nebivedu je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:matr no.. če vs tok mot da ma en meglenke pred vami pa se peljete v koloni po ozki cesti pa magar ustav na robu ceste pa spust ene 6 avtov naprej pa se pol vključ nazaj ane.. to, da greš pol 2m za rit mu pa mu svetit notr z vsem kar maš pa se pol hvalit kako bi s svojim bullbarom ga zabil če bi bremzal ipd. je pa pač preprosto glupo.. a če ti mene izsiliš na cesti, bom pa jst celo pot te prehitevou pa ti prednost izsiljevou da te naučim al kako? al pa za usak prekršk take svoje kazni si zmišljevat.. s tem da si mu šu 2 m za rit pa prižgal meglenke in dolge si odlično izboljšal varnost v prometu, čestitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Na križišču v kamniku je tip ugasnil meglenko, ker se mu je le zazdelo, da mu odzadaj nekaj sveti. 30 kilometrov je pa pacientr vozil prvi v koloni z prižgano zadnjo meglenko. A to pa je varnost v prometu.
Zakaj bi se pa jaz umikal? Če ti vsi blendajo, ki ti vozijo nasproti(prižgane je imel tudi prve meglenke) in če ti vsi zadaj blendajo, pol mora bit neki s tabo narobe ne z ostalimi - očitno so še vedno taki, ko jim blendaš, da je nekaj narobe, ti mahajo nazaj ker mislijo, da jih poznaš.
eclipse_R je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:matr no.. če vs tok mot da ma en meglenke pred vami pa se peljete v koloni po ozki cesti pa magar ustav na robu ceste pa spust ene 6 avtov naprej pa se pol vključ nazaj ane.. to, da greš pol 2m za rit mu pa mu svetit notr z vsem kar maš pa se pol hvalit kako bi s svojim bullbarom ga zabil če bi bremzal ipd. je pa pač preprosto glupo.. a če ti mene izsiliš na cesti, bom pa jst celo pot te prehitevou pa ti prednost izsiljevou da te naučim al kako? al pa za usak prekršk take svoje kazni si zmišljevat.. s tem da si mu šu 2 m za rit pa prižgal meglenke in dolge si odlično izboljšal varnost v prometu, čestitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Na križišču v kamniku je tip ugasnil meglenko, ker se mu je le zazdelo, da mu odzadaj nekaj sveti. 30 kilometrov je pa pacientr vozil prvi v koloni z prižgano zadnjo meglenko. A to pa je varnost v prometu.
Zakaj bi se pa jaz umikal? Če ti vsi blendajo, ki ti vozijo nasproti(prižgane je imel tudi prve meglenke) in če ti vsi zadaj blendajo, pol mora bit neki s tabo narobe ne z ostalimi - očitno so še vedno taki, ko jim blendaš, da je nekaj narobe, ti mahajo nazaj ker mislijo, da jih poznaš.
pa si kdaj pomislu, da preprosto ne ve, da ma vžgano zadnjo meglenko? mogoče je mislu, da ma sam spredno.. nekaterim avtom se s stikalom za meglenke pržgejo oboje, pri kolegu v fabiji je pa stikalo narejeno tako, da se najprej prižgejo zadnje, potem pa še spredne (nasledn obrat gumba). tko da ni sprerdnjih brez zadnjih.. drgač za zadnjo se pa zgodi da pozabš ker majo eni avti na čist neumnih mestih.. v mikri sem meu zadnjo meglenko spodej nek pr kolenu pod volanom za pržgat in sm pol ponavad zmer pozabu.. sicer sem pol k sm v temi pršu dam vidu lučko svetit ampk useen.. med vožnjo pač ne veš..
sej nism reku, da tist je varnost v prometu, sam to kar ti delaš je nč ne zveča.. sam šerš nestrpnost.. un spredi je itak se začeu pizdit pol zarat tvoje vožnje ipd.
sicer pa nkjer nism reku, da to ni nadležno, da majo pržgan, mene motjo tut spredne, sam take reakcije na to mi niso glih všeč..
lp
GapsoN je napisal/-a:Danes se peljem po AC, pa me en prehiti, zapelje pred mano in prižge zadnjo meglenko.OK, si mislm, ti bom pa jst dolge (meglenk spredi nimam). In tip (ne vem kaj mu je blo) prižge zavorne. Nisem mel občutka, da bi on kej zaviral. No, pol ga prehitim in opazim, da sp. meglenk ni imel prižganih. Mislim WTF???
Da ne bo pomote, vilivost cca 100-150 m, jst brez meglenke.
Marko_mx-3 je napisal/-a:Pa še ena podobna stvar: Malo poglejte kako vam svetijo žmigavci, ker je izredno veliko avtomobilov z belimi žmigavci in ne oranžnimi, tisti tudi motijo v prometu. Napaka je pa pomoje v žarnicah ker se odlušči tisti oranžni filter.
eclipse_R je napisal/-a:pa si kdaj pomislu, da preprosto ne ve, da ma vžgano zadnjo meglenko? mogoče je mislu, da ma sam spredno.. nekaterim avtom se s stikalom za meglenke pržgejo oboje, pri kolegu v fabiji je pa stikalo narejeno tako, da se najprej prižgejo zadnje, potem pa še spredne (nasledn obrat gumba). tko da ni sprerdnjih brez zadnjih.. drgač za zadnjo se pa zgodi da pozabš ker majo eni avti na čist neumnih mestih.. v mikri sem meu zadnjo meglenko spodej nek pr kolenu pod volanom za pržgat in sm pol ponavad zmer pozabu.. sicer sem pol k sm v temi pršu dam vidu lučko svetit ampk useen.. med vožnjo pač ne veš..
sej nism reku, da tist je varnost v prometu, sam to kar ti delaš je nč ne zveča.. sam šerš nestrpnost.. un spredi je itak se začeu pizdit pol zarat tvoje vožnje ipd.
sicer pa nkjer nism reku, da to ni nadležno, da majo pržgan, mene motjo tut spredne, sam take reakcije na to mi niso glih všeč..
lp
Partyzan je napisal/-a:Zanimivo je da večino voznikov sploh ne ve kako moteča je zadnja meglenka. Mene osebno zelo moti, da ima nekdo pred mano prižgano meglenko. Nekaj časa portpim potem pa dolge luči.
eclipse_R je napisal/-a: pri kolegu v fabiji je pa stikalo narejeno tako, da se najprej prižgejo zadnje, potem pa še spredne (nasledn obrat gumba). tko da ni sprerdnjih brez zadnjih..
nebivedu je napisal/-a:To kar sam delam se tebi zdi zmanjševanje varnosti na cesti, vendar če človeka dobrodejno opozoriš, da ddela napako se meni ne zdi nevarno, kvečjemu pomaga v varnosti. Delal sem pa napako(to pa priznam) da sem ga dalj časa opozaral na njegovo napako, namesto da bi poklical policijo in prijavil človeka, da ogroža promet in vidljivost ponoči na ozki, mokri in ovinkasti cesti.
bord` je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a: pri kolegu v fabiji je pa stikalo narejeno tako, da se najprej prižgejo zadnje, potem pa še spredne (nasledn obrat gumba). tko da ni sprerdnjih brez zadnjih..
amm
ubistvu je glih obratno
vklučš spredno pol pa zadnjo
seprav da ni zadnje brez spredne![]()
sicr se pa jst vozm z sprednjimi meglenkami ponoči če je bolj malo prometa sploh pa to velja za izven mesta kjer ni javne razsvetljave :P
eclipse_R je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:To kar sam delam se tebi zdi zmanjševanje varnosti na cesti, vendar če človeka dobrodejno opozoriš, da ddela napako se meni ne zdi nevarno, kvečjemu pomaga v varnosti. Delal sem pa napako(to pa priznam) da sem ga dalj časa opozaral na njegovo napako, namesto da bi poklical policijo in prijavil človeka, da ogroža promet in vidljivost ponoči na ozki, mokri in ovinkasti cesti.
evo, točno to sm ti hotu povedatraj mam da mi nekdo pokliče policijo pa da me pol dejansko ustavjo pa napišejo kazn, kot pa da me nekdo zadi z dolgimi lučmi pa meglenkami matra.. pa če bi za mano vozu, ne bi nkol pršlo tok daleč sploh, da bi mogu use to uporabt ampk useen.. pr men bi ene 2× blendnu (najprej ne bivedu a si blendu al ne, pol v drugo bi pa nejbrž že popravu
) sam useen.. povedat vm hočm, da un spredi nima pržganih meglenk zato, da bi vs nerverou, ampk pač misl, da dela s tem neki dobrga.. sam hočm povedat, da ne bit tok nestrpni.. nočm se nč kregat apakej, sam izražam mnenje.. dobronamerno
lp
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:zadnjič sem v razmaku 100m vidu 3 meglenkarje(nikjer megle
)
in vsi so vozil bmw-je novejših letnikov.
verjetno niso dovolj opazni brez meglenk![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov