Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Po jul 25, 2005 2:46 pm

Avalon je napisal/-a:Hm... vredu video ampak popolnoma brez smiselen, ker zakon dovoljuje intervencijskim vozilom torej.. Policiji, reševalnim vozilom, gasilci, vojski,... da vozijo tudi preko omejitev, pa bedaki ali ne in jim ni treba opravičevati razloga za njihovo vožno. Če bi se mogli tudi oni držat pravil o omejitvah, bi bilo zanimivo dokazovati kako so ujeli prehitrega voznika in bi le ta na sodišču lahko spodbijal njihovo dokumentacijo na podlagi kršenja zakona tiste intervencijske skupine. Oseba, ki je vozila to vozilo je že imela svoje razloge za tako početje. Sicer pa bi si po vaši logiki potem domžalčan nabral ravno toliko kazni kot si naj bi jih policja v tem posnetku... le ni vse tako simpl ane ;) :roll:

se mi ne zdi vse glih na mestu. a pol mu je tud brez smernikov dovolen vozit, al kaj :roll: , pa tud, policija lahko prekorači hitrost sam mora imeti zato razlog al pa vsaj prižgane rotacijske luči se mi zdi. Vglavnem zakon gor al pa dol, fora je v tem da si POLICIJA DOVOLI PREVEČ pa se lohk mi vsi za j***a obesmo pa bo še zmeri isto TAKO! :roll:

Aja: domzalcan hud video, sam jst bi na tvojem mestu link iz mobisuxsa odstranu, k če te hočejo te lohk najdejo ;)

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po jul 25, 2005 2:50 pm

borut007 je napisal/-a:hahaha, bridgestone ... ne živimo več v času cenzure. Politika se spreminja, časi rdečih so preteklost.

Zgleda si en od kifljčov, ki že grozi zaradi objave tega posnetka. Iste grožnje so na mobisuxu. Posnetek je obkrožil Slovenijo in prav je tako. :P

lej ga tipa... ne gre se za grožnje, gre se za domžalčanovo dobro, posnetki kot so teli lahko edino njega opečejo ne policijo. Sam si bo jamo skopav v tem primeru, na posnetku lepo kaže njegovo nepremišljeno početje. Če bi pa imel policaj vkloljene intervencijske luči in bi mu tkole sledil bi pa tistih 130k lepo dodal še dodatnih 120k pa odvzem izpita.. če se ne motim, moje poznavanje prava je malo na stranskem tiru trenutno.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jul 25, 2005 2:52 pm

[g0ran24] je napisal/-a:Fantje kak nemorete razumet da je bil na intervencijski vožnji luči pa ni mel prižganih ker ni smel biti vpadljiv.

Tak odgovor bi dobil od kakega komandirja tiste policijske postaje v kateri je ta policaj, vam pa itaq kazn za prehitro vožnjo :evil:

Ne bo slo. Avto na nujni voznji mora bit predpisano oznacen (svetlobni in/ali zvocni signali)
Slika

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Po jul 25, 2005 2:54 pm

No naj še jaz nekaj napišem na to temo, čeprav nisem imel namena pa vseeno moram nekaj napisati.
Je kar prav da je objavil tale film, nikjer ne piše da ne smeš snemati vozil ali kaj drugega, pa tudi objaviš ga lahko, če lahko policija objavlja po TV ali internetu posnetke iz provide jih tudi navadni smrtniki lahko.
Kar se pa prekrškov tiče jih pa nikakor ne sme delati policaj če ni na nujni vožnji in se mora kaznovati kot navaden smrtnik, to je povedal komandir Celjske policijske upostaje, da oni če kaj takega kot je domžalčan posnel dobijo tudi ustrezno ukrepajo proti policistu, je rekel da lahko pride do premestitve ali suspenza policaja, če je kaj takega kar nebi smel naredil. Zdaj ne vem ali to res tako kot je rekel upoštevajo ali ne pa ne vem, vem sam to da je zaradi raznih pritožb ljudi prišlo do premestitev nekaterih policajev, jih sam tudi nekaj poznam ki so jih zaradi prekrškov premestili.
Kar se pa tiče prekrška domžalčana je pa on tudi sicer bil v prekršku, sam treba je nekaj vedeti da je tudi policaj ki te snema z provido v prekršku, tudi zaradi teh prekrškov so že imeli probleme, ki se je kateri glede tega pritožil.
Tale policaj ki ga je pa posnel domžalčan mu pa ni mogel prav nič, ker ni imel nobenega dokaza za prekrške ki jih je naredil, razen posnetka od domžalčana.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Po jul 25, 2005 2:54 pm

borut007 je napisal/-a:
perko84 je napisal/-a: Vglavnem zakon gor al pa dol, fora je v tem da si POLICIJA DOVOLI PREVEČ pa se lohk mi vsi za j***a obesmo pa bo še zmeri isto TAKO! :roll:

TOČNO TAKO! In dokler bomo takšna dejanja jemali kot sprejemljiva, bomo (narod) nafukali na vsakem koraku. Pokažimo kifljčom, kdo ima pendrek in kdo kamero. :P

sj v tem je fora, sam zdele si v tem poustu sam sebe zaniku. Nč jim ne moreš pokazat, a mislš da bodo škifi ob tem prispevku kj najebal-HALO!, če so barabe bo najebu domžalčan, ker se vse najde če se hoče. Pač se morš sprijaznt z roko pravice čeprav ni zmeri pravična-tko pač je. :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Re: Policija svetuje - Perkoracite Hitrost!!!

Napisal/-a jakaracman Po jul 25, 2005 2:55 pm

bridgestone je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:http://miner.sux.nu/Policija%20svetuje1.mpg

Vceraj smo posneli nekaj zanimivega...je že na suxu pa bmwslo.com ...bo pa se na ostalih forumih....

Komentarji na vožnjo - zaželjeni :P :lol:

ej smrkl maš srečo da te policaj ni vstavil in ti zaračunal tistih tvojih 130 ksit kazni, poleg tega je prepovedano snemati, kar ni prekršek ampak kar lažje KD.

v razlago pa to a si ti kdaj fotra kaznoval če je potegnu en dim ali izgovoril kletvico, verjetno ne, pač se sprijazni da so policaji zato da nas kaznujejo, ne obratno, njih pa preverja notranje nadzorstvo, ne pa ti z filmčki, ki jih kar javno kažeš!!!!!
če je moderator pameten naj link do filmčka umakne!

ROFL
Ti pa nisi gladek. Snemanje prepovedano???? In objavit na netu? Ja seveda, potem pa svizec ...
Ce so moderatorji pametni bodo sticky iz tega naredili ...
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 25, 2005 2:58 pm

Domžalčan - mam sam eno pripombo, ostalo mi je pa všeč - popravi filmček in zbriši ali zakrij tablico policijskega avtomobila.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Po jul 25, 2005 3:01 pm

borut007 je napisal/-a:Domžalčanu se ni treba ničesar bati, razen če so tudi policaji imeli kamero in snemali njega nazaj, tako da so mu ujeli tudi registrsko. :P

lepo se gre na net, na naslov kjer je bil objavljen film, nekak se da s tega linka dobi Ip naslov, ki ga oddaja vsak računalnik. Ip naslo pa ima recimo tudi siol, če si naročen na internet. Tam pa samo lepo pogledajo kdo je registriran na tem IP-ju in Voila imajo naslov in ime ;) Kolk se pa lahko dokaže da je un vozu pa druga zgodba- vglavnem pomoje da take barabe pa niso :D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po jul 25, 2005 3:04 pm

Zakaj se sekirate zaradi domzalcana, če se še njemu ni treba! Kje je pokazano, da je vozil on?? Kje je pokazano, da je snemal on?? NIKJER!! On se lahko zagovarja, da je bil le montažer. Me zanima kater frajer lahko dokaže, da je bil on za volanom?

Borut007: Policiski (patruljni) avtomobili ne snemajo nazaj. ;) Le nekatere provide.
Zadnjič spremenil Shebo, dne Po jul 25, 2005 3:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po jul 25, 2005 3:04 pm

nebivedu je napisal/-a:Domžalčan - mam sam eno pripombo, ostalo mi je pa všeč - popravi filmček in zbriši ali zakrij tablico policijskega avtomobila.

Le zakaj?
Ce bi vedel, kateri je noz sedel, bi se ime in primimek objavil ...
Nek se vidi raskos ...
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 3:43 pm

Perica je napisal/-a:MOJE MNENJE:
na tvojem mestu bi biv jaz zelo zelo vesel, ker te ni policaj ustavil zaradi prekoracitve hitrosti in premajhne varnostne radalje!!! to, da je on prehitro vozil in ni uporabljal zmigavcev pa sploh ni pomembno, ker drzalo bo tisto kar bo on rekel in ne to kar boste vi rekli ali celo posneli!!! na zalost je tko!!!

LP, Peter

On me ne more kaznovati zaradi prehitre voznje, sej ni provida, radarja pa tut ne more kar postavt pa čez zadno haubo strelat vame...a ne? Za varnostno bi me tut lahko, sej ce pogledas je tut on mel zelo majhno varnostno razdaljo dokler se mu ford focus ni umaknil ;)

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 3:47 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:hehe hudo, tvoji filmčki so zakon.
kva ti tm lučka gori pri avtu, tam pa men se ni gorela :D

Ma una drekasta tretja luc mi je crknla, pa svet na armaturki...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po jul 25, 2005 3:51 pm

Tako kot so rekl Domžalčan, Jakaracman, Bmwm3,...

Policijski avto je, dokler je brez prižganih luči/sirene, navaden civilni avto in MORA spoštovati vse prometne predpise (podobno kot je jadrnica, dokler nima razvitih jader, samo motorni čoln :D ). Šele ko je na nujni vožnji (in ima prižgane luči), lahko krši zakon. In, ja, policaji lahko dobijo kazen v tem primeru.

Domžalčana ne morjo kaznovat ker nimajo dokaza. To da bo policaj reku da je on vozu 180 in da mu je enakomerno sledil, ni dokaz, ker patruljni avto ni provida in, če nič drugega, nima kalibriranega brzinomera (navadn Oplov števc v tem primeru ne bo dovolj).

Toliko zaenkrat. LP
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Re: Policija svetuje - Perkoracite Hitrost!!!

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 3:54 pm

bridgestone je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:http://miner.sux.nu/Policija%20svetuje1.mpg

Vceraj smo posneli nekaj zanimivega...je že na suxu pa bmwslo.com ...bo pa se na ostalih forumih....

Komentarji na vožnjo - zaželjeni :P :lol:

ej smrkl maš srečo da te policaj ni vstavil in ti zaračunal tistih tvojih 130 ksit kazni, poleg tega je prepovedano snemati, kar ni prekršek ampak kar lažje KD.

v razlago pa to a si ti kdaj fotra kaznoval če je potegnu en dim ali izgovoril kletvico, verjetno ne, pač se sprijazni da so policaji zato da nas kaznujejo, ne obratno, njih pa preverja notranje nadzorstvo, ne pa ti z filmčki, ki jih kar javno kažeš!!!!!
če je moderator pameten naj link do filmčka umakne!

Nism jst snemu, pa briga me kwa fotr dela...zakaj bi umikali..zgleda da si mal policaja?
al kako? :o

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po jul 25, 2005 4:07 pm

Domžalčan: še mal bo sikal, pa ga bomo zbenal do Armenije zaradi kršenja pravil foruma... sporoč tut če kdo teži po privatu... aja sem back in pozdrav vsem članom ;)
Zadnjič spremenil ice, dne Po jul 25, 2005 7:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Napisal/-a domzalcan21 Po jul 25, 2005 4:25 pm

A to če kdo men teži? Al jst komu? :(
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov