Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To jul 26, 2005 9:03 am

Rjuhar je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:''Naslednjič brcnem v vrata!''

In ko bi naslednjic parkiral tam, bi mu brcnil v vrata... toliko o spoštovanju tuje lastnine... Ne bod no bolj papežki od papeža.

p.s. - preberi si moj post višje...

Jaz sem enkrat eni babi pustil za brisalci listek "Tudi vas se lahko zaparkira." Parkirala je namreč tako, da sem moral matki avto spravit čez robnik in zelenico s parkplaca. Ko bo priložnost, ji bom z dvema avtomobiloma zaparkiral vrata na obeh straneh, pa naj v avto pleza čez šibedah ali pa prtljažnik. :twisted: :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To jul 26, 2005 9:05 am

jaz sem nekje ista kategorija kot lisko :D bi si jih sam ene 10 napopal ker ne parkiram vedno lepo.... predvsem na ogromnih parkplacih velikih trgovskih centrov ker se prijazne gospe z vozički širokimi 50 cm tlačijo med avti kjer je placa 52 cm med enim in drugim avtom...
in pol še fašem lepo po vratih raznorazne tatuje od vrat in od torbic in kva jaz še vem česa...

tko da če je ogromno placa ga parkiram bolj stran pa bolj komot tko da vem da mi ga ne bo noben 5 cm od vrat parkiral...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c To jul 26, 2005 9:07 am

Tomaz40 je napisal/-a:golf_c: Ja verjamem da bi z veseljem komu napopal nalepko ampak poglej mal z druge strani. A bi tudi ti rad dobil kako nalepko na avto? Če se gremo tko pol lohk limamo nalepke za izsiljevanje, telefoniranje med vožnjo, neuporabo žmigavcev ipd. Npr:Nekdo te je izsilil, ti greš za njim, počakaš da nekje parkira in mu nalimaš nalepko: ''Sem bebec, ki izsiljuje.''

Enostavno sprijaznite se, da folk parkira kot krave, vsak nej poskrbi da njegov dovoz ne bo nikol zaparkiran, pravico pa nej izvajajo policaji.

...pa sej se ne gre za množično limanje nalepk no....uglavnem tut zase lohk povem da mogoče kdaj parkiram tja ko ne bi smel...ne parkiram ga pa ravno tko da bi komu živc spulu pa da mi začne brcat v avto....če se pa slučajno najde v bližin kdo z nalepko in mi jo napopa na avto, pa da me po možnosti še slika in objavi v rubriki parkirani butci...pa kaj....sram me bo, če ne drucga......pa sam si bom kriv
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To jul 26, 2005 12:07 pm

Rjuhar: Ups. Sm pozabu napisat, da sem samo napisal listek in NIKOLI pod nobenimi pogoji in nikakršnimi okolišičinami ne bi namerno poškodoval avta. Sej mi avto ni nič naredil, če ga lastnik ne zna parkirat.

Tko da tist listek je bil samo ustrahovanje, ki je učinkovalo.

golf_c: Sej vem da tuki ne gre za množično popanje nalepk, sam men se vseen ne zdi prav nekomu limat karkoli na avto. Tko kot tudi ne podpiram kraje brisalcev, rajd kap, pokrovčkov na litih feltnah ipd. Limanja ne podpiram zato, ker takoj ko se kakšna taka stvar razpase, se najde par kavbojev, ki bi limal nalepke tut na pleh, to pa čahko pomeni že veliko škodo lastniku.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c To jul 26, 2005 1:14 pm

sej tut js ne bi napopu vsakmu k je mal postran parkiru avto....ampak prov z veselam bi jo pa prlimu enmu prepotentnežu k ma dobr avto in sam zato k ma hud stroj misl da ga lohk poč kamorkol se mu zazdi....ker tacga človeka oz. avta pa ni težko zgrešit in se takoj vidi
SlikaSlika

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi To jul 26, 2005 2:06 pm

Vsi vi k se kurčite.....bodte raj srečni, da vas en opomne z nalepko, ker roko na srce boste, dokler vas ne bo en opozoril, vedno iste parkirne pizdarije delal.

Moje mnenje je, da dokler ne boste na avto našli obvestila, sa vam bo jebalo, ker itak nobenga ne motite a ne :roll: :roll: ?

Osebno veliko raje vidim, da mi en napopa nalepko kot, da mi razreže sprednjo šipo (ne vem s čem, sam sem jo mogu menjat) al pa zbuši gumo, da pol zamudim na izpit na faksu....in to BTW zaradi parkiranja.

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain To jul 26, 2005 6:28 pm

evo fantje, a bo dost lepo :) (treba kliknt da se poveča)
Priponke
parkirnibutec.jpg
nalepka

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To jul 26, 2005 6:55 pm

Jurchi je napisal/-a:Osebno veliko raje vidim, da mi en napopa nalepko kot, da mi razreže sprednjo šipo (ne vem s čem, sam sem jo mogu menjat) al pa zbuši gumo, da pol zamudim na izpit na faksu....in to BTW zaradi parkiranja.

Kurčim se jest, ki še nikol nisem nikogar zaparkiral in ni bilo še nikol nobene potrebe po opominjanju in kritiziranju mojega parkiranja.

Drugač pa predlagam da najprej sam sebe naučiš parkirat (kot sam praviš te lekcije še nisi vzel), pol pa drugim pamet soliš kako naj parkirajo in kako ne.

Zatikanje listkov al pa dvigovanjel brisalcev podpiram, limanje nalepk pa mislim da je res preveč.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To jul 26, 2005 6:59 pm

ce bi ze limal, bi blo boljs da se nalepi na stransko okno pri vozniku, da ko bo opazil nalepko ko bo odpiral vrata ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jul 26, 2005 9:08 pm

najbolje je in se tudi avto ne poškoduje, da se samo sprintajo listki, če komu ni škoda kartuše, pa se jih zatika za brisalce ali gumice vrat, kar smo že počeli

škoda denarja za nalepke po moje po tem sistemu, kajšele, da bi se kdo našel, da to nalepi na avto, ker bi mislim, da glede napisa bila skoraj 100% tožba (za odškodnino poškodbe na plehu) na domenco, ki je lastnik portala avtomobilizem.com

jaz sem za listke
Slika

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To jul 26, 2005 9:28 pm

Joj joj, žalosten sm ... Ljudje žal skos bl postajajo tisti "Slovenceljni", to so tisti, ki se rajš požrejo, kot da bi komu drugemu kej dobrga prvošl, k umirajo od zavisti ko komu drugemu uspe, k zvečer molijo, naj sosedu krava crkne, k tistga, k jim kej (včasih celo z dobrim namenom) reče, rajš s kijem al pa kkšnim drugim (po možnosti doma narejenim) pripomočkom utišajo ...
Ej ljudje, umirte se! Še dva milijona nas ni, a med sabo bi se najrajš pobil. Namest da se hočte jt lokalne šerife, bodte rajš zgled tistim, za kere veste, da ne ravnajo prav ... bodte nasmejani, prjazni, namesto pesimizma in slabe volje, okoli sebe sejte optimizem in dobro voljo. Že Kekec je že davnega 51. leta prejšnjega stoletja rekel: "Jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo pri ljudeh /.../ dobra volja je najbolja!" In verjemte mi, da boste na ta način največ dosegli!
S takšnim načinom razmišljanja, govorjenja in bognedaj celo ravnanja lahko, če ste vsaj malo iskreni do sebe, veste, da ne boste ničesar pozitivnega dosegli. Kvečemu slabo voljo in dodatno delo boste ljudem povzročali in v njih zbujali željo po maščevanju. Kar seješ, to žanješ; nasilje rodi nasilje ... Ja ja, sej verjamem, da ste eni tko močni, da bi se za vsak drek tepl in v boju apriorno zmagujete, sam kaj pa s tem dosežete? O ja, velik! Dokažate, da so še Slovenci, k tekom evolucije še niste pršli do take stopnje razvitosti, k večina ljudi.

Mah, sem mel še ene par replik, pa sem pozabu ... bom še pripisu, če se spomnim in če se mi bo zdel pomembno.

No, mim tega pa vseen nism mogu:
peter rutar je napisal/-a:... Se večkrat sprehajam po italianskih odpadih in tudi na 10 in več let starih avtih težko najdeš vdrtine, ki nastanejo pri nepazljivem odpiranju vrat na parkiriščih ...

Ja, odličen primer si najdu. Italija (pa severnega obmejnega dela ni treba dajati za primer, ker ti ni prava Italija), Francija, Španija ... očitno še nisi vidu kako poteka parkiranje v teh deželah. Človeka kr mal glava zaboli, kako grejo na bum bum bum v prazen boks, nato pa še bum bum, da zlezejo iz avta. Ampak tako je njihvovo življenje, nihče si tega ne jemlje k srcu (Francoz je videl, da smo mu popraskal avto, povabu ns je pa na pjačo). Tko, da zgledujmo se mal po Zahodu. Pa ne s tem, da se bomo še bolj zaletavali eden v drugega, amapk da se bomo imeli radi, da se ne bomo kregal in se skozi generacije tožarl za meter zemlje.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr jul 27, 2005 7:14 am

Tako je, in ko mi bo kdo naslednjic spet zaparkiral vhodna vrata, da ne bom mogel v blok, ga pocakam in mu z nasmehom v roko stisnem kljuce od stanovanja rekoc - izvoli prijatelj, jaz ga ne potrebujem vec.

Saj ne vem, ampak tko zgleda, kot, da nekateri ne morejo ali bolj verjetno - nocejo razumet, o cem tule pisemo. Ja, zgledujmo se po zahodu. Tam ga ni junaka, ki bi parkiral na mestu za invalide, pa ce je to zadnji parkirni prostor dalec okoli. Zaradi kazni?? Morda, a predvsem zaradi tega, ker so jim skozi generacije vcepili "zdravo pamet".

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Sr jul 27, 2005 7:42 am

Tomaz40 je napisal/-a:
Jurchi je napisal/-a:Osebno veliko raje vidim, da mi en napopa nalepko kot, da mi razreže sprednjo šipo (ne vem s čem, sam sem jo mogu menjat) al pa zbuši gumo, da pol zamudim na izpit na faksu....in to BTW zaradi parkiranja.

Kurčim se jest, ki še nikol nisem nikogar zaparkiral in ni bilo še nikol nobene potrebe po opominjanju in kritiziranju mojega parkiranja.

Drugač pa predlagam da najprej sam sebe naučiš parkirat (kot sam praviš te lekcije še nisi vzel), pol pa drugim pamet soliš kako naj parkirajo in kako ne.

Zatikanje listkov al pa dvigovanjel brisalcev podpiram, limanje nalepk pa mislim da je res preveč.

Posluši ti, pa ne mi tle neki pizdit za brezveze, če nimaš pojma za kaj se gre.....na prvi pogled je zgledalo kot, da mesto kjer parkiram ne moti nikogar (je blo pač v enih garažah pod blokovskim naseljem kjer sem živel) potem, sem pa vidu, da je vzporedni prehod, od tistega kjer sem jest pušču avto in je potekal do bolj oddaljenih garaž, v bistvu bil neki pregrajen in je bila edina pot mimo mojega avta, tako, da so ga nekateri z večjim avti morali poriniti (bil je v leru), da so lahko priščli do svojih garaž

BTW pravim ti pa, da ko boš enga zlo grdo zaparkirau boš pa velik raj vidu nalepko na šipi kot pa šipe sploh ne boš mel.....razen če maš preveč dnarja!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr jul 27, 2005 7:56 am

Go vigilantes!!!!!

Tole z nalepkami je čista bedarija, to je isto, kot da bolečino v kolenu zdraviš z udarcem v drugo koleno. Ja, vi mu boste nalimali nalepko, po možnosti naleteli na kakega kmeta, ki vas bo na gobec, po možnosti ste tudi vi tough, pa ga boste nazaj, pa bo on bejzbolko potegnil, vi pištolo, on bazuko in kmalu bosta dva mrtva zaradi tega, ker je nekdo parkiral čez črto.

Potem vam dam primer, ki se mi je zgodil že parkrat. Pet avtov poševno parkiranih, za en avto placa vmes. Jaz parkiram tam, ko pridem nazaj čudno parkiranih avtov ni več, samo moj stoji čez dva parkirplaca, kot da sem i****. Pa takrat nisem mogel drugače parkirat. In ja, potem je vse, kar mi manjka en i****, da mi še nalepko nalepi na šajbo, da jo praskam dol pol ure. Kljub miroljubnosti bi se najbrž zgodil zgornji scenarij.

To je isto kot to, da nekomu, ki te izsili pokažeš sredinec. Ja, super, pokazal si mu da je i****, s tem da si se spustil na njegov nivo. In tako se veselo izsiljujemo in kažemo sredince.

Omenjali ste evropski nivo razmišljanja. Ja, nimamo ga in potrebno ga je doseči, samo s takimi dejanji ga ne boste dosegli, ker ste sami podobni. Zgubite živce zaradi bedarij.

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Sr jul 27, 2005 8:03 am

Eh, brezveze. :bonk
Vidim, da ne bo nič iz vsega skup.

Kregat se pa drugim dokazovat svoj prav smo pripravljeni kadarkoli. :(
Za kaj konkretnega nardit in ne samo čakat policije, pajkov pa kaj jaz vem koga še, pa nam kr zmanjka, ker znamo gledat samo na svojo rit, pa da ja ne bo kdo posegal v našo lastnino.
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 27, 2005 9:31 am

Rain je napisal/-a:evo fantje, a bo dost lepo :) (treba kliknt da se poveča)

Parkirni butec je postal s samim napačnim parkiranjem in ne šele ko nekdo nalepi tako nalepko.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Sr jul 27, 2005 9:47 am

darwin je napisal/-a:No, mim tega pa vseen nism mogu:
peter rutar je napisal/-a:... Se večkrat sprehajam po italianskih odpadih in tudi na 10 in več let starih avtih težko najdeš vdrtine, ki nastanejo pri nepazljivem odpiranju vrat na parkiriščih ...

Ja, odličen primer si najdu. Italija (pa severnega obmejnega dela ni treba dajati za primer, ker ti ni prava Italija), Francija, Španija ... očitno še nisi vidu kako poteka parkiranje v teh deželah. Človeka kr mal glava zaboli, kako grejo na bum bum bum v prazen boks, nato pa še bum bum, da zlezejo iz avta. Ampak tako je njihvovo življenje, nihče si tega ne jemlje k srcu (Francoz je videl, da smo mu popraskal avto, povabu ns je pa na pjačo). Tko, da zgledujmo se mal po Zahodu. Pa ne s tem, da se bomo še bolj zaletavali eden v drugega, amapk da se bomo imeli radi, da se ne bomo kregal in se skozi generacije tožarl za meter zemlje.
prav maš čist prav kaj pa maš od tega še se pizdiš in vlaćiš avte po servisi alč pa si greš sam vn ravnat si lahko še bolj zaj**eš če je vlikko ne rečem marička še se ti kdo mal butne v avto čepo prjateljsko se ob veliki škodi lahko pogo voriti brez policije to se pa ja lahko vsaemu zgodi vi neki čist brez veze bi popali neke nalepke če pa že hočete limat nalimite z selotejpom
Slika

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jul 27, 2005 10:10 am

Mrcina je napisal/-a:Go vigilantes!!!!!

Tole z nalepkami je čista bedarija, to je isto, kot da bolečino v kolenu zdraviš z udarcem v drugo koleno. Ja, vi mu boste nalimali nalepko, po možnosti naleteli na kakega kmeta, ki vas bo na gobec, po možnosti ste tudi vi tough, pa ga boste nazaj, pa bo on bejzbolko potegnil, vi pištolo, on bazuko in kmalu bosta dva mrtva zaradi tega, ker je nekdo parkiral čez črto.

Potem vam dam primer, ki se mi je zgodil že parkrat. Pet avtov poševno parkiranih, za en avto placa vmes. Jaz parkiram tam, ko pridem nazaj čudno parkiranih avtov ni več, samo moj stoji čez dva parkirplaca, kot da sem i****. Pa takrat nisem mogel drugače parkirat. In ja, potem je vse, kar mi manjka en i****, da mi še nalepko nalepi na šajbo, da jo praskam dol pol ure. Kljub miroljubnosti bi se najbrž zgodil zgornji scenarij.

To je isto kot to, da nekomu, ki te izsili pokažeš sredinec. Ja, super, pokazal si mu da je i****, s tem da si se spustil na njegov nivo. In tako se veselo izsiljujemo in kažemo sredince.

Omenjali ste evropski nivo razmišljanja. Ja, nimamo ga in potrebno ga je doseči, samo s takimi dejanji ga ne boste dosegli, ker ste sami podobni. Zgubite živce zaradi bedarij.

LP Mrcina

Saj edn ki ni na nivoju hormonov kipečega pubertetnika!!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jul 27, 2005 10:13 am

RegY je napisal/-a:najbolje je in se tudi avto ne poškoduje, da se samo sprintajo listki, če komu ni škoda kartuše, pa se jih zatika za brisalce ali gumice vrat, kar smo že počeli

škoda denarja za nalepke po moje po tem sistemu, kajšele, da bi se kdo našel, da to nalepi na avto, ker bi mislim, da glede napisa bila skoraj 100% tožba (za odškodnino poškodbe na plehu) na domenco, ki je lastnik portala avtomobilizem.com

jaz sem za listke

tudi zatikanje listkov za brisalce je kaznivo kok je meni znano.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Sr jul 27, 2005 10:14 am

pa kva se vsi bunite nooo...ce bo kdo hotu bo lepo tole sprintov pa talov po avtomobilih, ce pa ne bo pa pac ne!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov