monster_d je napisal/-a:Zzooommm je napisal/-a:Dons sem šel tankat 20L tega novega bencina... In začetni rezultati so bli precej čudni, pol se je pa znormaliziralo.
In sicer lepo vžgem avto pa se odpeljem z bencinske in sem kmal ugotovu, da mi nikamor več ne gre... se peljem od semaforja z 2. prestavo, gas do podna pa komaj da vleče. Kaj je zdej to?? ugasnem klimo, ventilacijo pa radio pa se grem še mal vozt pa poslušat kaj se dogaja. Sem si mislu mogoče se more pa računalnik prilagodit. No in pridem izven naselja v četrti prestavi pospešujem na polno pa ful slabo vleče, nekje od 2500 obr. dalje s polnim gasom pa je bil prisoten nek zvok skor popolnoma identičen turbini ssSSSsSsSsSsSsssSsssSsssSsSSsSSss pri višjih vrtljajih je pa clo mal na žvižganje šlo... js sm samo gledu WTF?!
No pol pa pridem do semaforja pa zavijem tam je spet omejitev 90 grem s prvo prestavo do rdečega polja, prestavim v drugo pa zahodim in namest da bi mi škripnila kolesa kokr ponavad, mi zdaj zakoplje ko pr norcih js sm samo gledu. No in od takrat naprej je šlo samo še na bolš in po še ene parih kilometrih vožnje se je stvar znormalizirala. Zdej gre avto lepš kot prej. V prostem teku ful lepš laufa, pa že prej je laufu kot urca, motor mi po občutku malenkost malenkost manj bremza, če bremzaš z motorjem je tisto zauganje ful bolj enakomerno pa zvok je ful lepši. Tud vleče ful lepš pri vseh vrtljajih... v glavnem proti pričakovanjem res. Upam, da mi ne bo kaj razfukal, ko bom cel tank tega mel not
LOOOL, sam take zgodbe pa ze dolg ne![]()
Prav za nasmejat
Mogoče je pa NITRO tankal mešan z rio mare oljem