Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 2:33 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 2:36 pm

Jest že vem, sem vidu ko sta dirkala lotus elise (120km) in F40 in se mu Ferrari ni mogu odlept!!! :shock:

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Pe apr 04, 2003 2:43 pm

Ne da nimam pojma, saj konji res ne pomenijo kaj dosti!!
Samo glede lege pa mislim ,da nebi mogla konkurirat M5!! :x

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe apr 04, 2003 2:45 pm

D.J. je napisal/-a:Traktor ne more bit športen :wink: :twisted:

SlikaSlikaSlikaSlika

BRAVO !!! Vse cestitke za to izjavo. Slika Pismu ti bi se mogel malo narisat v nasih krajih.
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 2:47 pm

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 2:50 pm

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Pe apr 04, 2003 2:54 pm

Glej saj maš prav, si lahko tud pogledaš na motovisin.de ,tracktest...sicer je tam nova civic typeR.
Na takšnih malih zavitih progah je honda sigurno boljša si tud razložo zakaj...ampak na kaki hitrejši progi oz cesti pa nevem ,če bi lahko honda konkurirala.
Tak ,da je tud odvisno od ceste!!
Moje mnenje!!

P.S. pa ne mi prosim žespet rečt ,da nimam pojma!! :wink:

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 2:57 pm

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Pe apr 04, 2003 3:02 pm

Točno tak !!!
:D :D
Sem se peljal v M3 cabrio in nisem mogo dve noči za tem vredu spat ,ker mi ni šlo z glave!! :shock:
Taka stvarca te lahko zasvoji!! :!:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 3:04 pm

Logično, na hitri stezi z dolgimi ravninami in hitrimi, odprtimi ovinki, Hondi pač primanjkuje tistih 200 konjev več. BTW: bi kdo morda spremenil ime teme, ker niti slučajno niso več Golfi v igri :roll: :wink:

Še to: GFors glede S2000 in M3ja se žal ne morm strinjat. Sem gledal test, ki so ga naredili japonci z S2000, M Roadsterjem, NSX, RX7, staro Integro R, Silvio in še enim čudnim buggy-spakom. Vsi so bili "stock", zadnja je bla S2000!! Zmagal je BMW na račun 45 konjev prednosti, čeprav če bi šli še kak krog več (5), bi ga pomoje RX7 prehitela, ki je bila skos za njim. Rekli so, da je nekak S2000 prepočasn. Čudno :? Se mi ne sanja kako jo je lahko nascala integra, se pa pozna da je še zmeraj samo (navit) štirivaljnik. Definitivno bi moral iti v ta avto šestak. Č

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 3:15 pm

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 3:25 pm

Ej, sej pravim - tudi meni je bilo čudno. Proga je bila bol odprta, samo 5 krogov (pridš jutr? ti prnesem na cdju). Ne vem, čudno bi se mi zdelo, da bi japonci lastno znamko v drek tlačili :?

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Pe apr 04, 2003 3:29 pm

hmm GFors zakaj maš ti tolko proti M5? a ti misliš, da je to res avto samo za ravnino...vprašaj nekoga ko so bli na BMW tour-u, mislim da leta 1999 ali je blo 2000, se ne spomnim čisto, pa ga vprašaj kak so se vozli na pohorje in dol...pa ne prosim govorit, da ma avto slabo lego, ker te lahko kdo sliši in se začne smejat...sošolec je rekel, da ko so prileteli v ovinek si ni mislo, da bodo ga zvozli...baje da je blo hudo..vozil pa je en starejši gospod, 20 let vozil samo BMW...

lp

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 3:30 pm

Če bi dobro prebral bi opazil da je že vse povedal...

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 3:41 pm

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe apr 04, 2003 3:56 pm

tak... zaj še bo pa ata (madafaka) malo nekaj vmes posegel.. malo sem tu pa tam kiri post prebral, pa se mi ne da več teh prepiranj brat

malo premislite kaj govorite...

konji tu niso enaki kot konji tam... res je... teža tu ni enaka kot teža tam, zato je ta boljši na ovinkih... uf... nobelova? i don't think so..

če hočete avte razvrščat v kategorije jih morate prvo razvrstit po kilaži, konjaži, itd...

najlažja razvrstitev bi bila:

- za hitrostne proge (recimo drag): konji, navor na kilogram teže avta
- za ovinkaste proge (lega na cesti, bla bla bla) teža, podvozje, gume...

potem bi lahko avte še razvrstili po velikosti, kjer bi pa japanezeri v nižjih kategorijah definitivno zmagali, v visokokategornih pa popušili (najdite mi japonca, ki se lahko kosa z m5, audi s6... mogoče kak lexus, pa še to bi blo bolj švoh - pa ne mi z ameriškimi predelavami ki jih lahko vidite recimo na www.turboimports.com - by the way... takega lexusa bi tud jaz imel)

sedaj pa - gospoda... če se vam ta razvrstitev, kategorizacija, whatever you name it, ne ugaja, komentirajte in ARGUMENTIRAJTE!

ne mi primerjat avta, ki ima na kilogram teže 0,2 konja z avtom, ki ima 0,5 ali pa celo enega (recimo honda civic vti vs. m5 - govorim na pamet, niso to uradne številke)

ok?

LP! in lahko noč!

p.s.: upam, da brez zamere, ker nisem imel namena nobenega s tem postom užalit, sploh pa se nisem spravljal na posameznike

pa nehajte se kregat evropa-riževci, ker pol pa se vsi nekaj družite na srečanju... bodimo si dobri, pa bo brez vsake zamere, brez vsakega žaljenja, BREZ VOJN (ne nisem napušen :D )
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe apr 04, 2003 4:03 pm

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 4:04 pm

RegY je napisal/-a:malo sem tu pa tam kiri post prebral, pa se mi ne da več teh prepiranj brat....
...pa nehajte se kregat evropa-riževci, ker pol pa se vsi nekaj družite na srečanju... bodimo si dobri, pa bo brez vsake zamere, brez vsakega žaljenja, BREZ VOJN (ne nisem napušen :D )

Kdo se pa krega? Tega pa res nisem opazil v tej temi. Vsi (vsaj večina) argumentirano piše svoje poste.
Kar pa pri tebi nisem videl. Ker verjetno mojega posta nisi prebral, ki pravi zakaj japonci niso konkurenčni v višjem razredu, ti še enkrat zatrobim na uho: OMEJITEV NA 280 KONJEV !!! Ja? S tem sem sesu celo tvojo teorije, ki je že tako ali tako bila na majavih nogah.

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus Pe apr 04, 2003 4:24 pm

GFors je napisal/-a:Še malo olja na ogenj: baje M3 hondi S2000 komaj uhaja na dirkališču. Vozijo seveda profesionalci. :twisted:

Mislm ej to debato o japoncih pa nemcih berem na forumu vsaj vsake 14dni, mislm kaj delate ene glupe razprave??? "

BMW al pa HONDA sta dva cist druga svetova"

Zdej je pa sam se vprasanje kjermu vec pomeni luksuz in dinamicna voznja(bmw) al pa sportno naravnana voznja(honda)

ne vem kaj je tok govora v tem, itak da majo vsi + pa -, pa kaj cmo :wink:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. Pe apr 04, 2003 4:26 pm

Jap, imaš prav. Zdej pa to razlož še ostalim zagovornikom BMWja!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov