Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Ne jun 05, 2005 12:06 pm

Turbobitch je napisal/-a:
jurčiboy je napisal/-a:
eXtreme je napisal/-a:Zakaj se vsi spravljate na voznike, ces da vedno prezivijo tisti ki so krivi? Slo je vendar za nesreco in ne namerno dejanje!

Noben ni rekel da je voznik golfa vozil prehitro! Ne obtozujte sedaj voznika golfa, ces da je zaradi divjanja povzrocil nesreco!
Golf, ki naj bi po nepotrjenih informacijah vozil z neprilagojeno hitrostjo

Vzrok za nesreco je edino lahko nepazljivost voznika Vectre, ki je bil v nepravem trenutku na nepravem mestu. Bog ve kaksna naj bi bila prilagojena hitrost, je pa neprilagojena hitrost najveckrat izgovor za vzrok nesrece.

Pac, shit happens.

Jst se s tabo strinjam. Povejte kdo bi ob 4.30 ponoč po prazni celovški furou 60.

po celovški bi ob 4.30 ponoč po prazni cesti furo 60, TIST KO MA KEJ U GLAVI !!!!!

Možgane verjetn. pišuka sm vedu da se bo oglasu en b**** ka misl da je pametn in najbolj voz. V nekaterih državah imajo omejitve glede na čas dneva. Ponoč 20 km/h več. Sicer pa nevem kok se ti lihk kje furaš po Celovški ampak sej to tud ni lihk važn.

welcome to Slovenia stari! Un je napisu, da ni nujn da je prehitr vozu, ti pa napišeš da ke je logika da bi ob pol petih zjutri 60km/h vozu... LOL ampak čist neki x si napisu :D
Wrummmmmmmm!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne jun 05, 2005 12:10 pm

eXtreme je napisal/-a:Zakaj se vsi spravljate na voznike, ces da vedno prezivijo tisti ki so krivi? Slo je vendar za nesreco in ne namerno dejanje!

Noben ni rekel da je voznik golfa vozil prehitro! Ne obtozujte sedaj voznika golfa, ces da je zaradi divjanja povzrocil nesreco!
Golf, ki naj bi po nepotrjenih informacijah vozil z neprilagojeno hitrostjo

Vzrok za nesreco je edino lahko nepazljivost voznika Vectre, ki je bil v nepravem trenutku na nepravem mestu. Bog ve kaksna naj bi bila prilagojena hitrost, je pa neprilagojena hitrost najveckrat izgovor za vzrok nesrece.

Pac, shit happens.

Jst se s tabo strinjam. Povejte kdo bi ob 4.30 ponoč po prazni celovški furou 60.

Evo mene.jest se ponoč po celovški zmeraj vozim točno po omejitvah,ker so skoraj zmeraj nekje plavi.ne vem če jih kdaj še nisem srečal zato se tudi probam celovški čimbolj izogibat.pa še folk uletava z obvoznce ipd.celovška je ponoč smrtno nevarna tud zard raznih krančanov :D ,ki veseli tiščijo od horsa domov....
te nesreče so res nacionalna katastrofa :cry:

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly Ne jun 05, 2005 12:12 pm

JA TURBOBITCH
če bojo oziroma če vsi razmišljajo tk ko ti pol sploh ni čudn da je tok nesreč pa tok
smrtnih žrtev. se res sploh ne čudim. drgač pa ka je važn če se js furam po celovški???
sj je pa ja vseen kje se furaš omejitve so itak omejitve.
pa ne da bi js hotu bit zej pametn tk ko si ti rek, pa da js mislim da js pa najbolš
vozim. daleč od tega. tud js sm sam človek pa tud js ne furam lih po omejitvah. sam
ka je preveč pa je preveč.
drugač pa sj se lahk menmo mi glih kok se hočemo pa se kregamo gor al pa dol,
ko njih ne bo nazaj.
lahk pa si sam s takimi primeri ponazorimo ka se lahk naredi
če furaš prenaglo.
se strinjam prej z onim o je rek da nobena kazn
ne bo prevzgojila voznikov
mogli bi jih dat nekam kjer bi vidli kaki so ljudje po nesreči če preživijo
pol bi se pa mal zamislili
sam dokler mamo take ljudi kot je TURBOBITCH mislim da bojo zmer nesreče

lp
Don't drink and drive! You will only spill it!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jun 05, 2005 12:14 pm

Speedfighter je napisal/-a:Ne me napast zdej, sam mislm da so zakoni še zmeri premal strogi! Se še zmeri strinjam z idejo (oziroma jo zagovarjam), da bi se mogl ob prekoračitvi omejitve hitrosti za več kot 50% vzet izpit za minimalno 5 let, enako tudi če nekdo napiha več kot 1,0promila!Pa tud denarne kazni so brezvezne-večjim prekrškarjem je treba dat par ur dela z žrtvami raznih prometnih nesreč-denar namreč ni še nobenga streznil, da ne bi potem spet divjal naprej! Pa še bi se najdl idej, ki bi bile bolj učinkovite kot trenutni zakoni!

Je pa res, da dokler bodo policisti gledal samo, kako spravit čimveč denarja v državno blagajno in se izživljali nad manjšimi prekrškarji(med drugim tud preverjanje homologacij banalnih malenkosti!), namesto da bi lovili tiste, ki dejansko ogrožajo ljudi v prometu, bo stanje takšno, kot je-lahko bomo še naprej vsako jutro brali o nesrečah zaradi alkohola, neprilagojene hitrosti in nenadnih zavijanj na nasprotni vozni pas... :?

Se opravičujem za rahel offtopic :)

lej ni kriv alkohol, niti ni kriva hitrost. kriva je debilnost voznikov.

ce hoces kaznovat debilnost, nared termonuklearno petardo in jo fukn na folk, nimas kj zajebat.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne jun 05, 2005 12:15 pm

Sej alko naredi človeka debilnega :cry:

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 05, 2005 12:19 pm

Cash je napisal/-a:Sej alko naredi človeka debilnega :cry:

Se čist strinjam!

@Voith:V kolkih primerih pa povzroči nesrečo nekdo, ki je trezen in vozi po omejitvah? :?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 05, 2005 12:19 pm

Voith je napisal/-a:extreme tocno tko.

drgac pa nikol ni kriv nesrece alkohol al pa prevelika hitrost, zmer ampak cist zmer je kriv en al pa vec voznikov. tud z 2.0 promila in povprecno 130 po celovski, se vseeno da upostevat pravilo srecanja.

no tle je pa se moja verzija:
golf prleti z ene 20-30 prevec, ker je itak noc, in se mu zdi fajn da se zvok vrjke razlega v jutranjih urah cez pol lj.
naklana druzba v oplu se pelje po moznosti iz kksnga kmsja in ma se v prtljazniku 2, voznik je nadvse hraber, ker se mu zdi da ma on board res velik ljudi za impresionirat s svojo debilno voznjo in preseravanjem cez ovinke po ljubljani. neve kaj prezi nanga v tem kriziscu. pol se prpele do krizisca v siski, kamor je po moznosti mogu dostavt odvecna potnika al pa celo vec njih, vidi prazno cesto, si misl nebodi len js se nebom tle nc ustavlu ampak bom rajs prletu cez kokr se da. v tem trenutku prpizdi golf in se zaleti v zadnja desna vrata in bok opla, tega pa sila golfa vrze v javno razsvetljavo in ga delno navije okol.
potniki zadaj v oplu so utrpel 2 huda udarca z obeh strani, tko da za una2 v prtljazniku itak ni upanja, pa tud za vecino na zadnjih zicih verjetno ne. tud sopotnica je najbrz dobila mocn udarec od trka golfa v njeno stran. voznik pa je najbolje odnesu pomoje zato, ker je na njegovi strani kandelabr pocu v avto bolj zadaj, pa tud ko je avto zavrtel je biu on bolj ko ne v centru vrtenja.
skratka voznik bo meu precej zaj**** lajf od zdj naprej. pa zajebane sanje.

js sm lih dons ponoc sanju eno hudo nesreco. :(

Tale z prtljažnikom je bolj maloverjetna, drugače pa zelo dobro predvidevaš, saj se večkrat take stvari dogajajo...dodal bi še glasno muziko, pogovarjanje,zajebancija....kar hitro privede do nepozornosti...posledično do nesreče.

Folk, kaj se kregate med sabo, to je brezveze...počakajmo, da se bo kej več vedlo, ker je brezveze kar nekaj obtoževat...res je sam neki, da bi mogla bit pomoje oba pozorna kaj počneta...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jun 05, 2005 12:22 pm

Cash je napisal/-a:Sej alko naredi človeka debilnega :cry:

po teli logiki lahko reces da cloveka naredi debolnega tud avto ce je v njem, al pa zenske na plocniku ki jih hoce clovek impresionirat.

kako to da sm js recimo dostkrat lih tko su z zura dam naklan, pa sm si skos ufuravu v glavo da sm naklan in da ce kdaj pol morm pa lih takrat res lepo pelat in totalno brez prekrskov.

ni pametno pijan vozit, nikakor ne. sam se bolj nespametno je pa vozt v stilu js sm zdj tle en dzek in boli me falus za vse sm kralj ceste ker mam opelco od fotra in not eno picko k sm jo zapeu v kmsju in se kup ljudi.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Ne jun 05, 2005 12:30 pm

stealth je napisal/-a:Kje bolj točno na Celovški pa se je to zgodilo?
Kako sta lahko čelno trčila če ima vectra čisto cel sprednji konec?

na uni strani k prodajajo kebab!
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne jun 05, 2005 12:31 pm

Če si pazljiv je Celovška popolnoma varna tud pr 70+ km/h
Malo jih je,ki so celovško tokrat prevozil kot jst. Itak ni fora hitrosti. Važn je da gledaš kaj se dogaja ob cesti in ob njej.

Drgač pa Voith se s tabo strinjam
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne jun 05, 2005 12:32 pm

najprej ena rešitev kako naj nebi vozil hitr...
v avto šolah bi moral posvetit eno uro temu da mladi vozniki ki opravljajo ispit vidjo posledice nesreč in hitre vožnje... sam pol naujo mogl spat tko da to vrjetn odpade!

glede komentarjev:
"svi smo mi pametni posle rata"
upam da me štekate......

najslabš je to k so mladi ljudje umrl ..... sej vete na mladih svet stoji :cry:

ma sploh nevem kaj ne napišem k pametovat kaj je blo kaj ni gor dol kdo je kriv kdo ni.....

sam ni mi neki jasno če je že zaviju kaka sila je pol to mogla bit da je recimo če ma vectra 1000 kg od oka pa 7 folka s povprečno težo 80 kg ajd recmo vse skupi dobro tono in pol kako je lohk pol dr zletela vectra gor na "otoček" pa se zavila okol semaforja :ue

LP
Zadnjič spremenil dj_em, dne Ne jun 05, 2005 12:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Ne jun 05, 2005 12:33 pm

Slide je napisal/-a:
audi racing je napisal/-a:ja js mal vem!!
prvo sm slisu en hud BOOOOOM!!!prvo sm mislu da je bla strela pol sm pa le opazal da naprej nehal torej ni bla.pes nam je zacel cvilit in sem se spokal ven!
avta sta bila fiat tempra in en starejsi fiat. tempra in fiat sta se celno trescila saj ima fiat samo haubo razsuto tempra pa se je obracala na vse moznne nacine!
3so ze mrtvi!!!!se 3 so lahko! ker jih ozivljajo!

Kaj zdaj ti nabijaš, ura je 9 in pišeš da jih še oživljajo, če se je nesreča zgodila ob petih zjutraj. Praviš da si se spokal ven, pa je avto še vedno obraččalo na vse možne načine in da sta čelno trčila...kaj je zdaj, praktično nisi nič prav povedal? :roll:

CLOVEK JEST SEM BIU PO 5MINUTAH TM!!!!!IN PAC MOJE MISLENJE JE DA SE JE VECTRA OBRACALA!IN KER NISM VIDU ZNAMKE AVTOV SE MIJ E ZAZDEL DA STA FIATA!!!
MOJA MAT KO JE PA PSA ZJUTRI PELALA OKOL 7.00 URE STA PA AVTA SEVEDNO TAM BLA!IN KER ENI BEREJO TELETEXT MAL VEC VEJO!!!BUDALA!
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne jun 05, 2005 12:36 pm

spet odkrivanje tople vode... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne jun 05, 2005 12:38 pm

Turbobitch je napisal/-a:Če si pazljiv je Celovška popolnoma varna tud pr 70+ km/h
Malo jih je,ki so celovško tokrat prevozil kot jst. Itak ni fora hitrosti. Važn je da gledaš kaj se dogaja ob cesti in ob njej.

Sej načeloma se strinjam s tole izjavo-tud 80,90na uro je lahko varno, če maš pod kontrolo dogajanje na in ob cesti, seveda. Samo glede na to, da večini očitno ne uspe združiti obojega, je še vedno najbolj varna rešitev vožnja po omejitvah.... :)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne jun 05, 2005 12:38 pm

audi racing je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
prvo sm slisu en hud BOOOOOM!!!prvo sm mislu da je bla strela pol sm pa le opazal da naprej nehal torej ni bla.pes nam je zacel cvilit in sem se spokal ven!
avta sta bila fiat tempra in en starejsi fiat. tempra in fiat sta se celno trescila saj ima fiat samo haubo razsuto tempra pa se je obracala na vse moznne nacine!

Kaj zdaj ti nabijaš, ura je 9 in pišeš da jih še oživljajo, če se je nesreča zgodila ob petih zjutraj. Praviš da si se spokal ven, pa je avto še vedno obraččalo na vse možne načine in da sta čelno trčila...kaj je zdaj, praktično nisi nič prav povedal? :roll:

CLOVEK JEST SEM BIU PO 5MINUTAH TM!!!!!IN PAC MOJE MISLENJE JE DA SE JE VECTRA OBRACALA!IN KER NISM VIDU ZNAMKE AVTOV SE MIJ E ZAZDEL DA STA FIATA!!!
MOJA MAT KO JE PA PSA ZJUTRI PELALA OKOL 7.00 URE STA PA AVTA SEVEDNO TAM BLA!IN KER ENI BEREJO TELETEXT MAL VEC VEJO!!!BUDALA!

mislim da te bodo za take izpade modiji z veseljem nagradili... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 05, 2005 12:39 pm

audi racing je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

zdaj sem pa jaz budala :roll:
a ti že izpolnjuješ sploh pogoje za ta forum...glede starosti mislm
Zadnjič spremenil Slide, dne Ne jun 05, 2005 12:46 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Ne jun 05, 2005 12:39 pm

Po vojni je vsak lahko general!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Ne jun 05, 2005 12:40 pm

Audi racing, hočeš rečt, da se je vectra, potem, ko je bočno priletela v kandelabr štango, še kr vrtela. Pomoje se je teb u glav vrtel. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne jun 05, 2005 12:45 pm

Speedfighter je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:Če si pazljiv je Celovška popolnoma varna tud pr 70+ km/h

Sej načeloma se strinjam s tole izjavo-tud 80,90na uro je lahko varno, če maš pod kontrolo dogajanje na in ob cesti, seveda. Samo glede na to, da večini očitno ne uspe združiti obojega, je še vedno najbolj varna rešitev vožnja po omejitvah.... :)

Dobr saj razumeš kva hočm povedat. Sej je res boljš vozit po omejitvah, sam pravm da se da tud hitrej varno pelat.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne jun 05, 2005 12:47 pm

Eni prov iščete kregarijo...sram vas bilo!!!!!A ste na stopnji petletnikov???? :?

L.p Bistri...
555
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov