kilometrom placa, pol pa jebiga se mu bom pa nalepu na rit. ce hoce bremzat, kdo sm js da bi mu preprecu, mene nebo zajebu, sebe bo bol. zal tko je.
skratka vse predpise krsim takrat ko jih lahko in lahko mi vrjams da zlo zlo pazim da nebi koga zbiu, obtepel, al celo ubil, sam na falus mi greste pa s temi forami ala js sm woytla na cesti, pol vas pa covek vidi kje, kako prehitevate po desni, pa se skresate sred lublane na streho. zesci modeli, 2f&2f wannabeeji, tle gor pa pol cviljo/te kako sploh nevejo kaj je to prekrsek in oh in sploh.
mal se spustte na realna tla. ce boste vsi delal prekrske sam tko kot jih js, bom takoj odzun sveco prizgau in si priznal, da je svet lepsi.