Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR So jun 18, 2005 12:20 pm

sigurn najbolj zlajnano: vozniško pa prometno prosim al pa pa kaj je tak dolgo trajalo, da ste ustavli :D
Fahren bis der Arzt kommt!

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So jun 18, 2005 1:22 pm

@ x-hair..sej se ne pritožujem ker me ni ustavil :lol: , me že tko prevečkrat :oops: , point je bil v tem da se raje spravljajo na zrihtane avtomobile kot na dejanske prekrškarje, oz kot sem učeraj bral na mirujoči promet, ker z napačnim parkiranjem povzročijo veliko število nesreš..wtf????? :shock: :shock: , mislim da gre sam še na slabše...js si bom tank kupu če bo šlo tak naprej :shock:...

kaj sta prasala? a ste ha kaj pili v idrje: :P :P

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po jun 20, 2005 10:57 am

Mick Jerry je napisal/-a:Stavek za X-haira: Ste pod vplivom določenih substanc?

Cist gotov sem bil :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po jun 20, 2005 11:00 am

STENTOR je napisal/-a:sigurn najbolj zlajnano: vozniško pa prometno prosim al pa pa kaj je tak dolgo trajalo, da ste ustavli :D

Voznisko in prometno to itak, samo je sledilo po tistem, " Zakaj niste ustavili tam?" Ja pa draga policistka jaz tam pac nazalost nisem videl moznosti za ustavit, ceprav je rekla, da sta mi nakazala kam naj ustavim. :? To se pa res vidi v vzratnem ogledalu. No ja kakorkoli, cupca je to hitr porihtala, kje se bomo ustavli :P :mrgreen:

Ma nismo ga nic pil. No ja neki sm pa res :oops: So mi dal neko mesanico malibuja pa ananasa. Mater dobro k pr norcih. No ja kljub takemu vijuganju po cesti je pokazalo 0.00 Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Po jun 20, 2005 11:50 am

maniaxxx je napisal/-a: point je bil v tem da se raje spravljajo na zrihtane avtomobile kot na dejanske prekrškarje.

ne vem jast mam zrihtan avto pa nimam problemov včasih se še lažje zmenm k jim kako foro z svetlobnimi efekti pokažem alpa mu kej razložim če ga zanima drugač pa ča se pametno vedeš se je še skor zmerej dal kej zment je pa zaj**** ustavt če maš prenizek avto pa ne morš iz ceste zapelat

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po jun 20, 2005 9:53 pm

Ma ja, jaz ne vem a enim prov na celu pise, da jih lahko mal jebejo. Sicer men je kolega rekel, da nimam problema zaradi sekreta s katerim se vozim naokoli. Tudi ta primer, ko se mi je zgodil v LJ. Flegma pokazal kje se bomo ustavli :D pa je blo, kaj bom sedaj neko paniko zganjal tam po cest brezveze. Ravno tako je iz krvi in mesa. Ceprav me je pogrelo, kar sem tudi vedel, da bo rekla zakaj nisem tam ustavil. Edino me skrbi, ko se bodo utaknili v malenkosti, ki ne uplivajo na nic, ampak je cisto jebanje v glavo. Ko bo pa to bo pa verjetno sranje, ker take stvari me pa rasfukajo v nulo.
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov