Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Pe jun 17, 2005 9:25 pm

mogoce je pa tudi to da sta oba voznika vozila avto in ne sam spredni.ker bi mela zmigavce !

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Pe jun 17, 2005 9:57 pm

Sam kok ste kle en čuden folk klele gor! A zdej pa mislte, da če ste poslal policiji posnetek tele vožnje, da bodo kaj naredil al kaj, dosegl boste en pičkin dim.
Če lahk kdo najebe je un k ga je snemu pa klele na internetu razkazuje njegovo tablico, tko da raj mal pameti u glavo! Če si tok zagret glede tega, kaj nisi poklicu policije med vožnjo, pa povedu kaj se dogaja! Tko bi res lahk prepreču kar se je dogajal na avtocesti pa mogoče še koga obvaroval, kaj pa če so kradl avtomobile!
Zame si čisti krete...n.!

LP

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 17, 2005 10:37 pm

h2 je napisal/-a:mogoce je pa tudi to da sta oba voznika vozila avto in ne sam spredni.ker bi mela zmigavce !

A po tvoje se avto šlepa s špago tako da v zadnjem avtu ni voznika al kaj...kolk si pa ti star :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Gost

Napisal/-a Gost So jun 18, 2005 12:46 am

Master7 je napisal/-a:Sam kok ste kle en čuden folk klele gor! A zdej pa mislte, da če ste poslal policiji posnetek tele vožnje, da bodo kaj naredil al kaj, dosegl boste en pičkin dim.
Če lahk kdo najebe je un k ga je snemu pa klele na internetu razkazuje njegovo tablico, tko da raj mal pameti u glavo! Če si tok zagret glede tega, kaj nisi poklicu policije med vožnjo, pa povedu kaj se dogaja! Tko bi res lahk prepreču kar se je dogajal na avtocesti pa mogoče še koga obvaroval, kaj pa če so kradl avtomobile!

LP

Še največji krete...n si ti, k to pravš!
Če bi bil avtor tegale posnetka tak kot ti, bi ga prehitel in si rekel "jst sm ga prehitu, mene ne ogroža več, za druge me pa ne briga", pa na srečo ni tak.
Tip je hotu narest good deed in je posnel ter poslal na policijo. In takih bi moral bit več. Pa ne mislm s tem, da bi kot stare mame klical policijo, čim nekdo 22:01 posluša prenaglas musko, al pa slučajno v naselju vozi 51,4 km/h, pač pa bi glede takih hudih prekrškarjev treba bilo nekaj ukrenit. Pa ne samo takih s posnetki, ampak na splošno več takih, k bi nardil tut kej za varnost drugih in ne bi skrbel sam za svojo rit.
Lahko bi res poklical policijo v tistem momentu, ampak se je pač odloču to posnet in kot nekakšno "dokazno gradivo" to predat policiji.

Se pa žal moram strinjati s prvim delom tvojega posta.
Policija ne bo nardila NIČ! in je zelo žalostno, da s takim zelo očitnim "dokazom" res dosežeš le pičkin dim.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 So jun 18, 2005 8:20 am

Slide je napisal/-a:
h2 je napisal/-a:mogoce je pa tudi to da sta oba voznika vozila avto in ne sam spredni.ker bi mela zmigavce !

A po tvoje se avto šlepa s špago tako da v zadnjem avtu ni voznika al kaj...kolk si pa ti star :jao:

mislil sem da je v prvem avtu vozil en voznik u drugem avtu je pa vozil drug voznik!
A JE TO TOK TESKO RAZUMET?
in avto ni bil pokvarjen sta se sam zajebavala!

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm So jun 18, 2005 9:53 am

Pa kje piše, da je avtor posnetek poslal na policijo... to je storil nekdo drug. Če mi spomin še kaj služi.. ne da se mi gledat.

Gost

Napisal/-a Gost So jun 18, 2005 9:56 am

Zzooommm je napisal/-a:Pa kje piše, da je avtor posnetek poslal na policijo... to je storil nekdo drug. Če mi spomin še kaj služi.. ne da se mi gledat.

Ja, mogoče pa res.
Pa sej pomoje ni važn, kdo je posnel in kdo poslal. Tisti, ki je poslal, je nardil prav in še več bi moral bit takih, ki bi to nardil.
Čeprow, tukaj se pojavi vprašanje čemu? Zato, da potem policaji ne bodo nič nardili. Sej pol je pa res brezveze to delat. Nevem, no.... :roll:

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Ne jun 19, 2005 9:32 am

MartinID je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:Sam kok ste kle en čuden folk klele gor! A zdej pa mislte, da če ste poslal policiji posnetek tele vožnje, da bodo kaj naredil al kaj, dosegl boste en pičkin dim.

LP

Če bi bil avtor tegale posnetka tak kot ti, bi ga prehitel in si rekel "jst sm ga prehitu, mene ne ogroža več, za druge me pa ne briga", pa na srečo ni tak.
Tip je hotu narest good deed in je posnel ter poslal na policijo. In takih bi moral bit več. Pa ne mislm s tem, da bi kot stare mame klical policijo, čim nekdo 22:01 posluša prenaglas musko, al pa slučajno v naselju vozi 51,4 km/h, pač pa bi glede takih hudih prekrškarjev treba bilo nekaj ukrenit. Pa ne samo takih s posnetki, ampak na splošno več takih, k bi nardil tut kej za varnost drugih in ne bi skrbel sam za svojo rit.
Lahko bi res poklical policijo v tistem momentu, ampak se je pač odloču to posnet in kot nekakšno "dokazno gradivo" to predat policiji.

Policija ne bo nardila NIČ! in je zelo žalostno, da s takim zelo očitnim "dokazom" res dosežeš le pičkin dim.

Dej prosm preber moj celoten post še enkrat pa ti bo mogoče bolj jasn kaj sem napisal! A bo šlo?
LP

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Ne jun 19, 2005 11:14 am

MartinID je napisal/-a:

LP

SEJ AVTOR FILMČKA GA JE TUT POL PREHITEU ;)
drgač pa na sploh ste bedni vssi majkemi, s čem se vi ukvarjate....koga so pa ogržal, vsi kao hudi lepo peljete nobenga ne ogrožate, boljj je ogrožu ta k je posneu filmček fura avto 160 kmh pa snema z digitalcem... :roll:

|MaTeJ|
Nov uporabnik

Napisal/-a |MaTeJ| Ne jun 19, 2005 9:33 pm

sej vsi ste tule neki pametni... koga sta pa dejansko ogrožala? nekih vratolomnih akrobacij ni videt...

vr6 rulez :)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne jun 19, 2005 9:56 pm

Catch_me je napisal/-a:
MartinID je napisal/-a:

LP

SEJ AVTOR FILMČKA GA JE TUT POL PREHITEU ;)
drgač pa na sploh ste bedni vssi majkemi, s čem se vi ukvarjate....koga so pa ogržal, vsi kao hudi lepo peljete nobenga ne ogrožate, boljj je ogrožu ta k je posneu filmček fura avto 160 kmh pa snema z digitalcem... :roll:

Se strinjam! 160km/h + snemanje je tud dost nevarno, sam kaj, zdej se bomo pa na njega spravl? Kr neki... En reče, da je enkrat vozu v naselju 70, pa ga takoj usi :/:o:/ .Kt da so ostali nevem kakšni angelčki. Prou a.com sindrom.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Ne jun 19, 2005 10:46 pm

jao :jao: ... tipični slovenceljni ... kriv je tist k je povedu, ne un k je kradu. :-:o

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po jun 20, 2005 6:55 am

Avtor posnetka sm jst!!!!

Pa kaj ste vsi prf.ukneni al kaj. A ni nobenga tuki z možgani večjimi od zrna graha. NE NISM POSLAL POSNETEK NA POLICIJO...nimam nič od tega, boli me k. po domače pa tut če bi se šlepal po ovinkih 200km/h. Verjetn sama vesta kaj reskirata in kaj je pametno in kaj ne.
Hotu sm sam pokazat posnetektuki gor da se vid kaj vse se dela na naših cestah (tega upam ne vidš vsak dan).
IN NE POSNETKA NISM POSNEL JST MED VOŽNJO!!! Snemu je kolega k je zadi sedu...in ja jst sm manijak ker sm vozu 160 po avtocesti, in še prehitevu sm, v zapor bi me mogl dat!

A sploh mine kakšna tema na tem forumu da se vsi takoj ne vsajate in kregate, namesto da bi mirno prokomentiral zadevo?
In pol se sprašujete zakaj gre folk dol s tega foruma, tut sam že resno razmišljam o tem...zamislte se fantje

LP
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po jun 20, 2005 7:11 am

No ja, zgleda to šlepanje ni nič takega... ali pa vsaj vsakdanje! Včeraj na avtocesti iz morja gremo tam ene potovalnih 150-160, nakar se nabere kolona na prehitevalnem... sem zagledal, da je vztrajno 5 minut bil avtodom na levem pasu in se spraševal zakaj hudiča se ne umakne, ... no potem se je stric le spomnil umakniti, ampak to še ni vse... smo pospešili in.... avtodom tudi. Tako je frajer vozil 2m za mano in vzporedno s še par avti - nato je AVTODOM presegel hitrost 180km/h!!! Ujel sem LJ tablico, mam pa tudi en video + shot posnetek... po par minutah take vožnje (vedno sem razmišljal, kaj če se naredi kolona spredaj in se začnemo ustavljat...) le začel voziti kot se vozi avtodom in se pomaknil v ozadje proti Vrhniki...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov