Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če nov 24, 2005 9:34 am

Prekleta gamat zabita!!!!!!!!!!!

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če nov 24, 2005 9:49 am

Mal konjičke ustavite, že rase v rasno nestrpnost,če se ne ve oziroma ni dokazano kdo je storilec,ne morte nobenega obtoževat.Vsekakor ne podpiram tega in mogoče bi si jaz isto mislil kot vi,pa vseeno zadržim zase ;)

Če se bo pa tole nadaljevalo bom pa z veseljem zaklenil.
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Če nov 24, 2005 10:24 am

pa kaj folku ni jasn??
danes ali vceraj ponoci so zažgali 2 avta! bilo je za 9mio škode!
prvo so enemu avtomobilu podstavili neko goreco stvar pod avto ampak potem je nasreco domacin pogasil ogenj z gasilnim aparatom.tam ni bilo toliko skode!
pol so pa na parkiriscu zažgali en avto.avto je cist zgorel in 8mio škode.zraven je bil avto, ki je tudi potem zacel goret! tam je pa tudi kar nekaj škode.
za zamislt!! :roll:

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Če nov 24, 2005 11:07 am

Očitno se zgledujejo po Franciji. V Slovenij obstaja možnost, da se taki nemiri razvijejo tudi pri nas.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 24, 2005 11:49 am

očitno se že razvijajo taki nemiri.........

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Če nov 24, 2005 11:59 am

BiMMER je napisal/-a:Očitno se zgledujejo po Franciji. V Slovenij obstaja možnost, da se taki nemiri razvijejo tudi pri nas.

ka bi pa ti pol reku za tistga ubogega unota.
Zadnjič spremenil albin, dne Če nov 24, 2005 12:22 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Če nov 24, 2005 12:07 pm

rumena ibiza je napisala:
hudo je to ja...kaj pa če niso bli južnjaki.....ne morte nbenga obtoževati....jah...ne, ni treba bit maščevalen...res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)

Ti verjetn ne veš kako je tm ane. Sj u nm mate tud probleme kr povej kdo jih povzroča ;)
vRakovi jelši so sami priseljenci in tuki se nebi nobenga obtoževalo če se nebi vedelo kdo je bil. Če je bil storilec ˝slovenec˝ se zdele nag vržem v sneg :P Dejstvo je da se policija ne upa nič storiti pa rečte kr hočete. Poznam to reč in me ne premaknete z stališča za milimeter ne.

@ Killian bee: tuki ni nobene rasne nestrpnosti ker ˝balkanski narod˝ni rasa :P tud če bi bla, mislm da noben ne tovče po njih pač pa po tistih ki so to naredili ;)

brez zamere vsem ;)

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 24, 2005 12:11 pm

kaj kdo povzroča probleme v novem mestu....tut južnjaki ja ampak tut slovenci...mamo mi tle tut velik problem, lih z sežiganjem še ne...ne sm pravm da ne bit maščevalni..men je policaj tako rekel: če veš kdo je žakelj na glavo pa tolč...???

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če nov 24, 2005 2:22 pm

Ziga24:!!!!!Nujno preberi PM ki sem ti ga poslal!!!!!

Pa mi pol odgovori nanj! Mislim da ga boš vesel.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če nov 24, 2005 4:29 pm

rumena ibiza je napisal/-a:res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)

Torej ne zažigat avtomobilov. Pa ni važno al košta 50 jurjev ali pa 50 miljonov. :evil: Lastniku gotovo kaj pomeni.
Rasna nestrpnost? Ne sploh ne, ker imam tut jaz znance med drugačnimi rasami in so bolj pošteni kot kakšen Slovenc (pravzaprav več barab poznam med slovenci, res pa je, da so moravče dokaj rasno "čiste" :lol: ). Hes je le v tem, da vsi vemo kakšna populacija je tam... :roll:
Žakelj na glavo pa bum! Točno tako! :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga So nov 26, 2005 7:05 pm

pa OMG no !!!...kje mu pride na pamet...ukrast avto..pa ga zažgat....žive budale..nevem kaj bi jim še reku....za nekatere je to zabava..za druge cista zalost. Mene je šokiralo !!!! :shock: :cry:

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So nov 26, 2005 7:30 pm

še bolj bi tut mene, če bi se mojemu avtu to zgodil :roll:

jz se pridružujem misli večine fantov tu gor:cigo ali pa sinek lenih Južnjakov, ki nima moralnih vrednot in še marsičesa drugega. jz še vedn pravim, da nas bojo v roku 30ih povozli, po številu seveda in pol ne bo več Slovenije...
Mel sm izpit v pondelk in sm mel za predelat eno temo o veri v EU-sicer ni glih v kontekstu ampak avtor dokazuje da bo v roku 20ih let islam(ki bogvekaj vse zase zahteva)do zahtev prišel, ko bo islamcev v EU vedno in vedno več in bodo z večino svojih glasov izvolili svoje predstavnike, ti pa po demokratskih poteh dosegli uvedbo zakonov, ki za naše razmere omejujejo človekovo dostojanstvo in svobodo.

jz rečem da bo v SLO isto, glede na to, da majo Cigani po 5 otrok, slovenci pa v povprečju(ne vem več) 1.4...vsi vemo kam to vodi.

Uporabniški avatar
Goude
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Goude So nov 26, 2005 7:44 pm

:shock: Pa to ne moreš verjet... Vse sožalje tebi in punci, sigurno vsak od nas ve, kako je, če si na neko stvar navezan... :cry: :(
Slika
Slika
Audi S4 avant 2.2T automatik, MY93, Rubinrot perleffekt, 230PS@5900/min, 350Nm@1950/min.

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid Ne nov 27, 2005 10:20 am

ja nekateri so pa res preasci pa zakaj ne sežigajo sebe al pa svojga avta :evil: :evil:
joooo ma kaj čš tut taki morjo bit sm so pa cigani jjoooo :evil: :evil:
Mejte se cool

Gost

Napisal/-a Gost Ne nov 27, 2005 11:07 am

perko84 je napisal/-a:Ti verjetn ne veš kako je tm ane. Sj u nm mate tud probleme kr povej kdo jih povzroča ;)
vRakovi jelši so sami priseljenci in tuki se nebi nobenga obtoževalo če se nebi vedelo kdo je bil. Če je bil storilec ˝slovenec˝ se zdele nag vržem v sneg :P Dejstvo je da se policija ne upa nič storiti pa rečte kr hočete. Poznam to reč in me ne premaknete z stališča za milimeter ne.

@ Killian bee: tuki ni nobene rasne nestrpnosti ker ˝balkanski narod˝ni rasa :P tud če bi bla, mislm da noben ne tovče po njih pač pa po tistih ki so to naredili ;)

brez zamere vsem ;)

SE PODPIŠEM!
( nebi se glih nag s sneg vrgu, ma dorro... ;) )

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne nov 27, 2005 11:46 am

ja očitno vsi vedo kaj se takim avtom godi po kraji, zakaj noben ne ukrepa če vedo da ga bodo sežgali in kje ga bodo.
jaz bi pa takega človeka tak zlamal da hodit nebi mogo100% :evil: :evil: :evil: :x

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 27, 2005 12:01 pm

končal bi pa tam, kje bi storilec mogu :roll:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne nov 27, 2005 12:25 pm

rumena ibiza je napisal/-a:hudo je to ja...kaj pa če niso bli južnjaki.....ne morte nbenga obtoževati....jah...ne, ni treba bit maščevalen...res ne tako k je enakat en rnapisal ne želi drugim tisto kar seb nebi želel...jst vem kako je to če ti vzamejo še tist kar maš pa čeprav je to skromnost....( mene tut oropal pa ne zažgal)

ne a res...sred rakove jelše je ponoči okrog hodil janez novak iz bukove vasi 8 in on je sedaj glavni osumljenec... :roll: :bonk
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne nov 27, 2005 1:15 pm

Ziga ne bom lih izrekala sozalje tvoji punci, ker zveni cudno, vem pa kako se dandanes tezko s temi placami pride do avta kaj sele stanovanja, pa tudi razumem njeno navezanost na vozilo, v koncni fazi bi mene tudi kap.

Zal pa je ta dogodek odraz stanja v nasi drzavi in po celem svetu, pac kriminal narasca.
Res je bila tu samo objestnost, nebi pa to posplosevala na doloceno narodnost ali pa vero, ker tudi mladi Slovencki niso izjeme, ko jim hormoncki zavrejo.
Saj je vsem jasno, da so to bili bl otroci kot pa kaksen resen kriminalec. verjetno je pa temu precej pomagal alko.

ziga a je ta avto imel alarm noter?
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne nov 27, 2005 1:15 pm

Mogoče se je njenemu bivsemu kaj zamerilo..joke... kdo bi kar tak avto ukradel, zazgal? to mi pa ni jasno.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov