Voith je napisal/-a:pa tud tale golf je ko je zbremzu mogoce mel 120, prej je mel krepko vec ker so ga ze prej videval ta vecer po ljubljani kako je tiscu s cist vrtoglavimi hitrostmi ki jih navadn 60 konjski avto ni nikol zmozn dt iz sebe.
Skoz berem, da so ga že prej videval... počel je to in ono, celo noč je norel, vse taksiste je ustrahoval

, ipd., itn., itd.
KJE so bli pa pol naši vrli policisti? Žrl krofe pa pil kavo? Zgleda. Kdo bo pa policijo ovadil? Božiček mogoče.
Voith je napisal/-a:malo morgen. dosegu bi 120 lih na konc celovske ce bi skos tiscu od sentvida pa do centra skor. definitivno sm tud js za omeitev na konje saj prvo leto.
S 60KM prideš do 120km/h v 25 sekundah sigurno, če si pa ti sposoben v tem času s takim avtomobilom priti iz šentvida do centra si pa ali čarovnik ali pa je s fiziko nekaj narobe.
Seveda je v večji užitek voziti 120km/h z golfom VR6

, kot pa z navadnim 60KM, ampak če pa že prvega ne smeš met, bo mogu pa drugi zadovoljit za takšno početje
No in ko smo ravno pri tem -> nekaj časa nazaj mi je bivši sošolec razlagal, kako ga je ustavil policaj (ni ga dobil na radar ampak ga je samo videl, da nori), ko je golfa s 60 konji natišu 140km/h v naselju, pa še clo mal je blo klančka navzgor. Je mel pa na voljo 2 pasova, prometa ni blo, tam sploh ni hiš ob cesti in tud pešča razen čez dan ne boš srečal. Čez dan itak ne bi blo mogoče take brzine dosežt. Tko da ne vem zakaj bi rabil ravno VR6-tko za take podvige - dost je samo *klik*.
Glede omejitve konjev pa še nekaj. Za mlade voznike je že tko al tko poskrbljeno najprej z ne najcenejšimi urami v avtošoli za slovenski žep, potem pa še pri zavarovalnici. In zdaj si predstavljate nekoga, ki je naredil izpit in bi si rad kupil rabljen avto. Poleg tega, da je na trgu 1/2 dreka in te skoraj vsak hoče nategnit je že tko al tko težko pridt do nečesa pametnega, sploh za nekoga ki je neizkušen, za povrh maš pol še omejitev konjev. Recimo da ta mladi voznik išče svoj avto 3 mesece intenzivno in končno najde tisto pravo - nekaj, kar si lahko privošči, ni nateg, je res dobro ohranjen, ustreza vsem njegovim zahtevam... ima pa 80KM. In pol naj išče še pol leta med 1.2 mašinami nekaj primernega? Eh... Z norci v VR6tkah naj se ukvarja policija, nesmiselno je prisiliti ostale mlade voznike, da plačujejo njihove grehe do take mere. Če je res že treba omejevat, naj se vzame vsaj neka bolj racionalna številka, recimo max. 80kW...
Je pa tukaj še neki ane.
Če bi jaz imel zdaj v garaži Golfa 3 VR6 in bi do mene prišel nekdo, ki je recimo izpit naredil pred 1 mesecem in bi me žicu za en krog, bi mu reku: "lahko greva en krog pa da jaz vozim / sem zraven, al pa greš domov pa par let nabiraš izkušnje pa bova pol vidla naprej".
Res nevem kaj je tu zdaj tako težko dojemljivega: mlad neizkušen voznik pod vplivom alkohola + VR6 = accident waiting to happen.
Lastniku mora precej koles manjkat v glavi, da takemu izroči ključe.