TomyBoy2 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:drugače pa ne vem kaj se zdaj usajate čez pomoč...zato ker je bil VW in ne vaša priljubljena znamka...Pomagal mu je speljat. PIKA!
Tako je in nič drugače. Zgleda si eni res to ženejo tako k srcu, da je bil zraven VW, da to ni res.
TrijoAdijo je napisal/-a:Tuki je hudo malo mankalo, da se trucker ni uspel sam premaknt.In je tudi pomagu VW-ju da se je lahk skopal vn.Ker drgač ga ni os. vozila z nevemakako mašino, da bi 20 tonca kr tko z lahkoto premaknu.Sem mel primer,ko se je šleper težki cca. 20 ton pokvaru, pa so ga šli s šleperjem (samo s traktorjem vlečt).Na suhi podlagi (asfalt) je s trakorjem delu burnout.
LP!
kljukec je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Tuki je hudo malo mankalo, da se trucker ni uspel sam premaknt.In je tudi pomagu VW-ju da se je lahk skopal vn.Ker drgač ga ni os. vozila z nevemakako mašino, da bi 20 tonca kr tko z lahkoto premaknu.Sem mel primer,ko se je šleper težki cca. 20 ton pokvaru, pa so ga šli s šleperjem (samo s traktorjem vlečt).Na suhi podlagi (asfalt) je s trakorjem delu burnout.
LP!
z discoveyem smo užigal na parkingu 8 tonca
pomemben je le 4x4 in veliko moči v nizkih obratih
lp
TrijoAdijo je napisal/-a:Tuki je hudo malo mankalo, da se trucker ni uspel sam premaknt.In je tudi pomagu VW-ju da se je lahk skopal vn.Ker drgač ga ni os. vozila z nevemakako mašino, da bi 20 tonca kr tko z lahkoto premaknu.
LP!
W|zz je napisal/-a:Jao no, če bi bla pa mazda bi blo pa use kul pa sam mazda bi bla edina sposobna to narest. Sej ce reces VW Power...kaj pa to kej tazga pomen? Sej noben ne trdi, da drug avto tega nebi zmogu, noben ne trdi da tovornjakar ni nč pomagu, gre pač za reklamo in kaj touareg zmore. Bli so tm in so bli prijazni in so pomagal....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov