Napisal/-a Mrcina Pe jul 22, 2005 8:45 am
Ko se je pri nas odprla črpalka madžarskega MOL-a sem rekel isto, zakaj tankat tam, rajše tankam na petrolu in podpiram slovensko industrijo. Potem sem po sistemu baba čula-baba rekla tudi na tem forumu slišal o petrolovih mahinacijah z bencinom in sem sklenil probat MOL-ov bencin. In tokrat se je sistem baba čula-baba rekla obnesel. Z molovim bencinom mi avto pokuri manj. Sedaj so sami petrolovci priznali, da ej njihova nafta slaba, vsaj določene pošiljke. Isto potrjuje moj tast, ki vozi dizla (ja, renojevega), poleg tega je pa še mehanik in trdi da na petrol več ne gre... Najbrž ne zastonj.
Kaj je pa point. Podpiranje slovenskih podjetij ne bo pomagalo k njihovi rasti. Če se bodo podjetja začela obnašat tako kot je treba, tudi poslovni rezultati ne bodo izostali. Petrol je skoraj monopolist, mrežo črpalk ima izgrajeno v nulo, tehnološko so dovolj sodobne, saj so denarje iz velikih zaslužkov prejšnjih let vlagali v posodobitve. Kaj mu je sedaj treba kvačkat s kakovostjo in izgubljat stranke, če bi bilo vse v redu ne bi izgubili niti ene.
Lp Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press