jakaracman je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Me prav zanima kako bi odreagiral v gneci v Parizu,Berlinu,Amsterdamu...
Enako kot vedno, tocno tako kot sem napisal. Je bilo se vsakic tako prav. Ce pa tule nimate pojma kaj je zadrga in kako deluje (za normalne ljudi je dovolj, da si ze znak pogledajo pa je vse jasno), pa kar v ponedeljek na UE izpite odnesite.
Ali pa se vidimo na prvi zadrgi, ocitno bo zabavvno (zame, nekateri boste pac kazni placevali). Tisim, ki bi se po cesti tepli pa: beboti. Cisti in popolni debili. Ce ste zafrustrirani (in ovcitno ste) pejte to sproscat nekam, kjer ne boste drugih ogrozal ... Keri kreteni ...
Vse lepo in prav,povedal si svoje mnenje,ti imas svoj prav jaz imam svojega...te pa naproscam da mene in nekaterih tukaj na nazivas z KRETENI in DEBILI ker mene osebo niti poznas ne pa upam da se neboma kdaj spoznala.Mislim da tudi ti nisi tako pameten(ce pa si bi lahko sel v parlament,baje tam iscejo zdaj strokovnjake podobne tebi).Spoloh pa jaz nisem nikjer navedel da bi se z komorkoli tepel,pa kar vozim se placal samo enkrat kazen tako da nerabis skrbeti zame,gledaj svoj interes prosim!
Tako toliko za enkrat...upam da sma se razumela ce ti pa se kaj ni prav me pa kontaktiraj na PM ali poklici na GSM 051 358 580(Stipe),ker me nebo kdo nazival z debilom ali kretenom.Pa se dogovorima okoli vsega kar te bo motilo.
Ostalim se opravicujem in lep dan vam zelim se naprej!s_mande