Debate, ki niso vezane na ostala področja...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To apr 19, 2005 8:50 pm

Groza :shock: :shock: :( :!: Zame ni hujšega kot da živ zgoriš v avtu :( :(

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To apr 19, 2005 8:54 pm

jst sm glih ob treh štartu iz NM iz seminarja, pa se pelem proti hitri cesti v koloni, ko začne naenkrat ful tult, se kolona razmakne pa šiba gasilski pick up mimo, za njim pa dva tovornjaka gasilska, pa sm sam pomislu, da bi ja kaj gorel, ne pa kak hud kreš, pa pol zvečer vidm po TV, kaj se je zgodil, bi lahk tut kak znanc na*ebu, k so šli proti LJ...
žalost!
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To apr 19, 2005 8:56 pm

ljudje so vpili ko so bli vkleščeni pod tovornjakom v avtu in jih niso mogli rešit. ampak nekaj pa zamerim ROC Novomesto, nesreča se je naredila 300m od meje kjer konča posredovati pgd Trebnje ampak niso klicali trebanjcev, čeprav bi bili saj 5 min prej na kraju nesreče, ampak so prišli iz nm! :?
Zadnjič spremenil splash, dne Sr apr 20, 2005 12:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 To apr 19, 2005 9:01 pm

No sej neki tacga mi je pa tud en kolega enkrat pravu za nš konc,ko je pri Radovljici usekal in so se dohtarji tko ubiral da je en šofer pol škripnu in mi je samo to djau da upa da se mu kaka huda prometna ne zgodi v tem koncu :roll: :roll: :evil:

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To apr 19, 2005 9:05 pm

Sranje! :?
Ko vidiš kaj vse znajo povzročit IDIOTI ZA VOLANOM, se ti električni stolček za take sploh ne zdi več prehuda kazen!
Ljudje, zaboga, a tolk pridobite s takimi prehitevanji, da temu ni konca?! Men to nikol ni blo in tud ne bo jasno... :cry:

dolenjc

Napisal/-a dolenjc To apr 19, 2005 9:07 pm

Zdej imamo živ dokaz da končno tut dolenjska potrebuje PRAVO avtocesto. Se spomnete leto ali dve nazaj ko se je zgodila tut nesreča na dolenjki z žrtvami!!

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter To apr 19, 2005 9:45 pm

Pa sej če gledaš-v končni fazi sploh ni cesta kriva za nesreče, ampak norci na njej! :evil:

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke To apr 19, 2005 9:46 pm

8 mrtvih - zadnji podatek
http://www.24ur.com/naslovnica/slovenij ... hp?Nxn2=30

sožalje svojcem

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To apr 19, 2005 9:50 pm

splash je napisal/-a:ljudje so vpili ko so bli vkleščeni pod tovornjakom v avtu in jih niso mogli rešit. ampak nekaj pa zamerim grc Novomesto, nesreča se je naredila 300m od meje kjer konča posredovati pgd Trebnje ampak niso klicali trebanjcev, čeprav bi bili saj 5 min prej na kraju nesreče, ampak so prišli iz nm! :?

Mislim, da je to z gasilsci zdaj z zakonom urejeno, po novem naj bi lahko posredovali bližji gasilci. A dvomim, da so Trebanjci usposobljeni za tehnično reševanje. Čeprav to sprva ni bilo tehnično reševanje, ampak zgolj gašenje požara. Res me zanima, kako bi se izteklo, če bi posredovali Trebanjci. Vsekakor žalostno. Da bi bil zraven in slišal krike izpod gorečih avtomobilov, bi imel more celo življenje. Že danes bom težko spal.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To apr 19, 2005 9:54 pm

Žalostno, žalostno. Zdaj je kao že vsaj 8 mrtvih???
Glede dokaza pa mislim, da je bolj zoglenel kot pa živ :(
Država lepo kazni nabija, policaji se bašejo s krofi za mizami, folk pa crkava po cestah. Nobena kazen ne bo pomagala izboljšat mentaliteto voznikov pri nas, če se vlada ne bo zavzela za to. Kaj ti pomaga 10x hujša kazen kot pri sosedih, če pa jaz na cestah, kjer se največ vozim, policajev že 3 mesece še videl nisem (po omejitvah itak noben več ne vozi - od žačetka pa so, ko so bli policaji tm).
Dokler boš lahko neovirano in BREZ posledic izsiljeval pešče, vozil skozi rdeče, prehiteval v škarje (nazadnje na dolenjki sem bil ornk zašvican, ker sem pakne zakuru in jo komi cel odnesu), pobegnil s kraja nesreče (pred kratkim se je to mojemu očetu zgodilo - en peder ga je nabil od zadi pa spizdu), itd., se ne bo spremenilo NIČ.
Če bi bil policaj za "vsakim ovinkom" in gledal še na kaj drugega razen na hitrost, grem stavit, da bi bila situacija povsem drugačna. Nedavno sem slišal, da se v Angliji pritožujejo nad situacijo - imajo namreč malo morje kamer za hitrost, policistov na cestah pa je vedno manj - v skladu s tem je tudi vedno več nesreč - država pa mastno služi (s kaznimi).
Sožalje vsem vpletenim še z moje strani.

edit: typo
Zadnjič spremenil Zzooommm, dne To apr 19, 2005 10:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight To apr 19, 2005 10:00 pm

še slabša vest...u nesreči je umrla sošolčeva mama :cry: :cry: :cry: :cry:
rest&peace

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To apr 19, 2005 10:02 pm

Jah, sranje v vseh agregatnih stanjih, kaj naj še drugega rečem na to... :evil: :(

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To apr 19, 2005 10:05 pm

žalostno :cry: :cry:

LP
Slika

Dario
Novinec

Napisal/-a Dario To apr 19, 2005 10:49 pm

sožalje vsem tistim katerim so svojci bili v tej nesreči :cry: :cry: :cry:

Zzooommm
Popolnoma se strinjam s tabo
Temu bi jaz doživljensko dal, pa še to nebi bilo zadost

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To apr 19, 2005 10:51 pm

ZgAgEc je napisal/-a:pa je slo za ceu kamjon hyundajev....

tovornjak+ lantra karavan :( vsaj zgleda totalka...

glede slovenskih cest in pa slovenske kulture za volanom pa sploh nebom debatiral... vsi vemo kaki SMO (priznajmo, čeprav vsi preklinjamo, ampak ob kakem slabem dnevu tudi mi delamo napake).

res me srh spreletava ob misli na vse te ljudi... malo so mi v oči stople solze, ko sem prvo videl dva zoglenela getza, pol pa poslušam pa berem, pa slišim za žrtve... pa sem potočil malo morje solz. žalostno, res.
Slika

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To apr 19, 2005 10:54 pm

speedfight je napisal/-a:še slabša vest...u nesreči je umrla sošolčeva mama :cry: :cry: :cry: :cry:
rest&peace

:( :( :( :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:
tole je pa res grozno :huh:
novi zakoni??? :roll: :roll: :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
VW freak
Nov uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a VW freak To apr 19, 2005 10:58 pm

Iskreno sožalje vsem, ki ste imeli sordnike, prijatelje, znance,.. :sadd :cry:
BAD da se takle konča.
Sam da je VW TDI !!!

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ To apr 19, 2005 11:31 pm

Speedfighter je napisal/-a:Sranje! :?
Ko vidiš kaj vse znajo povzročit IDIOTI ZA VOLANOM, se ti električni stolček za take sploh ne zdi več prehuda kazen!
Ljudje, zaboga, a tolk pridobite s takimi prehitevanji, da temu ni konca?! Men to nikol ni blo in tud ne bo jasno... :cry:

Vsakdo lahko naredi traparijo na cesti. Za to ni potrebno veliko, le bad moment, trenutek nezbranosti, marsikaj..... in nemoreš kar tako obsojat ljudi pa jih dajati na električni stol.

Sej, lahko da je povzročitelj res kakšen od številnih idiotov na SLO cestah in tempirana bomba, lahko pa je to oseba, ki si nikakor ne zasluži takih obsodb.

Speedfighter, me prav zanima, če si ti res tolk 100% na cesti, da si upaš dajati take obsodbe :roll: (če si sploh že na cesti....)

Drugače pa je tud mene na cesti najbolj strah tega, da bi nekje ukleščen živ zgorel. Boljš da se ubiješ že med karambolom.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To apr 19, 2005 11:40 pm

VW freak je napisal/-a:Iskreno sožalje vsem, ki ste imeli sordnike, prijatelje, znance,.. :sadd :cry:
BAD da se takle konča.

Tudi jaz izrekam iskreno sožalje vsem, treba nam je tega :sadd
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr apr 20, 2005 12:07 am

Lahko je bit pameten, ampak upam, da se bo se kdo vsaj dve stvari vprasal: zakaj je zagorelo (to boo moral forenziki povedat, se pa dostkrat zggodi, za zagori zarad tehnicne(dizajnerske napake na avtu), predvsem pa me zanima, kako s epocutijo vsi tisti kreteni iz Trebnjega in eko-nacisti, ki so zarad lastnih interesov in neke kvaziekloske ozavescenosti tolk casa bremzal gradnjo, da AC se zdaj ni (pa bi ze lahko bla). Upam, da biojo fajn slobo spali in upam, da jih bo kdo, ki jih pozna, to povedal v obraz. Voznik kombija se mi zdi za vse te smrtne zrtve manj kriv kot oni.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov