petra je napisal/-a:srečam ga vsak dan nekajkrat, ko se pelje proti mengšu (rumen, oranžen, saj ne vem kako bi opredelila tisto barvo, neki posebnega je, v glavnem)
zanimiv avto, da ne moreš, da ne bi pogledal, ampak...
ni mi jasno čemu ga v naši mali državici nekdo potrebuje...
za preseravanje, valjda, za kaj pa drugega?!
eni imajo preveč denarja in ga takole zapravljajo, drugi pa umirajo od pomanjkanja, tako pač je
petra je napisal/-a:srečam ga vsak dan nekajkrat, ko se pelje proti mengšu (rumen, oranžen, saj ne vem kako bi opredelila tisto barvo, neki posebnega je, v glavnem)
eni imajo preveč denarja in ga takole zapravljajo, drugi pa umirajo od pomanjkanja, tako pač je
McLaren je napisal/-a:petra je napisal/-a:srečam ga vsak dan nekajkrat, ko se pelje proti mengšu (rumen, oranžen, saj ne vem kako bi opredelila tisto barvo, neki posebnega je, v glavnem)
Je to tvoje mišljenje?
No potem naj ti naj ne bodo všeč BMW-ji in vsaj V6 motorji (ker so itaq v naši mali državici za preseravanje) ampak se zadovolji z rabljeno Dacio Supernovo.
![]()
BlackWind je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:jrk0 je napisal/-a:pravi hummer je itak H1
Pa še to samo v vojaški, heavy-duty verziji,ne pa tisti oskubljeni pussy-street-version da vrat ne moreš odpret če hočeš na klančku parkirat.
Kaj se karoserija tok krivi al kaj ?
najbrz je fora v tem da ni vec tolk visok...da so ga kj znizaliops:
bo ze sam povedal kaj je mislu
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov