Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
OG_Blaz
Novinec

Kraj: Ok.Domžal

Napisal/-a OG_Blaz So nov 26, 2005 2:35 pm

Kaj pa jaz k sm iz hribov, na Dobom pri Domzalah ce kdo pozna, tuki je sele jeba gor v hrib pridt dobr da mam vsaj dobre gume da sem danes zjutraj domov prisel.Sam v Domzalah je ponoc cool k je bil sneg po cesti pa mal rocna pa to, sej mi blo nobenga 1km okol tko da ni panike, vsaj mas se naucis avto obvladat ce te slucajno kje odnese, mal izkusnje pa to ;) .Ja drugac pa kr pluzijo, tko da tak problem pa le ni ce mas le prave gume ne pa 205 pa se letne :roll:
Neki je, dobr je, nč ni!!1

beliblisk
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a beliblisk So nov 26, 2005 2:36 pm

Kukr slišm mate kr probleme z razmerami sam je pa to edn redkih trenutkov k pridemo 4wd-jevci na svoj račun.Sicr pa bi se mogu kamor kol u lublani usak k ma primerno zimsko upremo tut prpelat 8)

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid So nov 26, 2005 2:42 pm

Mislim ej,tolk šimfanja čez cestarje.jaojao
Jst bi jih ji sam pohvalu,poznam tud enga šoferja kamiona in ni to larifari,kot si večina misli.

en lep snežni pozdrav :P

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So nov 26, 2005 2:45 pm

ma sej, vsakmu, k je moral skidat dvorisce je jasno, da si cestarji zasluzjo vse pohvale, sam kaj k se preden nardijo en krog, je spet zapadlo took snega, da zgleda k da ne pluzjo...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So nov 26, 2005 2:48 pm

Toliko o cestarjih, pred 10 min sem se peljal po Zaloški cesti,kolesnice globoke vsaj 20 cm, cesta sploh splužena ni,vidi se da so jo že splužili,ampak to rundo pa ne,da o križiščih tud ne govorim ;) sem malo snemal vožnjo,pa upam da mi uspe poknt na net :D
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So nov 26, 2005 2:59 pm

@ TommyBoy,za snežne freze poglej v merkurju(so od 170-300k)ali v OBI-ju(cene tud tam oko (280 k)
Imajo moji starši eno tako pa res prav pride ker imajo dosti veliko dvorišče,pa še jaz si jo lahko tudi sposodim ,če ga kdaj mal več pade,npr. kot danes.

Drugač sem pa jest tud zjutraj dvorišče spucal do tlakovcev,zdele ga je pa še več kokr ga je včeri do jutra sploh zapadl....nč grem nazaj ven-orat :evil: ;)

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo So nov 26, 2005 3:13 pm

hhh na bledu je tut kataastrofa
sm kidov ene 2 uri pa je zej isto kt pa zutrj
mal je jeba če maš kšne opravke, tut santa-fe ne gre nkamr, še posebj po hribu
grrrr
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So nov 26, 2005 3:26 pm

febo je napisal/-a:hhh na bledu je tut kataastrofa
sm kidov ene 2 uri pa je zej isto kt pa zutrj
mal je jeba če maš kšne opravke, tut santa-fe ne gre nkamr, še posebj po hribu
grrrr

eh no santafe bi mogu it, če jest pridem v moj klanc z kangujm, od fenda Lupo pa pride povsod :)

Snag pa noče nehat, zakon :twisted:
Slika Slika

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo So nov 26, 2005 3:28 pm

zabremzaš minimalno po hribu pa se peleš še 2-3m, v hrib pa isto sam u prazn vrti(teža+ široke gume=k..)
:)
se laži s getz-am pelem
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin So nov 26, 2005 4:31 pm

Mal prejle je nehalo sneziti, a kaj pol k je zacel mal dezevat :roll: :D
There is no time...

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So nov 26, 2005 5:23 pm

ko bo to zamrznal čez noč pol se bomo šele fajn meli :P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So nov 26, 2005 5:35 pm

ma pr nas falus. na cesti plundra povsod. no, zdj so splužl to sranje. kurčev dž natepava že ceu dan. upam da se napovedi vremenarjev uresničjo in da ga bo čez noč pa jutr zapadl cca. 30cm. ko bi ga vsaj več. rajš 2dni skup kidam, kt pa da nemočno ta PO***AN dž opazujem. zunj -1 pa dž pada. ma kje ste še to vidl.

Uporabniški avatar
RKay
Stalni uporabnik

Napisal/-a RKay So nov 26, 2005 5:49 pm

morm rečt da cestarjem za sinočno stanje prav ne zamerim, je blo zvečer na parkiriščih rudnika zalo pestro. Sigurno ene 10 avtov drug za drugim slajdal pa parkingu od mercurja.
Drgač so se pa možje v oranžnem trudili plužiti, a kaj ko sneg takoj čez zapade.
Dons je pa čist druga zgodba, en cajt sneg, pol dež-sm mel poln k**** vsega in sm šel od 14.00 že spat :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 26, 2005 6:28 pm

No glede rolbe oz. freze lah sam rečem da se lepo dela če je sneg suh in prhek v kolikor je sneg južen in se rad sprijemuje je delo z rolbo nemogoče ker neprestano zabija in več časa porabiš za čiščenje rolbe kot za samo pluženje :D
drgač pa zj komi prišel domov stanje na cestah v Savinjski se normalizira vsaj pri nas zjutraj pa sem z avtom tiščal dobrih 40cm snega (snega je blo do znaka S) oz. do luči pa hvalabogu GY U7 učinkovito držijo in opravljajo svoje delo
zj pa tut pri nas rahlo rosi med snegom tak da zjutri zna bit kaka poledica
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš So nov 26, 2005 7:32 pm

Kidov učer zvečer ob 23 uri saj 2 ure, dons zjutri spet 2 ure, pol pa še ob 14 uri, no zdaj je pa dž začev padat. a se je sploh splačal,itak je ratala sam čmokudra.
Ja to je pa tko če je dvorišče prevelko.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So nov 26, 2005 8:56 pm

Aleš je napisal/-a:Kidov učer zvečer ob 23 uri saj 2 ure, dons zjutri spet 2 ure, pol pa še ob 14 uri, no zdaj je pa dž začev padat. a se je sploh splačal,itak je ratala sam čmokudra.
Ja to je pa tko če je dvorišče prevelko.

No, pri nas vNM pa je cel dan skor deževalo. Snega je bolj malo oz. tm nekje 5 cm. Cestarji - svaka jim čast (!) sipajo in plužjo kot je treba tko da ni panike kle pr ns. Edin polediaca bi znala bit kriza.... ampak se z avtom itak celo nedeljo ne premaknem iz garaže. 8)

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross So nov 26, 2005 9:39 pm

jz pa ne maram cestarjev, cest sploh nebi smel plužt :P . vsaj mal testiraš svoje dejanske vozniške sposobnosti, da ne omenm zabave. sam ponekod je pa tut huda, tko k dons k sm zapelu v btc pr city parku k sm prov podrajsu s podnom zarad tistih lukn u zvoženem snegu.
Supression!

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| So nov 26, 2005 9:50 pm

danes so ceste že v lepem stanju....samo kake so ble ponoči ob 3 ko sem se vozil po AC proti Sl. Bistrici...človek ni vedo ki se vozi. V Sl. Bistrici so še zaj kupi snega na cesti,...v MB pa ko da sploh nebi snežilo. Ceste so sčiščene v nulo..pohvala cestarjem!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So nov 26, 2005 10:08 pm

jurči... nisi se po nobeni cesti peljal, ki nebi bla glavna, kot zgleda... v centru je počiščeno samo kaj je zvoženo od avtov... recimo smetanova je vsa v kolesnicah
Slika

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo So nov 26, 2005 10:34 pm

pr nas pa že od včeraj dež na polno. Na cestah vode tolk da je kr ene par avtov zalilo, tudi jaz sem se 2x vozil po 3 celindrih.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov