Debate, ki niso vezane na ostala področja...

McRae
Nov uporabnik

Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a McRae Sr jun 19, 2002 11:05 am

Upam , da vas informacija o prisotnosti kriminalistov ni prestrasila.Vi uglavnem pridite pol bomo pa videli pol bomo pa videli kako bo stvar potekala.Saj veste vec nas bo lazje se bomo pogovarjali z zupanom.Jaz res upam da se bo stvar razvila v pozitivno stran, da nam ne bo treba bezat pred policaji cerav nekateri od dirkacev uziva v tem (samo to ni to).Slisal sem pa tudi, ce bo zupanov odgovor negativen, da bo stvar potekala normalno samo lokacijo bo treba zamenjati tko, da bodite prisotni v cim vecjem stevilu, da se zmenimo kje in kdaj.Lep pozdrav vsem dirkacem in gledalcem.PA BACCARA NAJ PRIDE (DOKLER TI NE POTECE REGISTRACIJA), KER SE DONS ZE TURBINA V AUDIJA DAJE IN MISLIM, DA MORAVA PROBAT SE ENKRAT.Sej ves moram se enkrat probat, ker vem kaj zmore moj avto in si me cisto razocaral.Se vidimo ...........

MMBLY
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a MMBLY Sr jun 19, 2002 11:16 am

Ej Baccari jutr registrcija potece:)

MMBLY
Nov uporabnik

Napisal/-a MMBLY Sr jun 19, 2002 11:22 am

Ej McRae kva sta ucer s gristom okol Polcije hodila:)

BiTurbo
Nov uporabnik

Napisal/-a BiTurbo Sr jun 19, 2002 12:04 pm

No sej stvar je taka, da Baccara ze potegne sam se useen ne tko k bi mogla k ma pr kolektorjih luft pol pa ne fila dost turbine, pa se ne vem a sam en kolektor pusa al 2. Sory u popravilu je dele k ga morm nanou registrerat in prodt. Sej drgac pa vem da ni slb tud S4, sam za primerjavo pa dele spet ni tko k bi mogl bit. Krimichi bi pa itak vedl ker auto je baccara k jih je sam 5 u slo pa se to so razlicnih baru. Ma k bo poprauln pa ce ne bo prodan ga bom pa s prikolco na crto prpelu, pol pa nej kr uni u modrih gajbah jokajo.

MMBLY
Nov uporabnik

Napisal/-a MMBLY Sr jun 19, 2002 12:50 pm

Ej tamau .... LOL:)

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Sr jun 19, 2002 1:05 pm

Ja vidim da bo zanimivo za videt in se bo treba oglasit da vidmo kaj res zmore S4 in Baccara. Aja fantje in kaj vam težijo policaji?
Kar je dobro ni slabo!

MMBLY
Nov uporabnik

Napisal/-a MMBLY Sr jun 19, 2002 1:56 pm

Mah mene je zadnc mal na ovink zanesl, pa nism meu dokumentov pr seb, sm meu u drugem avtu... Zdej me pa isejo k ta hudga kriminalca, da me bojo zaprl al kva...
Bol da ne recm kva mi je vse un polcaj govoru. Najbol da ksnmu slike pokazm kako je on dirkal tm z se enim polcajem...

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Sr jun 19, 2002 2:17 pm

A mas kako sliko za poslat, da se bomo še drugi smejal? So pa res težki ane?
Kar je dobro ni slabo!

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Sr jun 19, 2002 2:33 pm

In kdo je zmagal pri policajih?
Kar je dobro ni slabo!

grist
Nov uporabnik

Re: Re: Hitri in drzni v Kamniku (ponovno)

Napisal/-a grist Sr jun 19, 2002 2:54 pm

Gregc pravi:
Ej McRae kva sta ucer s gristom okol Polcije hodila:)

Mcrea so poklical ,da bi zvedl kdo je (organizator ,pa kdo se je zaletu).
HEHE NAROBNGA SO POKLICAL !!!
jZ SM SOL PA ZNJEMU SAM DA MENE NISO KLICAL IN NC SPRAŠEVAL.
Kokpit i to

grist
Nov uporabnik

Napisal/-a grist Sr jun 19, 2002 3:01 pm

BiTurbo pravi:
No sej stvar je taka, da Baccara ze potegne sam se useen ne tko k bi mogla k ma pr kolektorjih luft pol pa ne fila dost turbine, pa se ne vem a sam en kolektor pusa al 2. Sory u popravilu je dele k ga morm nanou registrerat in prodt. Sej drgac pa vem da ni slb tud S4, sam za primerjavo pa dele spet ni tko k bi mogl bit. Krimichi bi pa itak vedl ker auto je baccara k jih je sam 5 u slo pa se to so razlicnih baru. Ma k bo poprauln pa ce ne bo prodan ga bom pa s prikolco na crto prpelu, pol pa nej kr uni u modrih gajbah jokajo.

No jz mislim da je to iziv ponovno baccara in s4 na črti.
Sam morem te pa opozorit da do zdej ste se ksni mel šanse da ga prehitite zdele se pa govori da bo dal v nov s4 b2 turbin in da nebo imel 320km ,ampak 400 km (tko da bo to res zanimiv za pogledat ,k se bo baccara uredila tko koker je treba in k bo prišel novi s4 na ČRTO ).
No sam ne pa sanjat sam u tem dvoboju ker bo jo še drugi dirkači in avti na črti !!!
Kokpit i to

grist
Nov uporabnik

Napisal/-a grist Sr jun 19, 2002 3:07 pm

Gregc pravi:
Mah mene je zadnc mal na ovink zanesl, pa nism meu dokumentov pr seb, sm meu u drugem avtu... Zdej me pa isejo k ta hudga kriminalca, da me bojo zaprl al kva...
Bol da ne recm kva mi je vse un polcaj govoru. Najbol da ksnmu slike pokazm kako je on dirkal tm z se enim polcajem...

Neki pa bi vs prosu če bi lahko ne policaje zajebavat za brez veze k če se boo spustil na ns , bo zlo hudo .
Ker kokr veste zdej na njih glih zard te dirke pritiskajo .Oni pa bojo to na koga mislite ,da prenesl če jih bomo zajebaval. Sej je njim tud to ušeč sam k pač so v uniformi in je to njihova služba smola (za njih). Drugač pa mogoče pride en moj kolega isto policaj dirkat v petek ali pa soboto z svojim avtom in brez uniforme.
Kokpit i to

seven
Nov uporabnik

Napisal/-a seven Sr jun 19, 2002 4:10 pm

mah te policaji so... lol :) :) :)

Uporabniški avatar
Dante
Nov uporabnik

Napisal/-a Dante Sr jun 19, 2002 5:17 pm

Evo se moj prvi post. Sej mislm, da par ljudi poznam, vsaj kekota sigurno. Drugac sem se pa odlocu napisat, da vem za eno lokacijo, ki bi znala bit zlo primerna (obrobje ljubljane, asfalt cca 4km, mal uporabljana). Tko da nej me en od organizatorjev kontaktira po mailu, al pa ICQju, pa gremo pogledat.

LP
Dante

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jun 19, 2002 7:44 pm

Fantje, predlagam samo nekaj... da zapremo del foruma in zanj damo dostop samo preverjenim fantom, ker tole vrjemte da sedaj že bere pol Slovenije ;)

Upam, da bomo nekaj uredil... btw kdaj je kakšno car srečanje na Gorenjskem? ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr jun 19, 2002 8:55 pm

Jst sm za glede privat foruma. :)
Kokr jst vem je eno srečanje oz. avtotuning show 29. junija 2002, po 10. uri na Polici pri Naklem. (info: 041 711 533 in 031 848 174) ;)
Slika Slika

Clementino
Nov uporabnik

Napisal/-a Clementino Sr jun 19, 2002 9:50 pm

Koga pa imate namen spustit brat forum?Obljubim, da se bom lepo obnašal in mislil da mi pripada glede na to da sem prvi debato načel v prejšnjem naslovu in še kar kako pametno povedal.
Pa drugače kej novega? Aja fantje, jutri grem po novo strelo! Nič ne povem, samo to da je California stil!
Kar je dobro ni slabo!

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Sr jun 19, 2002 10:30 pm

Clementino pravi:
Koga pa imate namen spustit brat forum?Obljubim, da se bom lepo obnašal in mislil da mi pripada glede na to da sem prvi debato načel v prejšnjem naslovu in še kar kako pametno povedal.
Pa drugače kej novega? Aja fantje, jutri grem po novo strelo! Nič ne povem, samo to da je California stil!

Wrangler garant, kšne 4 litre ne? Če, upam, da vsaj kabriolet.
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Sr jun 19, 2002 10:33 pm

IceBreakr pravi:
Fantje, predlagam samo nekaj... da zapremo del foruma in zanj damo dostop samo preverjenim fantom, ker tole vrjemte da sedaj že bere pol Slovenije ;)

Upam, da bomo nekaj uredil... btw kdaj je kakšno car srečanje na Gorenjskem? ;)

...ali pa ne omenjali besed, ki "zlocirajo" dogajanje v smislu kraja in časa. S predlogi pa bi si lahko dopisovali pa email-ih...resnimi jasno!
Žua d vivre...

grist
Nov uporabnik

Napisal/-a grist Če jun 20, 2002 12:06 am

[quote]Dante pravi:
Evo se moj prvi post. Sej mislm, da par ljudi poznam, vsaj kekota sigurno. Drugac sem se pa odlocu napisat, da vem za eno lokacijo, ki bi znala bit zlo primerna (obrobje ljubljane, asfalt cca 4km, mal uporabljana). Tko da nej me en od organizatorjev kontaktira po mailu, al pa ICQju, pa gremo pogledat.

Dante , Dante jz nebi pustu da ti bilo kdo kej odpiše k mi se zdiš čist začetniški policaj in kar vrjetn si ker vsi vejo da ORGANIZATORJEV NI ŠE . In tko da ti tud noben nebo odpisal na ta tvoj e-mail. Če pa maš lokacijo pa jo napiš pa bojo fantje že šli sami pogledat sej večinoma k jih to bere tud dirka oziroma so gledalci.
Poudarjam ti spet ORGANIZATORJEV NI .
Kokpit i to
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov