Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Pe apr 08, 2005 3:49 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Primer: Če ti v prometu na dan pršparaš 15 min, maš na leto skor štir dni več prostga cajta... pa se zamislte.

Aha... in kolk kadilcev neha kadit zato, da ima na leto skor 200 jurjev več denarja? Zamisl se. :lol:

Sicer nimam nč proti ljudem, ki vozjo hitrej, sem tudi sam med njimi... tisti k se pa čez rdečo vozte pa - upam, da ne bote srečal kacga šleparja v levi bok, ker potem se lahko nardi, da boste nehal čez rdečo vozt.
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe apr 08, 2005 4:21 pm

ja tega debila pa poznam osebno :twisted: :twisted: sm ga za vrat držu k me je skor ubil model! :evil: :evil: sam to je kr leto če ne več nazaj! :evil: 8)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Pe apr 08, 2005 4:30 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:ja tega debila pa poznam osebno :twisted: :twisted: sm ga za vrat držu k me je skor ubil model! :evil: :evil: sam to je kr leto če ne več nazaj! :evil: 8)

Stari, kaj se buniš, on je pač dirkač....no saj zgleda da je.... :D

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Pe apr 08, 2005 4:46 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:ja tega debila pa poznam osebno :twisted: :twisted: sm ga za vrat držu k me je skor ubil model! :evil: :evil: sam to je kr leto če ne več nazaj! :evil: 8)

L.p Bistri...
kaj se buni me zanima če se ti nebi, k bi te skor zbil ??? sej lahko je miren pa use samo če tko voz kokr so rekl pol je lahko 18ur na dan mireen v preostalih urah pa ubije človeka.
Pač tud jst vozm hitr pa ... samo ne pa tko da ni varno.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Pe apr 08, 2005 5:45 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:
_BiStRi_ je napisal/-a:

L.p Bistri...
kaj se buni me zanima če se ti nebi, k bi te skor zbil ??? sej lahko je miren pa use samo če tko voz kokr so rekl pol je lahko 18ur na dan mireen v preostalih urah pa ubije človeka.
Pač tud jst vozm hitr pa ... samo ne pa tko da ni varno.

Kja predlagaš? Javno linčanje....vsak pride enkrat k pameti....bo že nehu....ko pač bo, če je pa res koga skor zbil...to je pa druga stvar......če je?!?!

L.p Bistri
555

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Pe apr 08, 2005 6:01 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:Primer: Če ti v prometu na dan pršparaš 15 min, maš na leto skor štir dni več prostga cajta... pa se zamislte.

Aha... in kolk kadilcev neha kadit zato, da ima na leto skor 200 jurjev več denarja? Zamisl se. :lol:

Sicer nimam nč proti ljudem, ki vozjo hitrej, sem tudi sam med njimi... tisti k se pa čez rdečo vozte pa - upam, da ne bote srečal kacga šleparja v levi bok, ker potem se lahko nardi, da boste nehal čez rdečo vozt.

Bemti vidš - moram nehat kadit 4 real :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Navaroff
Nov uporabnik

Napisal/-a Navaroff Pe apr 08, 2005 6:15 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:@ nebivedu: Se čist strinjam s tabo.

@ Voith: Zgleda da sva si po vožnji čist podobna, pač mi grejo na jetra tisti ludje k promet ovirajo za brezveze in kadar pač nimam cajta se 40 na uro vozt za njimi ne bom obrablu bremz in ga bom enostavno če je frej nasprotn pas prehitel magar čez polno al pa škarjice pr semaforju itd. Sicer pa itak brezveze izražat svoje mnenje na tem forumu k itak takoj izpadeš en kao k****n k se hval in so vsi drugi angelčki, vse cool dokler ocenš da je vse varno...

To z vožnjo čez rdeče pa me tut ne mot če se valda prej mal upočasniš in pogledaš levo desno pa če je kaka kamera, cop in greš naprej.. Žal je tko da žvimo sam enkrat in se nam vse bol mudi, treba je cajt izkoristet v lajfu!!!

Primer: Če ti v prometu na dan pršparaš 15 min, maš na leto skor štir dni več prostga cajta... pa se zamislte.

A si pomislu da te zadene en k je šel čez rdečo pa te ni več, pa maš več prostega časa. To mi deli t'str :bonk :clapclap
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe apr 08, 2005 6:57 pm

Važno da ti bmwmotosport, če voziš čez rdečo gledaš če je kamera,polcaji in podobne bedarije.jaz bi prej gledal če je kje kakšen avto al pa pešec :bonk
Ja vsak enkrat k seb pride, ko zbije koga na cesti.no upam da to ne bom jaz oz. kdo ki ga poznam.po mestu se izživlat.....in ja če bo koga zbil zaradi take bedarije kakor je dostava pice bi imel lahko javno linčanje :evil:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe apr 08, 2005 7:37 pm

juhica je napisal/-a:ja, najprej en pravi da se je model ze parkrat razlepu s katro, drugi pravi no sej ce divja ni nic hudega sej eni pa pocas pa zastoje delajo, tretji pa sej ce se bo pa vame zaletu bo pa itak on kriv, kar bo meni zlo v tolazbo ce bom brez mojga stirikolesnega prijatelja in z nogo v gipsu. kar se pa modela tice ki vozi v rdeco, prekoraci omejitev hitrosi za 3x in podobno pa samo sploh nimam komentarja. model, a vozis tam kjer je omejitev 30 90 na uro al tam kjer je 70 210? d****. pa lohk se dobiva pa ti v obraz povem da si k****n. ampak to verjetno sam ves. budalo.

ajde

ma juhica pusi kura c. js sm vsaj brez dlake na jeziku povedu kva pocnem. pa ko bos ti enkrat presaltu s playstation-a na avto v realnem svetu, pol se pa buni.

kot sm ze reku vse te stvari pocnem tko da je 100% varno, kva ti ni tle jasn?

no da ti se objasnim, 3x prekoracim omejitev tm kjer je omejitev 40 vsi se peljejo pa 90, js sm se pa ze veckrat 120+. omejitev je na racun slabe ceste tok smesno nizka, cesta je pa pregledna in izven naselja. dejansko tm noben ne voz pod 70.

v rdeco grem samo takrat ko ni nikjer nobenga in je to ob kksnih hudo jutranjuh urah. kva a nej cakam pr praznem kriziscu 10min sred noci, zato ker pac cestarji niso mel tok u glavi da bi nastimal rumeno utripajoco? v situacijah ko je vsaj remote posibility da je kksn avto ali kdorkoli v blizini 500m nikol ne grem v rdeco.

kar se tice neprivezane voznje je to cist moja stvar.

kar se tice voznje za idioti, nikol ne silim nikomur v rit, ki se ob pravi priloznosti umakne, sploh ni panike, pocakam in vse, sam da mi bo pa nekdo zanalasc 130 vozu po prehitevalnem, pa se ne hotu umaknt kljub kilometrom placa, pol pa jebiga se mu bom pa nalepu na rit. ce hoce bremzat, kdo sm js da bi mu preprecu, mene nebo zajebu, sebe bo bol. zal tko je.

skratka vse predpise krsim takrat ko jih lahko in lahko mi vrjams da zlo zlo pazim da nebi koga zbiu, obtepel, al celo ubil, sam na falus mi greste pa s temi forami ala js sm woytla na cesti, pol vas pa covek vidi kje, kako prehitevate po desni, pa se skresate sred lublane na streho. zesci modeli, 2f&2f wannabeeji, tle gor pa pol cviljo/te kako sploh nevejo kaj je to prekrsek in oh in sploh.

mal se spustte na realna tla. ce boste vsi delal prekrske sam tko kot jih js, bom takoj odzun sveco prizgau in si priznal, da je svet lepsi.

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Pe apr 08, 2005 8:09 pm

to Voith prav mas d poves kar misles in kar pocnes pa se ne delas neki.
Jest sm tut ze pelu 120 al pa 130 skoz bitnje vse od zacetka pa do šk loke sam med tednom to pozno ponoč med 2 in 4to uro al pa učas za vikend. Ko se vozm po lj skoraj redno vozim u rumeno seveda če je pred mano prostor ne tako da ostanem u križišču. V lj se na celovško uklučujem tak bus obrača in je prepovedan un vn zavijat tm.
Po logov dolin redno skoraj 120+ omejitev 90 in cista ravnina brez kakih peščev ob cest.
Pa a sm zarad tega pol psihopat. Pomoje ne, ker še zmer upoštevam več pravil in bontona u prometu kot velak večina.
Nikol ampak res nikol ne vozm pijan. Zmer se pripenjam uporabljam smernike se ustavljam pred rdečo lučjo tut ponoč v praznih križiščih. ne prehtevam čez polno črto al pa u škarjice saj zaenkrat še nism *knock knock
Se mi zdi d vlik folka počne še precej večje bedarije.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Pe apr 08, 2005 8:29 pm

Voith, prvi, ki bi se moral spustit na realna tla si ti. A misliš, da si težek frajer, ko se voziš skozi naselje 120 kjer je omejitev 40? In to se ti zdi tako strašno kul, da se s tem še hvališ. Zraven tega še povdarjaš, da si poklicni šofer. Bog nam pomagaj! Še marsikaj bi lahko napisal pa nima smisla. Kar nekaj takih pametnih prepotentnežev sem poznal. Poudarek na: sem...So mislili, da so vso znanje in obvladanje volana požrli z veliko žlico. Pa so se zmotili. Žal je njihova zmota stala življenja tudi koga drugega.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe apr 08, 2005 8:51 pm

joke je napisal/-a:Voith, prvi, ki bi se moral spustit na realna tla si ti. A misliš, da si težek frajer, ko se voziš skozi naselje 120 kjer je omejitev 40? In to se ti zdi tako strašno kul, da se s tem še hvališ. Zraven tega še povdarjaš, da si poklicni šofer. Bog nam pomagaj! Še marsikaj bi lahko napisal pa nima smisla. Kar nekaj takih pametnih prepotentnežev sem poznal. Poudarek na: sem...So mislili, da so vso znanje in obvladanje volana požrli z veliko žlico. Pa so se zmotili. Žal je njihova zmota stala življenja tudi koga drugega.

nick mas ti kr taprau.

ce bos pazljivo se 1x prebral moj post bos opazu tole:

Voith je napisal/-a:no da ti se objasnim, 3x prekoracim omejitev tm kjer je omejitev 40 vsi se peljejo pa 90, js sm se pa ze veckrat 120+. omejitev je na racun slabe ceste tok smesno nizka, cesta je pa pregledna in izven naselja. dejansko tm noben ne voz pod 70.

pa ne mislm se tle pred vami neki zagovarjat. js vozm tko da je cimbol optimalno v vseh pogledih, tako v varnosti, kot hitrosti.

nevem pa zakva vs vecina tok laze, vsi si neke spojlerje po avtih montirate pa sportne filtre pa +30konjev je sploh fino met, zakva? kva vm bo +30 konjev? -30konjev bi komot ufural ce bi se res sam po omejitvah vozil. pa neki dragi pa teen-ego v smislu zdj so tle picke treba pohodt pa to, pol mi bo pa lih isti folk tlele neki pametoval o varnosti pa prekrskih.

glede na kilometre k sm jih do zdj naredu pa stevilo nesrec(tok tok), bi reku da se moj sistem interakcije v prometu obnese bol k sistem vecine vs. v cem je pol catch, ce sm js tok brutaln krsitelj, vi ste pa bela jagnjeta nedolzna?

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Pe apr 08, 2005 9:02 pm

Voith se ti globoko opravičujem, ker sem spregledal, da ni bilo naselje. "Catch" tvoje interakcije v prometu pa je lahko samo enkrat in takrat preveč.
Takoj podpišem, da se uvedejo obvezni psihološki testi pred opravljanjem vozniškega izpita, še posebej za takoimenovane poklicne voznike (ponavadi kar samooklicane).

Pa brez zamere in veliko varnih kilometrov želim vsem.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe apr 08, 2005 9:14 pm

psihoteste sm js delu. in ne nisem samooklican. mam dokazano crno na belem ;)

drgac pa se ne splaca razburjat, sam tko trenutno me pogreje k gledam kva folk po cestah dela, in ker na ta forum zahajajo ljudje ki jih srecujem tud po cesti, vem da jih je velik k so ob takih priloznostih na moc pametni, na cesti pa take pocnejo da ucasih ni za prezivt.

prioriteta na cesti je, da je varnost drugih udelezencev zmer na najvecjem moznem nivoju. predpisi ce jih spostujes al ne nima veze. js hocem met cisto vest, zato nebom tiscu po mestu, in tvegu da komu zbijem otroka. ne. ker vem da ce bi ga men kdo zbou, bi ga obesu za creva na drevo.

sploh ni zaj**** to, sam mal pomislis z glavo in ti je vse jasn, sam ocitn dost folku to ne gre lih dobr od rok, oz od glave.

kakorkoli ze, vsem vm zelim srecno voznjo, in cimmanj stresnih situacij.

zdj bom pa nehu nabijat pocas ker vm grem ze posteno na zivce :lol: ne? :twisted:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Pe apr 08, 2005 9:41 pm

samo eni ste pa res ......................, pa puste človeka da uživa, men je tut kul taka vožnja, doskrat izivam (prevečkat) samo to mi je kul in tut tega tipa ne bo ustavilo da bo to nehau delat (ga predobro poznam), tko da js držim z njem ;) , če pa koga mot njegova vožnja, naj pa parkira svoja avto pa naj gre peš al pa na bus, pa bo.

PA NEHITE SE ŽE 1X PIZDIT K MI GRESTE NA K......... :evil:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 09, 2005 8:29 am

Voith je krasno povedu, ne bi mogu bolje, pod njegove izjave se podpišem tudi jst, ker sem enakega mnenja, glede dirkaško hitre vožnje in ja res je skrajni cajt, da se nehate bunit...(men če kdo skor sesuje cel avto ga na licu mesta pošljem v...p...pa ne bom primerčkov pisu,ker nimamo vsi skupej tok cajta)če 4senna bere tole...se še na avtobus ne bo upu it več, kaj šele z katro na cesto.... :P :P :P

Pomirte se vsi skupi :!:

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So apr 09, 2005 11:29 am

_BiStRi_ je napisal/-a: če 4senna bere tole...se še na avtobus ne bo upu it več, kaj šele z katro na cesto....
L.p Bistri...

mal se motš ti, on ne hod na bus je al v rdeči katri, v tipotu al pa v moji oranžni kati, tko da nikol ne veš kje ga bos srečau.

vam pa lahko povem da zna tudi po predpidih vozt ampak teško, to mislim predvsem okol pol pa vrcev.

tko da vsi mamo napake takšne in drugačne, in če en cik cak voz ni to nč tazga, tut js sm se že v eno smerno pelu pa kaj, a sm zato idijot al kaj, ne mi govort da je pol ta tip točn to, če bi ga poznali bi vedl da je čist kul kjerkoji tut v katri

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So apr 09, 2005 1:27 pm

No no, sej nism nč slabga mislu, sam nočm, da bi se preveč prestrašu ;) provzaprov ga bi ob priliki rad spoznov...da mal podebatiramo...tudI sam dirkam po cesti :za vse ki se bunite:TO DELAM NA VAREN NAČIN!!! Prepričan sem, da je tvoj kolega čist u redu model....tko, da brez zamere....enkat sm ga že sreču, pa se ni hotu pogovarjat...je laufat začel....ne vem zakaj...ne vem a je biv on k ga osebno ne poznam, biv pa je z katrco 4senna....

L.p Bistri
555

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So apr 09, 2005 2:00 pm

na koncu boste eni še ugotovil, da je vzorni voznik :roll:

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So apr 09, 2005 2:02 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:No no, sej nism nč slabga mislu, sam nočm, da bi se preveč prestrašu ;) provzaprov ga bi ob priliki rad spoznov...da mal podebatiramo...tudI sam dirkam po cesti :za vse ki se bunite:TO DELAM NA VAREN NAČIN!!! Prepričan sem, da je tvoj kolega čist u redu model....tko, da brez zamere....enkat sm ga že sreču, pa se ni hotu pogovarjat...je laufat začel....ne vem zakaj...ne vem a je biv on k ga osebno ne poznam, biv pa je z katrco 4senna....

L.p Bistri

ok sj je kul nič ne zamerim, lepo da je med namo še en dirkač, ki varbo derka ;) :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov