BiMMER je napisal/-a:Očitno se zgledujejo po Franciji. V Slovenij obstaja možnost, da se taki nemiri razvijejo tudi pri nas.
hudo je to ja...kaj pa če niso bli južnjaki.....ne morte nbenga obtoževati....jah...ne, ni treba bit maščevalen...res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)
rumena ibiza je napisal/-a:res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)
perko84 je napisal/-a:Ti verjetn ne veš kako je tm ane. Sj u nm mate tud probleme kr povej kdo jih povzroča![]()
vRakovi jelši so sami priseljenci in tuki se nebi nobenga obtoževalo če se nebi vedelo kdo je bil. Če je bil storilec ˝slovenec˝ se zdele nag vržem v sneg :P Dejstvo je da se policija ne upa nič storiti pa rečte kr hočete. Poznam to reč in me ne premaknete z stališča za milimeter ne.
@ Killian bee: tuki ni nobene rasne nestrpnosti ker ˝balkanski narod˝ni rasa :P tud če bi bla, mislm da noben ne tovče po njih pač pa po tistih ki so to naredili![]()
brez zamere vsem
rumena ibiza je napisal/-a:hudo je to ja...kaj pa če niso bli južnjaki.....ne morte nbenga obtoževati....jah...ne, ni treba bit maščevalen...res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov