tak... zaj še bo pa ata (madafaka) malo nekaj vmes posegel.. malo sem tu pa tam kiri post prebral, pa se mi ne da več teh prepiranj brat
malo premislite kaj govorite...
konji tu niso enaki kot konji tam... res je... teža tu ni enaka kot teža tam, zato je ta boljši na ovinkih... uf... nobelova? i don't think so..
če hočete avte razvrščat v kategorije jih morate prvo razvrstit po kilaži, konjaži, itd...
najlažja razvrstitev bi bila:
- za hitrostne proge (recimo drag): konji, navor na kilogram teže avta
- za ovinkaste proge (lega na cesti, bla bla bla) teža, podvozje, gume...
potem bi lahko avte še razvrstili po velikosti, kjer bi pa japanezeri v nižjih kategorijah definitivno zmagali, v visokokategornih pa popušili (najdite mi japonca, ki se lahko kosa z m5, audi s6... mogoče kak lexus, pa še to bi blo bolj švoh - pa ne mi z ameriškimi predelavami ki jih lahko vidite recimo na
www.turboimports.com - by the way... takega lexusa bi tud jaz imel)
sedaj pa - gospoda... če se vam ta razvrstitev, kategorizacija, whatever you name it, ne ugaja, komentirajte in ARGUMENTIRAJTE!
ne mi primerjat avta, ki ima na kilogram teže 0,2 konja z avtom, ki ima 0,5 ali pa celo enega (recimo honda civic vti vs. m5 - govorim na pamet, niso to uradne številke)
ok?
LP! in lahko noč!
p.s.: upam, da brez zamere, ker nisem imel namena nobenega s tem postom užalit, sploh pa se nisem spravljal na posameznike
pa nehajte se kregat evropa-riževci, ker pol pa se vsi nekaj družite na srečanju... bodimo si dobri, pa bo brez vsake zamere, brez vsakega žaljenja, BREZ VOJN (ne nisem napušen

)