X-Hair je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Stane H. je napisal/-a:Ne morem vrjet!!! Hm? Kake kozlarije! Obnašate se kot da je pravilo da se na cesti samo prehiteva pa divja!
a se ne?
hec
jst pravm tako tisk k vozi hitro nej vozi hitro- so zato tuki policaji
če vidm da me hoče nekdo izsilt, na to odreagiram- pametno oz ne ogrožam z tem nobenega
lp
Ne vem, ce prav zastopim ta tvoj pametno odreagiranje. Se pravi ce te nekdo izsili naredis kaj ? Pa recimo recva midva takolePred mano en majhen kamioncek pa se dva avtmobila. Tale kamioncek si ti, ki vozis direktno za tem avtomobilom, jaz ti pa dopovedujem, da mi naredi prostora za en avtomobil,da te bom prehitel, ker se po Zali ne bom vozil 40km/h. Potem pa cupci dopizdi, ko si butnskala in te izsilim. Kako ti potem pametno odreagiras
![]()
alesy je napisal/-a:Vidim da ste napisal velik dogodivščin.
Ena al pa dve moji.
Ko sem mel še yugota 45. sem hotu enkrat prehitet enga Audij, ki je pač počasi vozu in ko sem hotu prehitevat, je dal po gasu. In pol se tek ve kak je blo, ene 4 sem ga hotu, on se pa smeju. Kaj boš. Pol sma se na enmu križišču razšla.
Tudi se mi je enkrat zgodil, ko sem še enga yugota prehiteval.
Pred mano je bil en Hyundai accent in sma res lepo vozila izven naselja, nakar dohitiva enga yugota, ki je res počas vozu. Nakar Accent dobi priložnost in ga začne prehitevat in ko ga je začel prehitevat, sem pr onmu yugotu vidu črn oblak iz izpušne cevi in je pač pospešu, tak da sem vidu, da jaz nimam šans, Pač accent ga je brez težav prehitu, sam jaz sem mel 45 in še dober sem poznal cesto, ker sem se vsak dan v šolo vozu. Nato sem se oddaljil od njega in vozil daleč za njim. Vedu sem pa za en nepregledni ovinek, dokaj oster in tam sem jaz začel pospeševati, tako da me ni vidu, kdaj sem se mu začel prebliževati. Ko je ovinek zavijal v desno, me ni vidu in jaz sem ful pridivjal, nakar se ovinek obrne v levo in se cesta odpre za prehitevanje. Na srečo je blo prazno in seveda sem lahko začel prehitevati, drugače bi pač moral zavirat, nakar me opazi v ogledalu in sem spet zagledal črn dim iz njegove izpušne cevi, nakar sem ga glih komaj prehitel. Ampak potem bi moral videt kaj se je dogajal v vzvratnem ogledalu.
Na srečo preden bi se kaj resnega pripetilo, je on na križišču zapeljal drugam.
Pa to ni vse. Z yugotom sem mel vedno probleme vsakdo se je spravil name.
Odkar mam pa drug avto pa še nisem mel kakega extremnega primera.
Mal se čez nekaj časa tudi zresniš in te tudi počasna vožnja za nekim zabušantom ne moti več toliko,. Ampak vseeno je dost ljudi, ki niso dovol zreli za vozniški izpit.
nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Speedfighter je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Nice move!
kljukec je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Nice move!
po eni strani jamrate kako nekateri ne vozjo pametno, pa pizdite zarad tega
pol pa preberaš take idiotske izjave- nice move- a človk bi se lohka ubov
jao
kljukec je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Nice move!
jao
Speedfighter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Nice move!
jao
Idiotska izjava? Mogoče če jo i**** bere(š), pol res! Sicer mi pa po pravic povedan takih, ki prehitevajo po odstavnem pasu, sploh ni žal - en norc manj na cesti!
kljukec je napisal/-a:če je tako tvoje mišlenje- da lahko vzameš življenje zarad tega ker te prehiteva po desni in ker vozi prehitro potem ok
Speedfighter je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:če je tako tvoje mišlenje- da lahko vzameš življenje zarad tega ker te prehiteva po desni in ker vozi prehitro potem ok
Hm...roko na srce, taki si itak sami hočjo vzet življenje, sicer ne vem kaj bi iskal na odstavnem pasu!
Je bil pa moj komentar tud pod vtisom dogodka na slovenskih cestah že kar nekaj let nazaj, ko je prav tako frajerček prehiteval tovornjaka po odstavnem pasu in ob tem ubil celo družino,kateri se je pokvaril avto...pa zdej razmisl kdo je naredu bolj nepremišljeno potezo?? Odtod tud komentar "nice move"-če ne gre folku zlepa v glavo vtepst,je treba pač zgrda-tko je to.
kljukec je napisal/-a:ja sam nismo mi na cesti da bomo delal red- oz lahko ga le če nikogar ne ogrožamo
NISMO VEČ V SREDNJEM VEKU
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov