Gregc pravi:
Ej McRae kva sta ucer s gristom okol Polcije hodila:)
BiTurbo pravi:
No sej stvar je taka, da Baccara ze potegne sam se useen ne tko k bi mogla k ma pr kolektorjih luft pol pa ne fila dost turbine, pa se ne vem a sam en kolektor pusa al 2. Sory u popravilu je dele k ga morm nanou registrerat in prodt. Sej drgac pa vem da ni slb tud S4, sam za primerjavo pa dele spet ni tko k bi mogl bit. Krimichi bi pa itak vedl ker auto je baccara k jih je sam 5 u slo pa se to so razlicnih baru. Ma k bo poprauln pa ce ne bo prodan ga bom pa s prikolco na crto prpelu, pol pa nej kr uni u modrih gajbah jokajo.
Gregc pravi:
Mah mene je zadnc mal na ovink zanesl, pa nism meu dokumentov pr seb, sm meu u drugem avtu... Zdej me pa isejo k ta hudga kriminalca, da me bojo zaprl al kva...
Bol da ne recm kva mi je vse un polcaj govoru. Najbol da ksnmu slike pokazm kako je on dirkal tm z se enim polcajem...
Clementino pravi:
Koga pa imate namen spustit brat forum?Obljubim, da se bom lepo obnašal in mislil da mi pripada glede na to da sem prvi debato načel v prejšnjem naslovu in še kar kako pametno povedal.
Pa drugače kej novega? Aja fantje, jutri grem po novo strelo! Nič ne povem, samo to da je California stil!
IceBreakr pravi:
Fantje, predlagam samo nekaj... da zapremo del foruma in zanj damo dostop samo preverjenim fantom, ker tole vrjemte da sedaj že bere pol Slovenije
Upam, da bomo nekaj uredil... btw kdaj je kakšno car srečanje na Gorenjskem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov