Omelo je napisal/-a:Hmmm.... dobro prašanje. Nekje 30-40k za bencin, pol pa letno gume 160k pa zdej ke bo nov avto, kasko dobrih 370k. Groza...
gume menjuješ letno?? kolko se te voziš?
cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
sonček je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
Če imaš probleme glede porabe ti priporočam nakup kakšnega dizla saj boš ogromno oz. veliko prišparal bi gorivu.
lp
cruiser1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
Če imaš probleme glede porabe ti priporočam nakup kakšnega dizla saj boš ogromno oz. veliko prišparal bi gorivu.
lp
Life is too short to drive golf diesel
firepower je napisal/-a:Ma sej ni važn ker avto! Sam ,da ni dizl pa je vse O.K. Sploh pa nisem omenjal ,da bi rad šparal ampak sam ,da nočem vedet kok zapravim za avtomobile! Itak je pa to že čist ven iz teme!
cruiser1 je napisal/-a:firepower je napisal/-a:Ma sej ni važn ker avto! Sam ,da ni dizl pa je vse O.K. Sploh pa nisem omenjal ,da bi rad šparal ampak sam ,da nočem vedet kok zapravim za avtomobile! Itak je pa to že čist ven iz teme!
Pismu sm smotan! To je moje sporočilo sam ker sm glih pri kolegu sem se pozabil logerat in ponesreči pisal v njegovem imenu imenuops:
kljukec je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
lp
sej ne obstaja sam golf
sonček je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
lp
sej ne obstaja sam golf
Tako je ne obstaja samo golf dizel ampak tudi marsikateri drugi avti. Druge rešitve ne vidim tako da se ti splača dizla kupt.Tist golf dvojka je en normalen avto k se da pocen vozt da o čem drugem govorim kakšen je je odveč...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov