Voith je napisal/-a:... pišuka ce to ni za pobit vse pol pa nc ni.
_BANDIT_ je napisal/-a:Če bi mene policaj takole zvlekel ven iz avta, ko da sem nek prašič, ki ga je treba maltretirati s štromom, bi zih popizdu.
Če v USA ravnajo z ljudmi na takle način, potem se ne čudim, da komu kdaj pa kdaj poči film in polcaju servira mal svinca med oči. Pol pa ni čudno, da se počutijo tako ogrožene.
Sej pr nas se kao tud počutijo ogrožene, če stopiš ven iz avta, ko te ustavi.![]()
To ravnanje je nečloveško in tisti, ki tole zagovarjate, rad bi vas videl takrat po tistem, ko bi vas doletelo kaj takega. Jok do neba in vsi forumi zabasani z jokanjem, kaj so vam nardil......
Voith je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Če bi mene policaj takole zvlekel ven iz avta, ko da sem nek prašič, ki ga je treba maltretirati s štromom, bi zih popizdu.
Če v USA ravnajo z ljudmi na takle način, potem se ne čudim, da komu kdaj pa kdaj poči film in polcaju servira mal svinca med oči. Pol pa ni čudno, da se počutijo tako ogrožene.
Sej pr nas se kao tud počutijo ogrožene, če stopiš ven iz avta, ko te ustavi.![]()
To ravnanje je nečloveško in tisti, ki tole zagovarjate, rad bi vas videl takrat po tistem, ko bi vas doletelo kaj takega. Jok do neba in vsi forumi zabasani z jokanjem, kaj so vam nardil......
WORD
tle se podpisem spodi.
baba ni reagirala nasilno in policaj je nima kej strelat z cemrkoli dokler ni pokazala nasilja. tega policaja bi enostavno ubil za tako ravnanje.
vklent se da cist normalno cloveka in ga odpelat, ce se je pa on pocutu ogrozenga zarad besedicenja ene suhe crnke, kako se pol sele pocuti ogrozenga ce bi res en v celo nameri z magnumom?
pa k ste vsi tok pametni da zakon to tm dopusca, to sploh ni res. on lahko tko reagira ce vidi da je panika, nemore pa kr stromat vsazga pol pa sprasevat.
in da elektrosok ne skoduje? pa na kermu planetu zvite pišuka, zakaj pol je vtikate zebljev v uticnice vsak dan parkrat?
sploh pa amerika bo padla enkrat kr kmal pomoje in prou je tko. najbolj sprijen narod na svetu. gledam springerja 5 minut in se mi zelodec obrne okol. pišuka ce to ni za pobit vse pol pa nc ni.
Slide je napisal/-a:bistvo je to da je zamahnila, vsi lahko vidmo da je policaj bil skos mrtvo hladen in se ni pustil sprovocirat, tudi potem ni bil prav nič grob. Grob je pač elektrošok, policaj je pa vseskozi ohranjal hladno glavo...ne pa tko kot je pri nas včasih, ko dobiš potem še 2 al pa 3 vzgojne ko se že umiriš ali pa samo zato da si zapomniš da ne boš naslednjič sranja delal...
Je pa nekaj....Pomoje je problem pri nas tud, ker smo narod s tako zjebano mentaliteto da glava boli, tud če bi policajem dali takšna pooblastila, so še vedno le Slovenci in samo ljudje in bi najverjetneje tisti ki so že zdaj kreteni v uniformi spet pooblastila zlorabljali...v ameriki je pa pravni red s strani policajev in (normalnih)civilov bistveno bolj spoštovan...in zato si lahko privoščijo tako strog zakon...ker je bistveno manj grob dokler ne zagusti
Raptor je napisal/-a:Slide je napisal/-a:bistvo je to da je zamahnila, vsi lahko vidmo da je policaj bil skos mrtvo hladen in se ni pustil sprovocirat, tudi potem ni bil prav nič grob. Grob je pač elektrošok, policaj je pa vseskozi ohranjal hladno glavo...ne pa tko kot je pri nas včasih, ko dobiš potem še 2 al pa 3 vzgojne ko se že umiriš ali pa samo zato da si zapomniš da ne boš naslednjič sranja delal...
Je pa nekaj....Pomoje je problem pri nas tud, ker smo narod s tako zjebano mentaliteto da glava boli, tud če bi policajem dali takšna pooblastila, so še vedno le Slovenci in samo ljudje in bi najverjetneje tisti ki so že zdaj kreteni v uniformi spet pooblastila zlorabljali...v ameriki je pa pravni red s strani policajev in (normalnih)civilov bistveno bolj spoštovan...in zato si lahko privoščijo tako strog zakon...ker je bistveno manj grob dokler ne zagusti
se popolnoma strinjam s tabo ..... sej americani majo tud kamero je vse lepo posnel ....ce bi jo pa pol natleh se mal brcu pa tepu bi pa blo ....drgac pa tist ki ne uposteva policista uzeroma ga zali nej jih pa se mal pol fase.....
tud sam sem bil primer ko je policist zlorabil pooblastila in se zlagal pa smo zadevo resevali drugje...drgac pa lepo se obnasas..poves kar hoce vedt in je...
so pa tud taki ki niso za uniformo...zal je tako
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov