Jaz tankam zadnje cajte za 8k. To je okol 40l. Na mesec nardim okol 500km tako da jih je 40 kr dovolj. Samo enkrat pa sem tankal za 15.000 SIT pa nikol več (70l).
Jst zmer za ene 4 do 5 k sit, tankat pa grem, malo preden zasveti rumena lučka. Sam, a nima črpalka sesalnega dela na dnu rezervoarja, pol ni važn, al je pouhn al pa prazn tank-zarad smeti???? Dejte mi razložt to??
Pol ni panike itak pol se nau crknala pumpa tk kmal, koker sm vas zastopu. Moj kolega ma pa 20 l starga Fuegota pa 250.000 km pa ni se nobene panike s pumpo, tko da mislim, da je to bol smola ce ti crkne pumpa
Lp,
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Jaz tankam zmiraj polno pa ga tudi zmiri spraznem skor čist, tankam pa tam nekje med 55 in 58 litri, naredim pa od 550 do 620km, porabo mam okrog 9,5 litra.
48-55 litrov. Ko pridem na rezervo grem tankat, takoj ko pridem v blizino doma. S tem pa naredim od 800 do 1000km za ceno cca 10-11ksit.
Do sedaj sem samo dvakrat al trikrat tankal manj kot polno, ker se mi zdi neumno. Al placam zdej pa se vozim teden pa pol, al pa vsak dan visim na pumpi.