Major9 je napisal/-a:jaz bom vozil po predpisih, ko se bo men zdel in ne takrat ko mi bo en rekel, naj vozim po predpisih!!! Drugače so pa to lahko le sanje, da bi vsi vozili po predpisih. Bolje bi bilo reči naj vsak vozi po svojih zmožnostih, da se ne bo zaletu in ne naj vsi vozimo po predpisih!!!!!![]()
splash je napisal/-a:Major9 je napisal/-a:jaz bom vozil po predpisih, ko se bo men zdel in ne takrat ko mi bo en rekel, naj vozim po predpisih!!! Drugače so pa to lahko le sanje, da bi vsi vozili po predpisih. Bolje bi bilo reči naj vsak vozi po svojih zmožnostih, da se ne bo zaletu in ne naj vsi vozimo po predpisih!!!!!![]()
jst se tud strinjam s stem zgoraj.
karel je napisal/-a:Vsa čast pobudniku te akcije dobro zamišljeno![]()
Vendar pa vidim,da vas večina nima namena upoštevati le tega.
Zato predlagam,da bi se en mesec(ali več)STRPNO obnašali do drugih
udeležencev v prometu.Kar pomeni brez drznih prehitevanj v škarjice,
brez izsiljevanj,kazanja sredinca vsakemu,ki ne vozi ali hodi po naših
pričakovanjih,brez preklinjanja za volanom...
Poskušajmo kdaj komu dati prednost,prekrškarjem pa se raje
nasmejimo ali jim pomahajmo saj bodo itak vedeli,da so storili neumnost.
Mogoče pa se na ta način naučimo voziti po predpisih
diablo_ je napisal/-a:Ker je 31. avgust lahko recem, da je akcije ze prakticno konec![]()
Za sebe lahko recem, da mi je dokaj uspelo. Razen nekaj hitrostnih prekrskov in kaksne crte na prazni cesti tu pa tam sem vozil skoraj cisto po CPP.
In kaksen je obcutek?
Super je. Od jutri naprej bom spet vozil malo hitreje, a voznja mi je postala pravi uzitek, ker ohranjam zivce in mir v glavi. V tem mesecu sem dozivel nekaj hujsih bedarij na cesti in nekatere so me tudi neposredno ogrozale, a ne sekiram se vec, grem naprej in mirno se mi osebek smili, da je tako "ignoranten".
Penil sem ze prej redko, a zdaj se zivcen ne postanem.
Dobra akcija je bila nebivedu, pocasi a vztrajno bomo naredili voznjo na nasih cestah kot lepso izkusnjo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov